ECOSISTEMUL MICROSOFT – “A FI SAU A NU FI” LA “CATERINCA” … 
„Oameni ameninţători se întorc împotriva Codruţei Kovesi foarte dur.” Hans Klemm
„Lupta (pentru protejarea ECOSISTEMULUI MICROSOFT) va trebui să continue”

CUVINT INAINTE (SI INAPOI) … NU “LA CATERINCA”

(a vorbi la asuceală / la caterincă / la ciorănie / la derută / la mișto / la șme / la șmecherie / la ușcheală expr. ( intl. ) a lua peste picior; a vorbi argotic)

Kovesi nu reprezinta nici o miza pentru America si nu este nici o tinta a nimanui.

ECOSISTEMUL MICROSOFT REPREZINTA O MIZA URIASA PENTRU SUA !

… sau mai bine zis pentru unii cetateni corupti ai SUA …

In prezent Ecosistemul Microsoft este tinta unor oameni foarte puternici care nu doresc sa fie trimisi la puscarie de Kovesi pentru ca timp de doua decenii Microsoft a fost protejat pentru a jefui tara impreuna cu mari politicieni in frunte cu Adrian Nastase, Calin Popescu Tariceanu si Sebastian Vladescu, cu infractori emeriti Sorin Ovidiu Vintu, Irina Socol, Sebastian Ghita, astfel protejati de Radu Timofte, Florian Coldea, George Maior, Ilie Botos si Laura Codruta Kovesi.

Intelegerea a fost ca Ion Iliescu si Traian Basescu sa se faca ca nu stiu (ce stia toata lumea) ca Ecosistemul Microsoft este in fapt un mecanism de dezinformare, frauda, coruptie, spalare de bani si crima organizata, promovata la nivel de terorism “alb si ulterior simplu TERORISM de Sebastain Ghita.

A ameninta oameni cu moartea pentru a putea fura impreuna cu Microsoft sute de milioane de EUR se numeste TERORISM !

Kovesi a comis si comite ilegalitati flagrante incepind din anul 2006, pentru a proteja Ecosistemul Microsoft – SRI – DNA si pe ea insasi.

Astazi cei mai suparati pe Ecosistemul Microsoft, pe Kovesi si pe amabasadorul SUA, sunt Traian Basescu, Sebastian Ghita, Gabriel Sandu … urmeaza zeci, daca nu sute de nemultumiti de faptul ca ei se vor duce la puscarie, in timp ce Microsoft va continua sa le rida in nas, drept care daca tot se duc la pirnaie (si nu la caterinca la Monaco) vor sa se duca impreuna cu Bill Gates si Steve Ballmer ceea ce se pare ca nu se poate.

FBI – CIA cunosc foarte bine aceste adevaruri indelung si minutios probate, si ambasadorul SUA este foarte bine informat, drept urmare o sustine in continuare foarte puternic pe Laura Codruta Kovesi. Nu exista decit o explicatie logica :

SUA nu ma sustine ECOSISTEMUL MICROSOFT !,

Drept urmare Kovesi este sustinuta de ambasador, de FBI si CIA, pentru a dezmembra intreaga retea criminala, chiar daca in trecut aceasta a contribuit la protejarea promovarea acesteia.

DECIZIE POLITICA LA CEL MAI INALT NIVEL

SUA nu au acceptat, indiferent de interesele unor mari corporatii americane, sa permita unor “grupuri de interese” aparent legitime, sa ii accepte si sa ii promoveze pe Victor Ponta, Sebastian Ghita, George Maior si grupul lor de la Monaco sau/si de la Budureasca.

ECOSISTEMUL MICROSOFT, una dintre sursele principale de finantare a gruparii de mari oameni de afaceri si decizii politice, devenit intre timp grupare infractionala, a fost interzis de la operare de catre FBI – DoJ – FCPA.

FBI a primit aprobarea Departamentului de Justitie pentru a investiga Ecosistemul Microsoft inca din anul 2011, daca nu cu mult inainte, si a publicat acest fat in anul 2013.

Bill Gates si Steve Ballmer au plecat de la Microsoft in urma deschiderii anchetei, si acum Bill Gates povesteste la toata lumea cum vrea sa isi dea toti banii … Ballmer se ocupa exclusiv de sport … si ancheta FBI continua cu noi aparitii.

Aparitia lui Guccifer (Marcel Lehel) in viata FBI si a lui Hillary Clinton si John Podesta, precum si a lui Kovesi (Sebastian Vladescu – Ghita) si Maior este deosebit de importanta, avind in vedere ca acesta a reusit, cu sau fara voia sa, sa dea de lucru atit FBI cit si CIA, dar si unora ca Snowden si Assange, sa nu mai vorbi de Kovesi si altii.

