DIRECTORUL FBI ESTE CORUPT !

SCANDALUL MICROSOFT A MURIT … TRAIASCA COLDEA – KOVESI ! … SI FUNDATIILE PE CARE LE FINANTEAZA VIA GHITA … PODESTA – CLINTON – BLAIR – MELINDA

NEWT GRINGRICH SEFUL DEPARTMENTULUI DE STAT

Donald Trump il prefera pe Newt Gringrich in fruntea Departamentului de Stat, respectiv sa conduca departamentul pe care l-a condus Hillary Clinton despre care Newt Gringrich spunea cu citeva zile inainte de alegeri ca o sa piarda din cauza coruptiei si a jocurilor murdare facute de Bill Clinton, John Podesta, John Comey (FBI), Loretta Lynch (Procurorul General) si altii si ca aceasta ar trebui sa faca puscarie (la fel ca si Coldea si Kovesi) :

„Nu am avut niciodata in istoria Americii nivelul de coruptie pe care il vedem astazi, si daca e sa vorbim corect trbuie sa constatam ca John Podesta, conducatorul camapaniei lui Clinton ia masa cu oficiali ai Departamentului Justitiei in timp ce acestia o investigheaza pe Hillary.

 (John) Comey (Directorul FBI) este primul director corupt pe care l-am vazut, in sensul in care tot ce stie (si spune) sunt minciuni. Evident consider ca acesta a fost presat de Procurorul General care a avut o intilnire secreta cu Bill Clinton intr-un avion in saptamina in care sotia sa urma sa fie investigata.

Sunt convins ca Hillary urmeaza sa piarda pina la urma, pentru ca eu nu cred ca poporul American urmeaza sa trimita la Casa Alba pe cineva care trebuie sa fie condamnata si sa suporte consecinte foarte grave pentru ce a facut.”

http://www.foxbusiness.com/markets/2016/10/27/newt-gingrich-have-never-seen-this-level-corruption-in-u-s-history.html

COLDEA – PONTA – GHITA – PODESTA – COMEY – CLINTON

4 Martie 2015 – Noul director al SRI a avut o primă zi foarte aglomerată: s-a întâlnit cu directorul FBI, James Comey, și s-a dus la prima ședință CSAT. Comey s-a întâlnit și cu președintele Iohannis, și cu premierul Ponta.

Iata cum Comey vine repede la Bucuresti sa se intilneasca cu Ponta, marele aparator al democratiei, conform mitelor date de Ghita lui Podesta, si cu marii luptatori impotriva crimelor cibernetice facute de Microsoft, Florian Coldea si Laura Codruta Kovesi.

În declara­ția de dupa întâlnirea cu Eduard Hellvig, șeful FBI a insistat pe cooperarea cu SRI în domeniul securita­ții cibernetice. „Criminalitatea informatica este una dintre priorita­țilecheie ale FBI și știu ca este și una dintre priorita­țile-cheie ale dumneavoastra. Infractorii care își desfașoara activitatea pe internet pot cauza pagube în întreaga lume, pentru ca ne-am conectat în totalitate vie­țile la internet. (…) Este foarte important să colaborăm, să comprimăm lumea, așa cum fac infractorii, pentru a ne putea proteja cetățenii”, a spus directorul FBI. Acesta a subliniat ca alaturi de colegii din România se fac eforturi pentru identificarea și aducerea în fa­ța justi­ției a infractorilor cibernetici cunoscu­ți, vinovați de înselarea a mii de persoane din toata lumea”. Comey a mai aratat ca, în ultimii ani, un număr de 32 de ofițeri SRI s-au pregătit la Quantico, în SUA.

Sa comprimam lumea asa cum face ECOSISTEMUL MICROSOFT, respectiv niste infractori ! … pentru ca infractori suntem si noi …

http://www.evz.ro/dezvaluirile-sefului-fbi-la-bucuresti.html

PRIETENI DRAGI NE CUNOASTEM DE O VIATA

Directorul FBI, James Comey, se află la Bucureşti şi a avut, marţi dimineaţa, o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis, venind pe urmă la sediul Guvernului, pentru o întrevedere cu premierul Victor Ponta. Şeful FBI s-a mai întâlnit la Bucureşti cu noul şef al SRI, Eduard Hellvig, cu vicepremierul Gabriel Oprea şi reprezentanţii Poliţiei, precum şi cu şefii Parchetelor – procurorul general Tiberiu Niţu, şefa DNA Laura Codruţa Kovesi şi şefa interimară a DIICOT, Giorgiana Hossu. Discuţiile au vizat în principal domeniul principal în care FBI colaborează cu autorităţile din România – criminalitatea cibernetică, James Comey oferindu-i o medalie procurorului DIICOT Ioana Albani, specializată în acest tip de dosare penale. Directorul FBI, James Comey, se află la Bucureşti şi a avut, marţi dimineaţa, o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis, venind pe urmă la sediul Guvernului, pentru o întrevedere cu premierul Victor Ponta. Şeful FBI s-a mai întâlnit la Bucureşti cu noul şef al SRI, Eduard Hellvig, cu vicepremierul Gabriel Oprea şi reprezentanţii Poliţiei, precum şi cu şefii Parchetelor – procurorul general Tiberiu Niţu, şefa DNA Laura Codruţa Kovesi şi şefa interimară a DIICOT, Giorgiana Hossu. Discuţiile au vizat în principal domeniul principal în care FBI colaborează cu autorităţile din România – criminalitatea cibernetică, James Comey oferindu-i o medalie procurorului DIICOT Ioana Albani, specializată în acest tip de dosare penale.

