BILL & MELINDA GATES FOUNDATION “RAZBOIUL FUNDATIILOR” … si a lu’ Mariana din Obor …

CLINTON FOUNDATION, BUSH FOUNDATION, TONY BLAIR FAITH FOUNDATION … MODELE DE URMAT … SI FINANTAT

FUNDATIA CLINTON RECUNOASTE … LA CATERINCA

Ca a primit niste milioane de la tot felul de tari printre care si Quatar, dar nu doreste sa comenteze si refuza sa dezvolte subiectul.

Banii din Quatar au fost “operati” de catre John Podesta, in contextul in care pentru a celebra ziua de nastere a lui Bill Clinton au fost strinsi de la “binevoitori” peste 21 millioane $, printre partenerii Fundatiei Clinton se afla Fundatia Bill & Melinda Gates, care este partenera cu Fundatia Tony Blair.

Cu exceptia platilor facute de Ghita, din bani “negri” jefuiti impreuna cu Ecosistemul Microsoft totul este “aparent” legal, si nu la “caterinca”.

”E bine sau e rău? Mamă, eu nici nu știu cine-i femeia asta. Am făcut ceva rău? Am crezut că e caterincă și d-aia m-am lăsat filmată. Am repetat ce mi s-a spus să zic”, povestește Mariana, în timp ce vinde un kilogram de struguri, pe care ia patru lei. Nu-și neglijează clienții. Apoi, revine: ”Vă jur că nu știu cine-i femeia asta. Nici acum nu știu. Da’ chiar, cine e femeia asta de care am vorbit?”

http://www.evz.ro/mariana-din-obor-si-laura-codruta-kovesi.html

http://www.reuters.com/article/us-usa-election-foundation-idUSKBN12Z2SL

TOTUL ESTE “APARENT”

Julian Assange cel care a facut public sute de mii de emailuri pe wikileaks, sustine ca o parte din banii primiti de diferite fundatii printre care si Fundatia Clinton, provin din “surse” din Orientul Mijlociu, care finnateaza si gruparile teroriste Al-Queda si ISIS.

Ce este sigur este faptul ca nu intodeauna pot fi identificate sursele si destinatia finala a banilor care se misca dupa modelul Ecosistemul Microsoft – Medist – RSC – Asesoft – Teamnet – SIVECO, etc.

Ecosistemul Microsoft fura software cu care fraudeaza fonduri publice si EU, il vinde ilegal, spala banii si ii investeste in activitati criminale si teroriste, sub protectia celor care protejeaza Microsoft si partenerii acestora.

Acestea sunt activitati ilegale deosebit de grave, dovedite de catre Omnis incepind din anul 2004 pina in prezent.

Omnis a fost aspru criticat si dat in judecata civil si noi penal pentru ca am respectat legea si pentru ca luptam impotriva fraudei, crimei cibernetice, organizatiilor infractionale si terorismului practicat atit de criminali cit si de cei care au competente pentru respectarea legii, in fata carora aparent suntem toti egali.

DONALD TRUMP NU VA FI “LASAT” SA CISTIGE ALEGERILE

Julian Assange se contrazice, spunind o data ca urmeaza sa faca publice alte emailuri care o vor baga pe Hillary Clinton in puscarie, dar tot el ne asigura ca Donald Trump, nu va fi lasat sa cistige alegerile.

Acesta explica ca asa numitul “establishment” (sistemul) care o sustine pe Hillary Clinton, din care fac parte si Microsoft, are puterea sa o protejeze pe aceasta in fata legii, pentru incalcarea flagranta a legii si pentru presupuse acte de coruptie.

Nu stim daca este sau nu asa, dar stim ca in ceea ce ii priveste pe Microsoft acestia au fost si continua sa fie mai presus de lege si sunt protejati indiferent de ce crime fac.

Dar ceea ce pentru lege sunt crime, pentru cei care “aplica” legea sunt adevarate acte de eroism, pentru ca totul este “aparent”, dupa cum vom explica in continuare.

ION ILIESCU UN ADEVARAT DEMOCRAT “APARENT”

George Bush Jr. il considera pe Ion Iliescu, un adevarat luptator pentru democratie (stat de drept) si valori EuroAtlantice.

Tony Blair vede in Victor Ponta un politician abil care promite mult pentru evolutia viitoare a Europei, si a omenirii in general, inclusiv in Kazahstan …

John Podesta – Mark Gitenstein vad in Victor Ponta un adevarat aparator al democratiei insasi, alaturi de Sebastian Ghita, George Maior, Florian Coldea, Laura Codruta Kovesi…

Hans Klemm vede in Laura Codruta Kovesi un model de curaj si lupta, asuminu-si orice fel de risc, impotriva coruptiei – numai Mariana din Obor nu stie.

Toti, MAI PUTIN Donald Trump, dar el oricum nu conteaza, vad in Ecosistemul Microsoft si in Bill & Melinda Gates Foundation cele mai luminoaste modele de urmat pentru generatiile ce vor veni.

ION ILIESCU UN ASASIN DOVEDIT

Ion Iliescu a condus un grup de asasini pentru a pastra puterea criminala si ilegitima comunista, si pentru a lua controlul total, cu pistolul pe masa a Justitiei, care a devenit “cimpul tactic” de joaca a unora ca Dumitru Zamfir, Gioni Popescu, Ovidiu Soare, Sebastian Vladescu – Ghita …

Bill Gates – Steve Ballmer au condus un grup de Evanghelisti, care s-au asociat cu “emantiile” asasinilor lui Ion Iliescu si au creat ECOSISITEMUL MICROSOFT.

ECOSISITEMUL MICROSOFT a fost si continua sa fie protejat de cei care se pare ca inca nu pot vedea nici o diferenta intre crima grava si flagranta si propriul interes, mai ales atunci cind poti si ai cu ce cupara LEGEA.

Nu stim si nu putem sustine decit ceea ce putem dovedi, si dupa doua decenii de confruntare cu ECOSISTEMUL MICROSOFT si Revolutia si Democratia lui Ion Iliescu, George Bush, Bill Gates, John Podesta, Sebastian Ghita, Sorin Ovidiu Vintu, Alessandro Buttice si Laura Codruta Kovesi si mult prea multi altii avem de sustinut … pentru inca citeva generatii …

Nu credem ca Ecosistemul Microsoft si altii au reusit sa corupa FBI, pentru ca daca acest lucru se va intimpla puteti considera ca orice lupta impotrica coruptiei nu este decit o alta diversiune propagandistica marca Ion Iliescu – Bill Gates … “Porcul” Ghita si cucuveauamov !

LONG LIVE ROMANIA !

LONG LIVE THE USA (FBI) !