TROCUL MICROSOFT – KOVESI „FECIOARA” REVOLUTIEI „Tiberiu Nitu a tras la Revolutie, Laura Kovesi i-a „albit” pe criminali” … si continua sa „albeasca” ECOSISTEMUL MICROSOFT Dan Voinea 5 Aprilie 2013

DE CE ȚIPĂ UDREA SI GHIȚA … DE CE TACE MICROSOFT

Udrea „fecioara” prostitutiei, tipa la Kovesi „fecioara” revolutiei, in timp ce Ghita „porcul” lui SOV, tipa la Microsoft … si ce daca, nimic nu se intimpla …

Kovesi stie ca are toata puterea si banii aferenti, si ca atit timp cit a „albit” politicieni un deceniu intreg, timp in care sutele de milioane (miliarde), provenite din jaf si tilharie, albite cu sirguinta (Microsoft – Fujitsu Siemens, EADS, etc.) au fost împărțiți frățește, nimic si nimeni nu o mai pot afecta … asa ca merge mai departe cu un „tupeu extraordinar”. Microsoft o ajuta, asa cum si ea i-a ajutat (Dosar 654/P/2011) …

Kovesi e un fel de spalatoreasa a genocidului, urmat de crima organizata de stat si multinationala, la o scara greu de imagiant pentru o minte normala … noroc ca ea are o minte mult superioara noua si o viclenie pe care numai bufnitele le mai au cind maninca noaptea cadavre, si cucuvelelemov cind beau must in podgorie.

Lu’ Udrea si lu’ Ghita le convenea cind isi luau masinute, din banii jefuiti impreuna cu Ecosistemul Microsoft, se asociau cu Ministri de Finante si amenintau oamenii cu moartea, in deplina egalitate si impunitate … acum nu le mai convine pentru ca ei erau egali intre ei in frunte cu Kovesi, si acum Kovesi “se da” mult mai egala… cu Coldea.

ION ILIESCU vs. BILL GATES vs. KOVESI

MASACRUL DECEMBRIE 1989 – MASACRUL MICROSOFT 2000

Ion Iliescu a comandat exterminarea civililor care doreau democratie, libertate, si egalitate in fata legii. Democratia a devenit circ mediatic, libertatea a devenit “temnita” exilului, egalitatea in fata legii au devenit parvenitii cu aplomb de tip SOV, Udrea, Ponta, Vladescu, Ghita, Kovesi si multi altii.

Au fost inventati “teroristi” care atacau fortele de ordine care trebuiau sa se apere si da-i si impusca vreo 5.000 de bieti romani, dintre care peste o mie mor degeaba… pentru ei si familiile lor, dar ii imbogatesc pe famigliile Socol, Grumaz, Dumitrescu, Murea, Vladescu, Ghita, Gates, Ballmer, Hotaran, Lopatan, Artopolescu, Saracu, etc…

Catalin Voicu, un sofer de TAB-taxi, a pus pistolul pe masa Procurorului General (26 Decembrie 1989) si a cerut dosarele procurorilor Securisti, pentru a ii promova intr-un sistem criminal si dement. Ceea ce se intimpla in continuitate cu Kovesi in frunte, si ea fata de procuror securist – ceausist.

Bill Gates a comandat exterminarea competitiei care dorea confruntare pe baza de creativitate si inovare pe merit, respectarea legilor si deschiderea pietelor. Meritul a devenit plagiat, legile le face Microsoft si procurorii “comandati” de Kovesi, si pietele libere au devenit capcane mortale.

Au fost jefuite companii reale si au fost inventate si promovate agresiv companii bazate pe piraterie si crima cibernetica, au fost transformati infractori periculosi in creatori de exceptie si au fost transformati creatori la nivel mondial in “teroristi” ai piteleor IT&C.

Steve Ballmer a pus mita pe masa lui Iliescu si Nastase (2000) urmati de Maior – Coldea si Kovesi, si au jefuit tara si au distrus potentialul inovativ si creativ, au transformat programatori de exceptie in tilhari fara nici un scrupul (Irinel Lupei, Dragos Saracu, Ionut Lopatan si multi altii).

