DNA – ECOSISTEMUL MICROSOFT : DOSARUL FMI A FOST DESCHIS … DOSARUL EADS A FOST UCIS … URMEAZA DOSARUL MICROSOFT … SI GUCCIFER … SI RESTUL CARE MAI INDRAZNESC …

ATENTIE FBI ! GUCCIFER – MAIOR – MICROSOFT – EADS – DNA

COLDEA – KOVESI INGROZITI DE GUCCIFER “UCID” DOSARE

Guccifer a jucat si urmeaza sa joace, daca nu “expira” inainte de termen, un rol deosebit de important in ultimii ani pe “piata IT&C” Maior – Coldea – Kovesi – Obama & Clinton – Microsoft si acum si EADS, dupa cum prezentam in continuare.

ATENTIE : Acesti oameni exista si faptele pe care le expunem sunt probate, astfel incit va invitam sa cititi linkurile si sa ajungeti la propriile concluzii si interpretari.

GUCCIFER A CISTIGAT ALEGERILE DIN SUA ! …

… ma refer la faptul ca acesta a reusit sa supravietuiasca infringerii lui Hillary Clinton, si sa ajunga sa isi vada visul cu ochii, si anume sa stie ca a reusit sa participe la infringerea acesteia si a mecanismelor pe care le controla, si care o sustineau, unul dintre cele mai importante fiind Ecosistemul Microsoft.

Marii “preoti” din Romania ai Ecosistemului Microsoft in frunte cu George Maior, Florian Coldea, Laura Codruta Kovesi si multi altii au fost si ei, impreuna cu Hillary Clinton, scosi la lumina din intunericul conspiratiilor pe care le tot opereaza “in cimpul tactic” si nu numai, de unde cucuveauamov nu mai cinta noaptea in podgorie la Ghita, si nici Ghita nu mai stapineste lumea impreuna cu Vladescu, Maior, Ponta si Podesta.

Implicatiile sunt si vor fi multiple si de lunga durata, dar sa nu anticipam si sa urmarim evenimentele la zi …

http://www.foxnews.com/politics/2016/09/23/letter-from-guccifer-to-fox-news.html
http://riscograma.ro/8243/dezvaluirile-lui-guccifer-sri-stia-de-patru-ani-ca-firma-lui-ghita-a-pus-la-punct-un-sistem-diabolic-bazat-pe-spagi/

DO NOT KILL GUCCIFER „Nu-l ucideţi pe Marcel Lazăr aka Guccifer”

“E evident ca intre administratia Obama & Clinton si Statul Mafiot roman s-a facut o intelegere ticaloasa: luati-l voi pe Guccifer si astupati-i gura ! Fiindca in America asa ceva nu e posibil ! Cine stie cite Scrisori mai trimitea Guccifer catre Fox News in ditamai campania electorala a Clintonesei ?!”  Radu Moraru 7 Noiembrie 2016

Radu Moraru a primit informatii prin telefon de la Penitenciarul Rahova, de la Guccifer referitor la faptul ca acesta a reusit sa faca o intelegere cu autoritatile SUA, referitor la numarul de emailuri pe care le avea si pe care le-a predat in schimbul unei pedepse simbolice, in speranta ca urmeaza sa o execute in SUA.

Ulterior se pare ca acesta a continuat sa o atace pe Hillary Clinton trimitind scrisori la FOXNEWS, care le-a publicat in timpul campaniei electorale, ceea ce a facut sa fie trimis in mare graba inapoi in Romania, pentru a fi “supravegheat” si protejat de vigilentele autoritati nationale, asa cum se intimpla si cu Microsoft.

FOXNEWS este una dintre putinele posturi tv politice care nu au fost arondate cu totul campaniei electorale a lui Hillary Clinton, astfel puternic finantata si sustinuta de Microsoft si de Bill & Melinda Gates Foundation.

Valoarea propagandistica este inevaluabila, dupa cum “analistul” si creierul Coldea si executanta Kovesi va pot confirma chiar in clipa de fata :

http://www.nasul.tv/do-not-kill-guccifer-nu-l-ucideti-pe-marcel-lazar-aka-guccifer/

DNA LA ORA DE MAXIMA VIGILENTA … PROPAGANDISTICA

Direcţia Naţională Anticorupţie a deschis un dosar penal pe seama împrumutului de 20 de miliarde de euro contractat de România în 2009, când ţara noastră s-a împrumutat la FMI, Banca Mondială, Comisia Europeană şi Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD).”

