DARREN T. WHITE United States Secret Service Resident Agent in Charge (RAIC) Noiembrie 2009 – Februarie 2014

“România este constant menționată în comunitatea internațională ca „nucleul infracțiunilor cibernetice și al corupției politice”.

„Am îndoieli serioase cu privire la abilitatea ei
(Laura Codruta Kovesi) de a fi neutră, corectă şi obiectivă. Am îndoieli serioase legate de asta”.

„Noi știm, pentru că am fost acolo și știm exact ce se întâmplă.”
 
Directorul FBI James Comey nu stia pe 3 Martie 2015 … si ii tot felicita pe toti … in numele lui Bill Gates si Hillary Clinton …

PARTENERI STARTEGICI ROMANIA – SUA

Romania e doar una – corupta si plina de infractori cibernetici … si alte tipuri de jefuitori si tilhari in frunte cu ECOSISTEMUL MICROSOFT, bine protejati si promovati de DNA-SRI.

SUA sunt mai multe … pareri foarte impartite : unii spun ca asa e bine, altii spun ca asa nu e bine … FBI spune ca e bine, Secret Services spune ca nu e bine … desi toti stiu exact ce se intimpla …

Bill Gates si Ion Iliescu sunt parteneri de afaceri murdare si singeroase … curăță Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea … in aplauzele diferitilor ambasadori, si uralele FBI !

13 Septembrie 2011 – Preşedinţii Barack Obama şi Traian Băsescu au adoptat la Washington, „declaraţia comună privind parteneriatul strategic pentru secolul al XXI-lea între România şi SUA”.

Ecosistemul Microsoft isi continua activitatile de crima cibernetica in colaborare cu SRI astfel protejati de PICCJ – DNA.

Iarna 2010 – Kovesi participa linga Sibiu la un seminar pe teme de crima cibernetica, impreuna cu Darren White.

Toamna 2012 – Kovesi participa linga Bucuresti la un seminar, in vie la Sebastian Ghita, pe teme de doctorat in crima cibernetica.

9 Martie 2012 – Omnis informeaza autoritatile SUA, referitor la acte grave de crima cibernetica si coruptie comise de Microsoft in Romania si in UE, si de sprijinul de care acestia se bucura din partea beneficiarilor SRI – MAI si a DNA. Darren White este si el informat …

Februarie 2014 – USSS ex RAIC Darren White paraseste Secret Services, dupa ce depune o plingere penala in atentia MAI, DNA, DIICTOT, AMbasada SUA … la care nu primeste nici un raspuns.

Iulie 2014 – Scandalul Microsoft devine public – Directorii Microsoft Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu, Sorin Eftene, Calin Tatomir si altii sunt audiati la DNA.

3 Martie 2015 – Directorul FBI vine la Bucuresti unde felicita pe toata lumea (SIE, SRI, MAI, DNA, DIICOT, etc.) pentru lupta impotriva coruptiei si crimelor cibernetice …

6 Martie 2016 – USSS ex RAIC Darren White informeaza comunitatea internationala, referitor la coruptie si crima cibernetica si la faptul ca are indoieli refritor la abilitatea Laurei Codruta Kovesi de a fi cinstita si corecta.

Donald Trump cistiga alegerile Presedintiale in SUA !

Ambasada SUA nu mai spune nimic … FBI nu mai spune nimic … poate doar Black Cube … sa prezinte raportul Kovesi cea neintinata …

Noiembrie 2016 – DNA ii pune sub acuzare pe Directorii Microsoft, Silviu Hotaran si Ovidiu Artopolescu pentru acte de coruptie, si continua sa manipuleze investigatiile pentru favorizarea Microsoft.

Noiembrie 2016 – Laura Codruta Kovesi asteapta sa afle rezultatul evaluarii doctoratului, raportului Black Cube si ce informatii urmeaza sa mai furnizeze Daren White, adus din nou in spatiul public de Robert Turcescu inainte de alegeri ….

