DNA – SRI “PRIZONIERII” INTANGIBILULUI MICROSOFT

STANDARDE EUROPENE SI MONDIALE DE CORUPTIE SI TERORISM

BILL GATES SI ION ILIESCU NU DAU BERE SI TIGARI, DAU GLOANTE SI TORTURA … NU SE IAU PRIZONIERI ! … decit DNA – SRI …

TORTURA SI TERORISM SAU BERE SI TIGARI

Generalul “Caine Turbat” Mattis, considera ca tortura (un act de terorism) nu este cel mai eficient mod de a obtine informatii si de a controla detinutii, si ca este mult mai eficient sa folosesti recompensa (bere si tigari) pentru a cistiga incredere, loialitate si informatii de la detinutii cu care pina de curind erai in conflict deschis si mortal.

“Mind control” Controlul mintii este o forma de tortura psihica (tortura alba) folosita de Microsoft pentru a genera confuzie, incertitudine si frica, celor pe care doreste sa ii controleze si sa ii exploateze pentru profituri cit mai mari.

Microsoft “recompenseaza” cu mita, propaganda si protectie guvernanti corupti, pentru a putea sa monopolizeze piete, sa acapareze “inteligenta”, si sa controleze pietele pe care este prezent.

INOVATIE SI STIINTA SAU DOAR BANI … MULTI BANI

Contrar perceptiei generale, Presedintii Microsoft nu sunt interesati in tehologie, decit in masura in care pot folosi acest vehicul pentru a cistiga cit mai multi bani din reevaluarea actiunilor Microsoft la bursa.

Bill Gates si Steve Ballmer citesc in primul rind informatiile furnizate de Goldman Sachs si Michel Bloomberg, referitor la dinamica valorii actiunilor Microsoft si nu ultimile evolutii ale cercetarii stiintifice in domeniul IT&C.

Ei sunt interesati sa inoveze metode noi de a controla mintea oamenilor pentru a corupe si a jefui in deplina impunitate, pentru a isi putea pastra valoarea de imagine de marca, care in prezent este de peste 67 miliarde de dolari.

Pentru Microsoft controlul DNA – SRI este deosebit de important pentru a isi putea promova in continuare politicile “Evangelism”, creind confuzie referitor la cine poarta responsabilitatea ilegalitatilor deosebit de grave comise in Romania incepind din anul 1996 pina in prezent.

SA INTELEGEM MECANISMUL CORUPTIEI MONDIALE – MODELATOARE

Se pare ca cu cit luptam mai mult impotriva coruptiei cu atit coruptia evolueaza, la fel ca si razboiul impotriva terorismului, care in prezent ameninta sa se dezvolte in cel de al III lea Razboi Mondial si eventual atomic.

Controlul mintii – “spalarea pe creier” – intelegerea acestui concept, este conditia de baza pentru intelegerea mecanismelor coruptiei “modelatoare”.

Microsoft isi educa angajatii in tehnici de dezinformare si manipulare, plecind de la pricipiul ca pentru a obtine un efect asupra mintii, este obligatoriu sa aprovizionezi mintea respectiva cu informatie menita sa produca efectul dorit.

Daca repeti aceiasi informatie despre un lucru sau/si o actiune, chiar daca informatia este evident falsa, in timp mintea o percepe ca a fi adevarata, de exemplu Bill Gates nu este corupt si terorist el este un filantrop desavirsit, repetata la nesfirsit devine un fel de adevar, desi afirmatia este dovedit a fi falsa.

Materia cenusie si inteligenta difera in functie de mai multi factori, pe care stiinta inca nu ii poate identifica astfel incit sa poata interveni pentru a imbunatati specia umana, efectul fiind ca desi populatia lumii continua sa creasca, inteligenta ramine o constanta, deci este din ce in ce mai valoroasa, pentru cei care stiu sa o exploateze.

Este deosebit de important sa monopolizezi cit mai multa inteligenta, chiar daca nu urmeaza sa o folosesti, pentru a nu da posibilitatea ca aceasta sa fie folosita in scoputri care sunt contradictorii si/sau competitive

http://www.reuters.com/article/us-intelligence-idUSBREA1A0CR20140211

PERSONAJE PRINCIPALE SI “INTANGIBILE”

ION ILIESCU – BILL GATES – ADRIAN NASTASE – GEORGE MAIOR – GEORGE SOROS – MICHAEL BLOOMBERG – JOHN PODESTA – WARREN BUFFET – MANUEL DURAO BARROSO (GOLDMAN SACHS) – TIM COOK (APPLE – PER HELLSTROM) – BILL & MELINDA GATES FOUNDATION – STEVE BALLMER – TONY BLAIR FOUNDATION – CLINTON FOUNDATION – VICTOR PONTA – SEBASTIAN GHITA – SEBASTIAN VLADESCU – CALIN POPESCU TARICEANU …

Am selectat doar citeva personaje care sunt reprezentative in vederea continuarii expunerii mecanismelor de coruptie folosite de Microsoft si protejate de DNA – SRI.

SA LUPTAM IMPOTRIVA CORUPTIEI … INTRE NOI …

Putem spune (doar de curind) ca Ion Iliescu este corupt si asasin, dar nu putem spune despre Manuel Durao Barroso ca este corupt si terorist, desi am probat acest fapt.

Putem spune despre Silviu Hotaran ca este corupt, desi el probeaza ca nu a luat si nu a dat niciodata mita, dar nu putem spune despre Bill Gates ca este corupt si terorist, desi am probat exhaustiv aceste fapte.

Putem spune despre Ovidiu Artopolescu ca este corupt si terorist, dupa cum am probat, dar nu putem spune despre Steve Ballmer ca este corupr si terorist, desi am probat aceste fapte.

Putem spune despre Gabriel Oprea ce vrem, dar nu putem spune nimic despre George Maior, desi ilegalitatile comise de acesta sunt de notorietate publica.

DNA – SRI NU IN SLUJBA TARII … IN SLUJBA MICROSOFT

Microsoft Corporate a pus la dispozitia unor guvernanti corupti si lacomi un vehicul aparent legal pentru a putea devaliza fondurile publice si pentru a putea comite crime cibernetice in deplina impunitate.

Bill Gates si Steve Ballmer au actionat personal pentru a garanta succesul demersurilor infractionale facute de Microsoft in Romania timp de 20 de ani.

DNA – SRI in loc sa protejeze Constitutia, tara si banii publici si sa aplice legea, protejeaza Ecosistemul Microsoft si distruge deliberat companiile nationale care nu sunt afiliate la reteaua infractionala constituita de Microsoft.

Alexandru Athanasiu se intreaba ce importanta are faptul ca mitele deja probate au depasit suta de milioane, cind proiectele au fost interesante … respectiv se pare ca nu intelege cita lume foarte saraca si/sau bolnava ar fi putut trai un pic mai bine daca Microsoft nu jefuia in deplina impunitate miliarde din Romania.

ATENTIE DNA – SRI ! mita Microsoft, deghizata in discount la dispozitia Guvernului, a fost stabilita in Seattle, si banii din proiecte speciale se duceau in Fankfurt si Irlanda …