 “Cred că am ajuns într-o zonă a fabulaţiilor şi cineva va trebui să răspundă cum s-a împărţit dobânda între Băsescu, Isărescu, Boc, Lagarde, Jeffrey Franks (n.r. – şeful misiunii FMI la Bucureşti) care venea aici cu pantoful rupt. Cât de ridicoli putem fi ?” Traian Basescu

SRI – DNA nu sunt ridicoli sunt deosebit de abili in a ucide o stire cu alta stire, respectiv dupa ce am amestecat alandala Dosarul Microsoft cu Dosarul EADS, ucidem Dosarul EADS, respectiv Dosarul Microsoft, dar deschidem un Dosar FMI care sa compenseze efectul mediatic … si tot asa dupa cum urmeaza :

DNA, dosar penal pe seama împrumutului contractat de România în 2009. Băsescu, Boc, Isărescu şi Lucian Croitoru, printre cei vizaţi

ROMANIA FALIMENTATA SI FORTATA SA PLATEASCA MICROSOFT !

Studiind datele publice din Dosarul Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS, intelegem un sigur lucru despre Romania astazi membru NATO si (aproape) UE :

Sistemul de Sanatate informatizat de Ecosistemul Microsoft ucide cetateni.

Sistemul de Educatie informatizat de Ecosistemul Microsoft este la pamint.

Sistemul de control al frontierelor informatizat de Ecosisitemul Microsoft si EADS, ne tine inafara Spatiului Schengen.

Romania a fost OBLIGATA sa informatizeze sistemele pomenite, la “standarde” Europene, respectiv cu Ecosistemul Microsoft bazat pe frauda, crima cibernetica, mita, spalare de bani, coruptie, crima organizata si terorism.

Romania este obligata sa se imprumute de la FMI si de la UE, pentru a putea face fata platilor si coruptiei pe care este obligata sa le faca in favoarea Ecosistemului Microsoft si a partenerilor acestora EADS.

DNA inchide dosarele relevante si deschide dosare propagandistice, pentru a putea “opera” in continuare in interesul Ecosistemului Microsoft, si a celor care stapinesc Statul Mafiot si Legea.

DE CE UN SINGUR DOSAR “MICROSOFT – EADS”

20 Noiembrie 2014 – “În același dosar care vizeaza și licențele Microsoft sunt verificate și contractele denumite de presă EADS. Au fost încheiate în aceeași perioadă de timp. Nu avem două dosare diferite, Microsoft și EADS. Avem un singur dosar în care sunt verificate toate aceste contracte.” Laura Codruta Kovesi

Ce legatura are faptul ca Microsoft da mita unor functionari, cu faptul ca acestia iau mita si de la EADS, alta decit ca trebuie sa raspunda pentru fiecare fapta si nu pausal la gramada, adica “complex” pina se prescriu TOATE faptele.

http://www.dcnews.ro/kovesi-dosarul-eads-microsoft-detonat-nu-a-plecat-de-la-fbi_460037.html

KOVESI STAPINA PRESCRIERILOR … SI PENURIEI DE PROCURORI

26 Septembrie 2016 – „Noi suntem ghidati sau stopati in anchete doar de termenele de prescriptie” …dar nu avem procurori, si cei pe care ii avem sunt atit de depasiti de numarul la hectar de dosare incit toate dosarele care nu ne plac, ajung sa fie prescrise in termen util NOUA si MICROSOFT si EADS ….

29 Septembrie 2016 – „Au fost patru persoane investigate în acest dosar, acum cazul este oficial clasat. Legea germană prevede că, odată cu apariția de noi probe, el poate fi redeschis oricând până la momentul la care se împlinesc cinci ani de la momentul presupusei fapte de corupție, dar acum cazul este oficial închis”, Hildegard Baeumler-Hoesl Procuror Sef Landul Bavaria.

http://www.euractiv.ro/justitie/dosarul-eads-a-fost-clasat-de-procurorii-germani-din-lipsa-de-probe-5882
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21314505-laura-codruta-kovesi-mai-nou-vad-angajeaza-firme-private-platite-bani-multi-intimideze-procurorii-dna-abordare-noua-pentru-romania.htm

COLDEA – KOVESI STATUL SUNTEM NOI … ECOSISTEMUL MICROSOFT

Fostul președinte Traian Băsescu a făcut afirmaţii grave anunţând că cel care conduce „sistemul” este Florian Coldea, „creierul de analiză din SRI”, iar șefa DNA Laura Codruța Kovesi este o unealtă a sistemului, „unul din oamenii ce pun în execuție acest lucru pentru a-și apăra funcția”. Traian Basescu 13 Noiembrie 2016

COLDEA – KOVESI analizeaza cele mai bune metode sa ramina in libertate si cu banii si privilegiile, in conditiile in care alegerile din SUA nu au mai fost cistigate de “jucatorii” consacrati.