„Cei care conduc sunt corupți, în Parlament și în alte poziții-cheie pe tot cuprinsul țării. Dacă ei ar stârpi corupția, atunci și-ar tăia sursa de finanțare și beneficiile din corupție. Judecătorii, procurorii, toți. Noi știm, pentru că am fost acolo și știm exact ce se întâmplă. De ce judecătorii, procurorii, parlamentarii și liderii României și-ar tăia sursa de finanțare? Sunt concentrați să pună mâna pe orice pot.

„Deseori oamenii pe care îi vezi anchetaţi de DNA, DIICOT şi alţii sunt tinţe politice. Aceia sunt oameni pe care sunt supăraţi din diverse motive. Aşadar, acele structuri, chiar şi serviciile, SIE şi SRI, sunt deseori folosite în scopuri politice şi nu pentru a face ceea ce trebuie să facă prin construcţia lor. Am îndoieli serioase despre anchetele actuale şi cele în desfăşurare demarate de DNA, DIICOT sau oricare altă structură pentru că majoritatea tinţelor lor sunt politice. Sunt oameni pe care îi iau în vedere versus o investigaţie legitimă. Am rezerve în legătura cu investigaţiile acestora. De obicei sunt represalii din cauza politicii.”

Darren White a răspuns: „Am îndoieli serioase cu privire la abilitatea ei de a fi neutră, corectă şi obiectivă. Am îndoieli serioase legate de asta”. Robert Turcescu a amintit că „doamna Kovesi are o reputaţie bună în România şi o popularitate uriaşă”, însă ofițerul american a replicat: „Da, din punctul de vedere al publicului, da”.

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/laura-codruta-kovesi–fotografiata-la-munte–alaturi-de-un-ofiter-american-cu-pozitii-anti-dna-434016
http://www.evz.ro/kovesi-apare-in-poze-cu-un-fost-sef-al-serviciilor-secrete.html
http://www.comisarul.ro/articol/l-au-reactivat-pe-turcescu-fotografii-cu-sefa-dna-_859396.html

DARREN WHITE STIE EXACT CE SE INTIMPLA … CU MICROSOFT

Stie si Basescu ca Microsoft da mita politica, si nu numai, incepind din anul 2000, in baza unor intelegeri “secrete” dintre Bill Gates, Steve Ballmer si Ion Iliescu, Adrian Nastase, preluate de Calin Popescu Tariceanu si Sebastian Vladescu (asociat cu Sebastian Ghita) si toate Guvernele care au urmat pina in 2014, cind a inceput Scandalul Microsoft.

Stiu si Darren White si Traian Basescu ca Microsoft a comis mai multe fraude, crima cibernetica, mita, spalare de bani, coruptie si crima organizata in Romania in asociere cu companiile lui Sebastian Vladescu si Sebastian Ghita si altele, astfel protejati de SRI – MAI – DNA – PICCJ.

Politicile Microsoft Strict Secrete “Evanghelism” sunt bine cunoscute de catre toti cei interesati, dar nu sunt admise ca probe in dosare pentru ca eforturile de a proteja coruptia si crima cibernetica comise de Microsoft si asociatii acestora continua neabatute.

Laura Codruta Kovesi continua sa favorizeze Microsoft, incercind astfel sa isi protejeze privilegiile de care profita in urma asocierii cu reteaua criminala mentionata.

Autoritatile SUA, nu vor mai putea ascunde faptul ca deciziile de coruptie si crima cibernetica organizata, au fost luate la cel mai inalt nivel, in baza unor politici Evangheliste ale Microsoft si unor politici de coruptie in Romania, promovate de Ion Iliescu.

Ecosistemul Microsoft bazat pe frauda, crima cibernetica, mita, spalare de bani, coruptie, confuzie, incertitudine si frica nu mai poate fi sustinut, mai ales dupa ce Donald Trump a cistigat alegerile in SUA, invocind coruptia la cel mai inalt nivel.