http://www.gandul.info/stiri/directorul-fbi-a-venit-la-bucuresti-ce-i-a-spus-comey-noului-sef-al-sri-despre-john-dillinger-13922838

COMEY COMANDA KOVESI EXECUTA !

25 Martie 2015 – Kovesi declara ca Microsoft nu are nici un amestec in Scandalul Microsoft, si ca in fapt aceasta companie (grupare terorista) sprijina DNA, care investigheaza de capul lor, fara nici un amestec din partea FBI.

Coldea – Kovesi executa ordinul dat de Comey la comanda ECOSISTEMULUI MICROSOFT, protejat de Clinton si Podesta si multi altii.

Coldea – Kovesi vedeti ca o sa va intilniti cu alti actori in piesa in care jucati pe rol de marionete ale lui Bill (Gates – Clinton) – Sebastian (Vladescu – Ghita) si marele Director FBI … mai usor cu pianul pe scari …

FARMECUL DISCRET AL PROPAGANDEI

„În 2005, o fundaţie, împreună cu mai mulţi sponsori, printre care Omnilogic, l-a invitat cu 500.000 de dolari pe Bill Clinton. Procedura a fost aceeaşi ca la domnul Blair. Sute de sefi de instituţii din România au mers la acel eveniment, gratuit. Ulterior, Omnilogic a încheiat sute de contracte cu instituţiile ale căror şefi au participat la conferinţă. A mai fost şi Rudolf Giuliani, a venit fostul sef al CIA, cu 300.000 de dolari. O să ajungem de râsul lumii în felul acesta. Ieri, jurnaliştii de la The Sun au venit special să-mi ia o declaraţie despre această situaţie care i-a uimit” Sebastian Ghita.

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/sebastian-ghita-afla–marti–daca-va-scapa-de-controlul-judiciar–427846

STIM CIT COSTA MINCIUNA … DAR TACEREA ?

Pina de curind mai toata lumea se intreba ce se mai intimpla cu Mega Dosarul Microsoft. Constatam ca in prezent subiectul a murit, chiar cind ii era viata mai frumoasa.

Intr-un lung (interminabil) interviu la Realitatea Tv, marele moderator Rares Bogdan a uitat sa il intrebe pe Basescu despre cum a convietuit timp de zece ani intr-un “sistem” sponsorizat de Microsoft din bani jefuiti din Romania.

Presa nici ea nu prea mai scrie despre subiectul care era atit de interesant, dar care tocmai cind in SUA, Podesta, Clinton si multi altii, puternic sustinuti de Microsoft, sunt denuntati drept corupti de catre noul Presedinte Ales, presa din Romania a uitat de Microsoft …

Cine se gindea sa lege numele lui Ghita de Blair, Clinton, Podesta,Comey si Microsoft … poate doar Micul Guccifer …

OBAMA COMANDA SI TRUMP EXECUTA … PE OBAMA

Obama, Biden, Nuland, Klemm, Comey si multi altii militeaza pentru lupta impotriva crimei cibernetice si a coruptiei, in timp ce Ghita il plateste pe Podesta, din banii primiti de la Microsoft via Coldea, ca sa il prezinte pe Ponta drept un mare iubitor de lege si democratie …

Presa inca il critica pe Donald Trump si face jocurile murdare ale celor care au ridicat coruptia la nivel de noua ordine mondiala …

http://www.romanialibera.ro/actualitate/international/cabinetul-trump–miliardari–septuagenari-si-oameni-de-afaceri-432723

DE CE TACE PRESA LUI COLDEA – KOVESI

Nu mai tine santajul, se vor da cartile pe fata … si fata e urita rau … seamana cu Podesta si Ghita si cucuveauamov … si cu Black Cube.

Coldea – Kovesi sa stiti ca FBI nu este John Comey, care oricum urmeaza sa dea socoteala pentru jocuriloe facute in timpul campaniei, pentru a o tine in cursa pe mama coruptilor, adica si a voastra …

Coldea – Kovesi puteti fi siguri ca Black Cube si-a facut datoria si ca in curind veti incerca sa emigrati in SUA, daca va mai da Donald Trum viza

SE SCHIMBA REFRENUL … COLDEA – KOVESI

NE CUNOASTEM DIN VEDERE SI VA FUTEM DIN PLACERE … o sa va spuna Newt Gringrich, ca asta nu e nici Hillary Clinton nici John (Podesta – Comey), si nici Bill (Clinton – Gates) si nici Sebastian (Vladescu – Ghita).