 PUTEREA CORUPE, PUTEREA ABSOLUTA CORUPE ABSOLUT

„S-a venit cu un corp de magistrati de dinainte de ’89, nu s-au facut modificari in ceea ce priveste Codul de procedura penala in ce priveste drepturile victimelor si nu s-a sanctionat niciodata in Codul nostru penal abuzul de putere. Kovesi si Microsoft sunt studii de caz referitor la „statul sunt eu” in statul mafiot. Or, noi acum avem un corp de procurori care efectiv nu au niciun fel de obligatie oficiala si nu sunt sanctionati pentru dosarele care sunt tinute nu de un an, nu de doi, ci de zeci de ani, daca vorbim de dosarele privind victimele de la Revolutie, victimele comunismului, victimele de la mineriade etc. si jaful MICROSOFT. Ei nu dau socoteala de nimic pentru ca sunt pur si simplu sub protectia factorului politic, factor care are interese in cauza. Fiecare guvern post-decembrist si-a facut Parchet. Au schimbat procurorul general, si-au pus sefi de directii, sefi de parchete si asa mai departe. Aceasta suveica a numirilor procurorilor in parchete e cunoscuta din 1990.” Dan Voinea 5 Aprilie 2013

E cunoscuta, si exploatata la extrem de ECOSISTEMUL MICROSOFT !

KOVESI A FOST NUMITA, PROMOVATA SI „TROCATA” IN FUNCTIA ACTUALA DATORITA LOIALITATII DOVEDITE FATA DE ION ILIESCU SI BILL GATES !

Conform Conventiei de la Budapesta din 2001, privind crimele cibernetice, ratificata de Romania pe 20 Aprilie 2004, si de SUA pe 1 Ianuarie 2007, Lauara Codruta Kovesi este vinovata de complicitate la comiterea mai multor infractiuni si crime cibernetice.

Atit timp cit Sebastian Ghita si Sebastian Vladescu sunt dovediti a fi implicati in plagiat si comercializare ilegala impreuna cu Microsoft prin intermediul Internet, a unor programe de calculator furate, si Laura Codruta Kovesi intretine relatii „extrem de apropiate” cu Sebastian Ghita se aplica Art. 12 – 13 – Legea 64/2004, care implica institutiile PICCJ si DNA.

ART. 12

Raspunderea persoanelor juridice

  1. Fiecare parte va adopta masurile legislative si alte masuri care se dovedesc necesare pentru ca persoanele juridice sa poata fi trase la raspundere pentru infractiunile stabilite in aplicarea prezentei conventii, atunci cand acestea sunt comise pe cont propriu de catre orice persoana fizica care actioneaza fie individual, fie in calitate de membru al unui organ al persoanei juridice, care exercita o functie de conducere in cadrul acesteia, avand la baza:
  2. a) o calitate de reprezentare a persoanei juridice;
  3. b) puterea de luare a deciziilor in numele persoanei juridice;
  4. c) puterea de a exercita controlul in cadrul persoanei juridice.
  5. Cu exceptia cazurilor deja prevazute la paragraful 1 al prezentului articol, fiecare parte va adopta masurile care se dovedesc necesare pentru a se asigura ca o persoana juridica poate fi trasa la raspundere atunci cand absenta supravegherii sau a controlului din partea persoanei fizice mentionate la paragraful 1 a permis comiterea infractiunilor stabilite in aplicarea prezentei conventii pentru numita persoana juridica de catre o persoana fizica care actioneaza sub autoritatea acesteia.
  6. In functie de principiile juridice ale partii, raspunderea unei persoane juridice poate fi penala, civila sau administrativa.
  7. Aceasta raspundere va fi stabilita fara a prejudicia raspunderea penala a persoanelor fizice care au comis infractiunea.

ART. 13

Sanctiuni si masuri

  1. Fiecare parte va adopta masurile legislative si alte masuri care se dovedesc necesare pentru ca infractiunilor stabilite in aplicarea art. 2-11 sa li se poata aplica sanctiuni efective, proportionale si convingatoare, care cuprind pedepse privative de libertate.
  2. Fiecare parte va veghea ca toate persoanele juridice trase la raspundere in aplicarea art. 12 sa faca obiectul sanctiunilor sau masurilor penale ori nepenale efective, proportionale si convingatoare, care cuprind sanctiuni pecuniare.

BLACK CUBE – KOVESI – GHITA – MICROSOFT

PRESEDINTELE are dreptul si obligatia sa cunoasca in ce masura Procurorul Sef DNA, intretine relatii „extreme de apropiate” cu infractori deosebit de periculosi, care sunt protejati in „cimpul tactic” de catre DNA – PICCJ, in asociere cu Microsoft, si ei protejati de acelasi grup infractional.

KOVESI NU TREBUIE SA ISI DEA DEMISIA – TREBUIE ARESTATA ! … la fel ca si ILIESCU SI GATES … sau incurajata sa continue dezmatul ucigas si vesel mov …