COLDEA – KOVESI SA VEDEM DOSARELE MICROSOFT – FUJITSU SIEMENS – EADS ! … RESPECTIV CALIN POPESCU TARICEANU, SEBASTAIN VLADESCU, VASILE BLAGA, SEBASTAIN GHITA …

SI DACA TOTUL ESTE INVERS …

KOVESI BLOCATA DE ALTII

Kovesi a invocat ca aminarile (interminabile) pentru trimiterea in judecata a dosarelor Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS si altele, se datoreaza acordurilor semnate cu alte state in vederea rezolvarii unor dosare deosebit de “complexe”.

Daca era sincera si corecta, si procurorii DNA care ancheteaza dosarele isi fac treaba, si multi erau disperati ca intr-o buna zi chiar vor fi trimisi in judecata pentru jaful comis, cu sau fara participarea “partenerilor strategici”, Fujitsu Siemens – EADS si altii ?

KOVESI ATACATA LA PACHET CU DNA DE ALTII

Calin Popescu Tariceanu si multi altii incearca sa se apere de ceea ce va urma, cu sau fara Kovesi – Coldea la “butoane”, facind apel la Black Cube si la informatiile detinute despre multi alti politicieni si afaceristi de succes…

Este decredibilizarea DNA – SRI, concertata cu Sebastain Ghita si alte “resurse” menita sa blocheze inexorabilul deznodamint pentru “actorii” jafului, bine cunoscuti tutror …

DOSARUL FUJITSU SIEMENS A FOST DEMULT INCHIS IN GERMANIA

Dupa cum stim, Siemens s-a despartit de Fujitsu pe 1 Ianuarie 2009, declansind astfel problemele lui Claudiu Florica, Dragos Stan si Dinu Pescariu in Romania si Austria si obligindu-i sa-si duca „afacerile” in Elvetia, Cipru si Lichenstein si sa il oblige pe Gabriel Sandu sa accepte noi jucatori in “morisca” licentelor Microsoft.

Siemens si-a recunoscut vina, a platit amenzi de miliarde si acum o duce foarte bine si pe deasupra mai este si un exemplu de lupta impotriva coruptiei.

In Romania, intr-o prima etapa, Gabriel Sandu, Dorin Cocos, Dumitru Nicolae si Gheorghe Stefan s-au dus la puscarie, si mai au de dat si niste milioane.

DOSARUL EADS INCHIS IN GERMANIA

Acum s-a inchis in Germania si dosarul EADS/Airbus, dar asta nu inseamna ca s-a inchis si in Romania, insemna doar ca mita a fost administrasta in Romania si nu in Germania.

Daca acesta este momentul in care DNA poate trimite in judecata celebrul dosar Microsoft, si in sfirsit vom face cunostinta cu ceilalti “actori” principali in frunte cu Calin Popescu Tariceanu si restul de disperati ….

MICROSOFT NU SCAPA !

Daca in Europa mita si coruptia fac parte din cultura Europeana, si legea este “intelegatoare” mai ales cu actele de coruptie facute in alte tari, in America nu este deloc asa.

In America legea este foarte dura cu actele de coruptie si prevede ca toate companiile Americane si filialele acestora au obligatia sa respecte cu strictete, oriunde fac afaceri, legile impuse acestora in SUA.

Microsoft este investigat de Departamentul Justitiei, si anume de Departamentul pentru protectia impotriva coruptiei.

DNA nu are nevoie sa astepte finalizarea anchetelor din SUA asa cum este acum obligata in cadrul UE, pentru a trimite dosarele in judecata in Romania.

OARE DA DRUMUL DNA LA DOSARE ?

Oare vom ajunge sa ii vedem trimisi in Justitie pe Calin Popescu Tariceanu, Adrian Nastase, Dan Nica, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita, Vasile Blaga si mulți alți multi milionari din jaful si mita Microsoft …

Vor fi oare trimisi in judecata angajatii Microsoft si autorii morali “Evanghelism” si organizatorii Ecosisitemului Microsoft, Bill Gates, Steve Ballmer si acolitii lor …

Sau dupa cum scriam in articolul anteriror, DNA-SRI se pregatesc sa ingroape definitiv dosarele Microsoft – EADS, care ii pot afecta pe conducatorii acestora … procurorii de caz, politistii judiciary, angajatii Microsoft, judecatorii din dosarele Ecosistemului Microsoft, politicieni de profesie, si multi altii fac ce le dicteaza sefii lor, sefii Guvernului, sefii SRI, sefii Microsoft, si sefii DNA …