MODUS OPERANDI – STAT MAFIOT + MICROSOFT

PODESTA GROUP – ii platesti pe Podesta sa te laude in strasinatate si ii dai statistici
SONDEZI OPINIA PUBLICA – si contra cost afli cit de iubit poti fi statistic
MEDIA ASERVITA – publici traduceri elogioase ale articolelor scrise contra plata
PUBLICI STATISTICI – DNA raporteaza productie dosare la hectar pe cap de procuror
MINISTRUL JUSTITIEI – ia la cunostinta si te numeste indiferent de orice
SRI – continua sa isi faca treba “in cimpul operativ si tactic” si DNA sa execute.
FBI – nu se amesteca, doar “monitorizeaza”
MICROSOFT – se face ca ajuta si DNA se face ca il crede

Totul merge perfect din 2000 pina in prezent, pina apare un Guccifer si pierde Hillary alegerile, mai apare si un Black Cube si se razvrateste Sebastian Ghita … si lucruirle devin foarte CONFUZE, confuzia da nastere la INCERTITUDINE, si incertitudinea la FRICA !

Băsescu ACUZĂ: Coldea e șeful Sistemului

STATUL MAFIOT NU DOARME
SI ARE MINA LUNGA … SAU SCURTA

Traian Băsescu susţine că dosarul Microsoft este ”acoperit de statul român”, care, în opinia fostului preşedinte, nu vrea să meargă mai departe cu ancheta, pentru a afla sursa banilor, mituitorul. ”Ancheta deocamdată e oprită la nivelul câtorva români acuzaţi de trafic de influenţă (…) În mod cert, banii au venit de undeva”, susţine Băsescu.

Traian Băsescu susţine că dosarul Microsoft este ”acoperit de statul român”, care, în opinia fostului preşedinte, nu vrea să meargă mai departe cu ancheta, pentru a afla sursa banilor, mituitorul. ”Ancheta deocamdată e oprită la nivelul câtorva români acuzaţi de trafic de influenţă (…) În mod cert, banii au venit de undeva”, susţine Băsescu B1tv 3 Octombrie 2016.

BASESCU ARE DREPTATE (PARTIAL) !

Dosarul EADS a fost inchis pe 29 Septembrie 2016, la citeva zile dupa ce Kovesi ne declara pe 23 Septembrie 2016 (cind deja stia ca dosarul EADS este inchis in Germania) ca se bazeaza pe autoritatile din alte tari pentru a finaliza Dosare deosebit de “complexe” in care inafara de Microsoft, se pare ca nimeni nu vrea sa o ajute.

„Dosarul a fost închis în 29 septembrie. Documentul de clasare a dosarului nu este public. Cercetările au fost oprite din cauză că presupusele fapte de corupție nu au putut fi dovedite, nu au fost găsite suficiente probe pentru aputea pune vreo persoană sub acuzare”, a declarat, luni, Hildegard Baeumler-Hoesl, șefa procurorilor specializați în investigații economice din landul Bavaria.

Întrebată despre cooperarea cu autoritățile judiciare române în acest dosar, Baeumler-Hoesl a declarat că, în ciuda sprijinului primit în anchetă de la procurorii români, probele adunate tot nu au fost suficiente pentru a acuza pe cineva.

„Au fost patru persoane investigate în acest dosar, acum cazul este oficial clasat. Legea germană prevede că, odată cu apariția de noi probe, el poate fi redeschis oricând până la momentul la care se împlinesc cinci ani de la momentul presupusei fapte de corupție, dar acum cazul este oficial închis”, a completat procurorul-șef.

http://www.euractiv.ro/justitie/dosarul-eads-a-fost-clasat-de-procurorii-germani-din-lipsa-de-probe-5882

CONCLUZII

MICROSOFT ii ajuta de zor pe SRI – DNA, chiar din zori pina seara tirziu

FBI „doneaza” SRI – DNA pe GUCCIFER, ca era pe surplus in campanie

EADS considera ca mita au luat doar Statul Mafiot nu si cel German/Francez

TOTI SAR SA II DECOREZE PE COLDEA – KOVESI !

SRI – KOVESI considera ca de vina sunt FMI … si Basescu – Guccifer

Calin Popescu Tariceanu, Dan Nica, Sebastian Vladescu, George Maior, Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu, Bill Gates, Steve Ballmer si adevaratii arhitecti si profitori ai jafului national nici nu mai sunt pomeniti, in timp ce Claudiu Florica, Dragos Stan, Dinu Pescariu si altii, isi desfata simturile cumparind opere de arta, pentru ca la Monaco s-a inchis sezonul si curvele nu le mai poti gasi decit la DNA, dind cu gura, ca de scris nu le-a intrebat nimeni … noroc cu Black Cube ca astai si scriu si inregistreaza si stiu sa santajeze mai ceva decit Microsoft …