DOSARUL MICROSOFT URMEAZA SA FIE TRIMIS IN JUDECATA !

BILL GATES SI STEVE BALLMER URMEAZA SA FIE EXONERATI.

DNA REFUZA SA PUNA LA DOSAR PROBA CRUCIALA SCRIERILE STRICT SECRETE MICROSOFT “EVANGHELISM”.

ADEVARUL PROBAT TREBUIE CUNOSCUT

Principalii vinovati pentru jaful comis de Microsoft in Romania intre 2000 si 2014, sunt Bill Gates si Steve Ballmer. Acestia sunt “inventatorii” EVANGHELISMULUI.

Acestia au dezvoltat politici si metode strict secrete numite Evanghelism, au pregatit specialisti din cadrul companiei Microsoft, obligati sa le implementeze, care au creat in timp “Ecosistemul Microsoft” bazat pe frauda, crima cibernetica, mita, spalare de bani, coruptie, crima organizata si terorism.

JAFUL MICROSOFT “REVOLUTIA MICROSOFT” ESTE REZULTATUL UNOR POLITICI SECRETE ALE MICROSOFT NUMITE “EVANGHELISM” SI AL UNOR DECIZII POLITICE LUATE IN SECRET DE ION ILIESCU – ADRIAN NASTASE SI BILL GATES – STEVE BALLMER, ULTERIOR IMPLEMENTATE SUB SUPRAVEGHEREA SI PROTECTIA SRI – DNA.

Ceea ce trebuia si putea fi o initiativa deosebit de laudabila, se dovedeste a fi doar o uriasa actiune infractionala, prezentata propagandistic drept o mare realizare.

DNA CONTINUA SA REFUZE SA IA LA CUNOSTINTA “EVANGHELISMUL”.

http://antitrust.slated.org/www.iowaconsumercase.org/011607/3000/PX03096.pdf

http://antitrust.slated.org/www.iowaconsumercase.org/

http://antitrust.slated.org/www.iowaconsumercase.org/assets/attachments/Publication_of_exhibits.pdf

PROBA CRUCIALA

DNA refuza sa ataseze la dosarul Microsoft proba cruciala, respectiv dosarele Strict Secret Microsoft Evanghelism, care ar incrimina si proba faptul ca Bill Gates si Steve Ballmer se fac direct vinovati pentru sutele de milioane jefuite din Romania si pentru dezastrul comis in informatizarea din Romania.

Bill Gates si Steve Ballmer au corupt nu numai inalti oficiali din Romania, acestia au corupt inalti oficiali din cadrul Comisiei Europene, constituind astfel premizele pentru a isi putea impune “Ecosistemul Microsoft” drept standard European, si in Romania.

EVANGHELISM – NUMELE POLITICILOR DE JAF MICROSOFT

Bill Gates si Steve Ballmer au angajat in anul 1992 un bun teoretician al jafului si mitei – James Plamondon, pentru a dezvolta un set de politici si metode secrete in vederea monopolizarii pietelor IT prin mijloace subversive, mita si prin dezinformare.

In cursul procesului Comes vs. Microsoft dosarele EVAGHELISM au fost facute publice, dar Microsoft a incercat sa limiteze accesul la aceste documente care se gasesc in arhiva judecatoriei din statul Iowa si pot fi obtinute de catre parti interesate respectiv DNA.

Studiind manualele Evangheliste, putem intelege modul “stiintific” in care angajatii Microsoft au actionat pentru a reusi in Romania, o performanta unica in lume : coruperea timp de peste un deceniu a tuturor fatorilor de decizie la nivel guvernamental.

CORUPTIE MONDIALA – CUM A FOST POSIBIL

Microsoft a mitutit incepind din anul 2000 toate guvernele pina in anul 2014.

Din cite am studiat, este un caz de coruptie fara precedent la nivel mondial, cel putin in lumea civilizata a tarilor Nord Atlantice. Cum a fost posibil …

Mita initiala a fost platita in var aanului 2000 de Microsoft direct in “celebrul cont” din bank Pictet, pentru achizitionarea unei cladiri (Bancorex – Victoriei) subevaluate, dar avind in vedere ca tranzactia nu a reusit datorita lacomiei lui Adrian Nastase, Microsoft a recurs la alta modalitate de a jefui Romania.

Microsoft a pus la dispozitia guvernantilor un vehicul pentru a putea jefui bani publici si pentru a se imbogati in mod “legal”, prin inchirierea de la Microsoft a unor licente de utilizare care nu erau necesare sau/si erau supra evaluate, banii astfel obtinuti in “contul” Microsoft fiind folositi la finantarea campaniilor electorale si la imbogatirea celor care operau sistemul.

Microsoft a pus la dispozitia guvernantilor (Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita, etc.) si protectie pentru comiterea unor grave crime cibernetice incepind din anul 2001 pina in prezent.

Din relatarile celor care au participat la mecanismele de coruptie, precum si din alte surse publice si nu numai, putem intelege ca DNA refuza sa incrimineze adevaratii vinovati si responsabili pentru “jaful secolului” comis de Ecosistemul Microsoft.

Marii patrioti Radu Timofte, Florian Coldea, George Maior, Irina Socol, Alexandru Bittner, Sebastian Ghita, Claudiu Florica, Ovidiu Artopolescu, Silviu Hotaran, Ionut Lopatan si multi altii sunt in fapt victimele deciziilor criminale luate de Ion Iliescu – Adrian Nastase si Bill Gates – Steve Ballmer.

DNA FACE TOT CE POATE SA ASCUNDA ACEST ADEVAR ASTFEL PROBAT DE MANUALELE STRICT SECRET MICROSOFT EVANGHELISM pe care le puteti citi in versiune originala in linkurile atasate, si pe care noi le-am pus formal la dispozitia DNA in Dosarul 85/P/2011.