ALEGERILE DIN SUA SI SCANDALUL MICROSOFT ! 
DOAMNA KOVESI LASATI POLITICA SI TERMINATI INVESTIGATIILE ! … CHIAR DACA VETI AJUNGE SA VA INCRIMINATI SINGURA …

MICROSOFT CEL (MAI) DEMOCRAT – GUCIFER CEL REPUBLICAN

MICROSOFT este foarte democrat, atit de democrat incit Barack Obama il foloseste de exemplu pe noul Presedinte Microsoft Satya Nadella.

Microsoft publica aprecierile la adresa lui Hillary Clinton si prevede ca aceasta urmeaza sa cistige alegerile, chiar daca scandalul emailurilor investigate de FBI inca nu s-a inchis.

Bill Gates este suparat pe Donald Trump ca nu vrea sa il faca pe filantropul, Donald Trump e suparat pe Microsoft ca face produse care nu functioneaza …

Nu stim cine va cistiga alegerile intre cei doi candidati, la fel de nepopulari, dar stim ca daca va cistiga Donald Trump vor avea loc schimbari majore, pe care actuala administratie evident nu si le doreste.

SCANDALUL (MICUL) GUCCIFER

Aparitia lui Guccifer (Marcel Lehel) in viata lui Hillary Clinton, a reprezentat o incercare foarte grea care putea sa o coste nominarea … si inca s-ar putea sa o coste alegerile.

Aparitia Micului Guccifer (Marcel Lehel) in viata lui Laura Codruta Kovesi, George Maior, Sebastian Ghita, Sebastian Vladescu si Florian Coldea nu a reprezentat nimic, pentru ca ei se investigheaza pe ei cum vor ei – respectiv nu o fac din motive foarte personale si institutionale legale de mitele primite decenii la rind de la Microsoft din jaful facut de catre acestia.

Daca rezultatele (daca or exista rezultate) investigatiilor pe care Laura Codruta Kovesi le tot face de vreo zece ani referitor la reteua infractionala internationala ar fi facute publice inainte de alegeri, este evident ca Donald Trump ar face un circ cit casa alba unde vrea sa se mute …

Deci este normal ca ambasadorul S.U.A. sa faca tot ceea ce este posibil sa o sustina pe Laura Codruta Kovesi astfel incit aceasta sa poata face fata presiunilor de a finaliza ancheta in Scandalul Microsoft inainte de alegeri.

Daca cistiga Hillary Clinton, unii vor fi foarte multumiti, primii fiind Kovesi si Maior, daca cistiga Donald Trump, oricum nu mai conteaza Scandalul Microsoft din punct de vedere politic in S.U.A.

KOVESI AMBASADOARE – MAIOR SEF LA DNA – COLDEA RESTANT

Kovesi ne spune ca DNA merge foarte bine si fara ea, drept care aceasta urmeaza sa fie trimisa ambasadoare pe linga Hillary Clinton, daca cistiga, si daca nu, pe linga Satya Nadella, in timp ce Maior si el doctor in drept urmeaza sa vina sef la DNA, ca tot merge si singur dar foarte ritmic …

SCANDALUL MICROSOFT RAMINE INCHIS PINA DUPA ALEGERILE DIN SUA …

SA SPERAM CA PINA DUPA ALEGERILE DE ANUL ACESTA …

 

http://www.digi24.ro/stiri/externe/sua/alegeri-sua-2016/mobilizare-pe-final-de-campanie-electorala-in-sua-605692

http://www.wsj.com/video/satya-nadella-on-microsoft-identity/B0BF974B-8DD5-4DCE-898D-394381BFC532.html

http://fortune.com/2016/01/13/microsoft-satya-nadella-obama/

Microsoft predicts an 87 percent chance of Hillary Clinton winning the election