BILL GATES, STEVE BALLMER ATENTIE : In SUA FBI – DoJ – FCPA persoanele fizice vor fi urmarite indiferent de decizia luata cu privire la raspunderea penala a companiei” Schoenherr si Asociatii 17 noiembrie 2016

KOVESI – COLDEA IL APARATI DEGEABA PE BILL GATES SI PE ION ILIESCU ! … SAU PE VOI VA APARATI ….

KOVESI – COLDEA ATENTIE : DoJ – FBI NU LE PLACE CONFUZIA SI INCERTITUDINEA GENERATOARE DE FRICA ,ASTFEL PRACTICATE DE VOI SI DE MICROSOFT, SI LUI TRUMP NU II PLACE SA FIE AMENINTAT DE MICROSOFT, ASTFEL SUSTINUT DE VOI

KOVESI – COLDEA a venit momentul sa incetati sa mai dezinformati FBI – DoJ pentru a crea CONFUZIE, incercind astfel sa mentineti starea de INCERTITUDINE, pe care va bazati actiunile pentru a crea FRICA.

A reusit Ion Iliescu timp de 26 de ani sa creeze frica, unui popor infrint si umilit de proprii conducatori si de marile corporatii pradatoare, sub directa voastra protectie si promovare.

A reusit Bill Gates si Ecosistemul Microsoft bazat pe frauda, mita, crima cibernetica, spalare de bani, coruptie, crima organizata si terrorism, timp de 20 de ani sa creeze frica sub directa voastra protectie si promovare.

Nu veti reusi sa ii speriati si sa va bateti joc de FBI – DoJ – FCPA, acum cind toti stiu ca sunteti doar niste plagiatori si infractori de drept comun, nici macar nu sunteti asasini adevarati si/sau Evanghelisti Microsoft premiati … sunteti doar niste tilhari ticalosi ! … care beti must in vie toata noaptea si va uitati dupa cucuvelemov … in lipsa de doctorate masluite si ele, dupa modelul Microsoft – Medist – RSC – Asesoft – Teamnet – SIVECO …

http://venturebeat.com/2016/11/10/coming-together-microsofts-response-to-donald-trump-victory-echoes-many-from-across-the-industry/
http://thenextweb.com/politics/2016/11/10/trump-win-apple-facebook-microsoft/

 

BILL GATES SI ION ILIESCU – TRAIAN BASESCU (Calin Popescu Tariceanu)

Corin Cretu l-a cunoscut pe miliardar cu mulţi ani în urmă, în timpul unei vizite oficiale a fostului preşedinte Ion Iliescu în SUA (1996 – la sediul Microsoft din Seattle). „La finalul întâlnirii pe care am avut-o, atunci, cu Bill Gates, i-am spus că îl aşteptăm în România, iar el mi-a replicat că a mai fost, dar că i-ar face plăcere să revină (2007 – decorat de Traian Basescu si Calin Popescu Taricenau), mai ales în această nouă calitate a sa, de filantrop, de contributor la dezvoltarea globală. A rămas să facem un proiect şi să-i adresăm o invitaţie. Poate pentru 2012. Am putea organiza atunci o conferinţă cu oameni de afaceri, ONG-uri, cu românii care au bani. Ceea ce face Bill Gates ar putea fi un exemplu şi pentru ei”, crede Corina Creţu.

Oamenii bogati s-au imbogatit urmind exemplul lui Bill Gates, de frauda, crima cibernetica, mita, spalare de bani, coruptie, crima organizata si terorism, vezi Sebastian Ghita, Sebastian Vladescu, Irina Socol si multi altii.
http://www.gandul.info/politica/corina-cretu-cucerita-de-bill-gates-8135444

1996 – Ion Iliescu il viziteaza in SUA pe Bill Gates
1996 – Microsoft deschide filiala in Romania
2000 – Bill Gates ii da mita lui Ion Iliescu – Adrian Nastase
2001 – SIVECO vinde licente inexistente si supra evalaute in Sistemul de Educatie
2004 – MARELE JAF Microsoft – Fujitsu Siemens incepe in plin
2007 – Bill Gates este decorat de Traian Basescu – Calin Popescu Tariceanu
2009 – Fujistsu Siemens este desfiintat – jaful continua
2012 – DNA este fortata sa inceapa investigatiile in Cazul Microsoft
2013 – FBI anunta ca a inceput investigatiile in Cazul Microsoft
2014 – Kovesi – Coldea anunta marele dosar Microsoft
2014 – MAREA IMANIPULARE SRI – DNA incepe in plin
2015 – Marele Scandal Microsoft devine si mai marele scandal plus EADS
2016 – DOSARUL REVOLUTIEI este redeschis – incep investigatiile
2016 – Ion Iliescu este acuzat de GENOCID – “vidul de putere” nu a existat
2016 – EADS nu este gasit vinovat in Germania
2016 – Barack Obama il da de exemplu pe Presedintele Microsoft Satya Nadella
2016 – Microsoft o sustine puternic pe Hillary Clinton
2016 – Microsoft considera ca Donald Trump este “toxic”
2016 – Bill & Melinda Gates Foundation il jignesc pe Donald Trump
2016 – Donald Trump cistiga alegerile … investigatiile FBI continua …

CONCLUZII (INTERMEDIARE)

Ion Iliescu un batrin asasin pentru care legea nu conteaza, se intilneste cu Bill Gates (Sindromul Asperger) un tinar nebun de ambitios, pentru care legea nu conteaza si fac o intelegere, care acum nu mai este secreta, pentru a jefui Romania si Europa in memoria si cinstirea Romanilor morti pentru dreptate, adevar, libertate si democratie.

Astfel Romania a fost jefuita de miliarde de EUR, in timp ce institutiile de forta au vegheat la bunastarea si imbogatirea participantilor in frunte cu Ion Iliescu si Bill Gates.

Acum stim ca marele Revolutionar “sarac si cinstit” Ion Iliescu este un asasin ahtiat dupa putere si bani – vezi legatura acestuia cu SIVECO – Socol, si cu Marele Filantrop Bill Gates care in fapt nu este decit capetenia unei grupari infractionale internationale din care face parte si Ion Iliescu, Adrian Nastase, George Maior, Florian Coldea, Manuel Durao Barroso, Alessandro Buttice, si multi altii.

KOVESI INSISTA SA NE CONVINGA CA MICROSOFT O AJUTA

FBI anunta in 2013, ca au inceput investigatii referitor la acte de coruptie comise de Microsoft in Romania si alte tari.

Kovesi ne declara ca investigheaza singura Dosarul Microsoft, si ca Microsoft nu a comis nici o infractiunie in Romania, ba din potriva o ajuta in cadrul investigatiilor in curs.

Florica ne declara ca angajatii Microsoft participau la cricuitele de mita de sute de milioane de EUR.

Sebastian Ghita ne declara ca Directorii Microsoft luau mita pentru a favoriza (reprezenta) anumite companii pe piata software.

Gabriel Sandu ne declara ca Vice Presedintele Microsoft a venit insotit de Ambasadorul SUA pentru a pune presiune sa fie platiti bani pentru mita politica, si ca a facut plingere la DoJ – FCPA.

Basescu ne spune ca este convins de faptul ca este imposibil sa fie data mita chiar si numai de un milion fara sa fie cunoscut la nivelul conducerii Microsoft.

KOVESI DEZINFORMEAZA SI MANIPULEAZA FBI – DoJ

 In disperare de cauza Kovesi – Coldea dezinformeaza si manipuleaza FBI si DoJ, referitor la investigatiile pe care acestia le fac in Romania … dar degeaba.

Bill Gates este investigat de FBI si de DoJ pentru actele grave de coruptie si crima cibernetica pe care le-a comis in Romania timp de doua decenii, la fel cum sunt investigati si Directorii Microsoft tot de FBI – DoJ.

Deci o Procurorare Generala Laura Codruta Kovesi, plagiatoare si infractoare bea must in podgorie (2011) cu un infractor notoriu Sebastian Ghita asociat cu Sebastian Vladescu dovedit pentru fraude deosebit de grave de plagiat, piraterie si crima organizata in asociere cu SRI – MAI, si fac tot ce pot ei mai bine sa ii protejeze pe MICROSOFT CORPORATE, pe Kovesi, pe Coldea, pe Maior si toata reteaua initiata de Ion Iliescu si Bill Gates.

CITITI CU ATENTIE TOT ARTICOLUL … ESTE FOARTE INSTRUCTIV

DoJ – FCPA – Cum actioneaza Americanii impotriva coruptiei

„Ca atare, persoanele fizice din spatele corporatiilor, de obicei la nivel de management, ar trebui considerate responsabile pentru actiunile intreprinse de catre compania in numele careia actioneaza ilicit. In trecut, in toate cazurile in care o companie era gasita vinovata de o infractiune economica, Guvernul impunea amenzi. Din moment ce compania beneficiase de rezultatele actiunilor ilegale, compania era cea care trebuia sa plateasca. Parea un punct de vedere logic. Cu toate acestea, rationamentul este defectuos in opinia autorului Yates Memo. Din perspectiva companiei, aceste amenzi sunt tratate drept costuri operative si reprezinta un pret modic atunci cand platitorii sunt marile corporatii. Amenzile nu au niciun rol de descurajare atata timp cat autoritatile nu reusesc sa ￯ridice miza￯. Un element care ar trebui adaugat in ecuatie pentru a puncta efectul de combatere a coruptiei vizeaza riscul de a fi prins, iar acest risc ar trebui sa fie mai mare decat profitul obtinut ca urmare a activitatii ilegale intreprinse. Inchiderea dosarului penal ca urmare a neatragerii urmaririi penale ca pentru cooperarea cu autoritatile publice este conditionata de identificarea si furnizarea de informatii concrete legate de persoanele fizice responsabile. Daca persoana juridica poate primi o pedeapsa redusa in schimbul cooperarii depline pe parcursul anchetei, mesajul exprimat cu putere de Yates Memo este faptul ca persoanele fizice vor fi urmarite indiferent de decizia luata cu privire la raspunderea penala a companiei.”

http://www.hotnews.ro/stiri-concurenta-21420636-impotriva-curentului-raspunderea-penala-persoanei-juridice-nu-descurajeaza-coruptia.htm?nomobile=