Date fiind cele de mai sus, precum si alte informatii pe care le detinem, va putem asigura ca FBI ancheteaza si ca SUA nu mai doreste sa ii protejeze nici pe Sebastian Ghita nici pe Bill Gates, si in general pe nimeni, astfel incit acestia acorda toata increderea si protectia lui Kovesi, astfel incit sa poata finaliza ancheta si sa poata trimite in judecata pe cei care au incalcat legea.

SUA au avut puterea incredibila sa recunoasca ca au torturat ilegal si degeaba inclusiv in Romania, in conditiile in care George Bush era convins ca este cea mai eficienta forma de a lupta impotriva terorismului, si ca Ion Iliescu este un revolutionar democrat.

SUA vor avea puterea sa recunoasca ca ECOSISTEMUL MICROSOFT este o organizatie criminala chiar daca Bill Gates a fost convins ca este cea mai mare bine(a)facere adusa Romaniei, UE si lumii in general.

SUA are puterea sa lupte impotriva coruptiei la nivel mondial indiferent daca sunt vizate Fujitsu Siemens – EADS sau Fundatia Clinton si Bill & Melinda Gates sau Tony Blair.

Ambasadorul Hans Klemm nu o apara pe Kovesi, el apara DEMNITATEA SUA !

Nu Nicolas Taubman sau/si Mark Gitenstein, agenti de vinzari pentru Ecosistemul Microsoft, sunt America, sau cel putin asa continui eu sa cred … si nu la caterinca !

DE LA HANS KLEMM CITIRE

 ”Ţări precum Macedonia, Republica Moldova au venit în România pentru a obţine sfaturi despre cum să lupte împotriva courpţiei. Ieri, Suedia i-a acordat o distincţie importantă Laurei Codruţa Kovesi pentru ce a realizat ca şef al DNA. Dar nu numai vecinii voştri, ci şi alte ţări văd lupta României împotriva corupţiei. DNA a pus oameni puternici în închisoare, iar ei luptă împotriva DNA. Oameni ameninţători se întorc împotriva Codruţei Kovesi foarte dur. Lupta va trebui să continue. Dar şi alte lucruri pot fi făcute în România pentru a preveni corupţia, iar Guvernul Cioloş a pus la punct o strategie anticorupţie foarte puternică”, Hans Klemm – News.ro

DE LA ION CRISTOIU CITIRE

“De la venirea ca ambasador în România, Hans Klemm s-a manifestat public drept Înaltul Protector al Codruţei Kovesi pe teritoriul nostru național. Sprijinul fățiș dat unui demnitar român de un diplomat străin e unic în Istoria modernă a României. Nici ambasadorul german la București (în timpul Mareșalului Antonescu), nici ambasadorul sovietic (pe vremea lui Dej) nu și-a putut permite să se afișeze ca Protector al unui cetățean român, supus înainte de toate legilor românești.

Dacă dăm crezare zvonurilor, şefa DNA e protejată de americani nu numai prin intermediul ambasadei din România, dar şi prin intermediul Antenei FBI şi Antenei CIA de la Bucureşti. În ce temei dat de Legile internaționale? Iată o întrebare care nu se pune la popoarele de babuini.”

Gîndul de duminică, 6 noiembrie 2016

“LA CATERINCA” SE POATE ORICE MAESTE …

 (a vorbi la asuceală / la caterincă / la ciorănie / la derută / la mișto / la șme / la șmecherie / la ușcheală expr. ( intl. ) a lua peste picior; a vorbi argotic)

TOVARASUL ILIESCU CEL DEMOCRAT EURO ATLANTIC

Bush il considera pe Microsoft o resursa principala de penetrare politica (China, Rusia, Romania, Italia … UE), tehnologica si in primul rind contra informative (NSA).

Microsoft este astazi interzis in China si Rusia, si este acuzata si dovedita pentru activitati de spionaj incluiv impotriva cetatenilor americani, si de activitati de coruptie in Romania si multe alte tari.

Bush il considera pe “teroristul” Ion Iliescu un adevarat democrat si impreuna cu Microsoft au luptat impotriva terorismului, dupa cum s-a constatat ulterior de catre investigatorii SUA, degeaba si ilegal.

TOVARASUL TARICEANU CEL CINSTIT SI DREPT

Barroso il lauda in 2006 pe Tariceanu pentru lupta sa curajoasa impotriva coruptiei si se declara multumit de progresele facute de Romania, in timp ce mita Microsoft alimenta Comisia UE si Romania.

TOVARASUL BILL GATES CEL INVENTIV SI GENEROS

Bush, Barroso, Basescu, Taricenau si multi altii il declarau si medaliau pe Bill Gates drept cel mai inventiv si generos persoanj din lumea pe care o cunoastem … constatam ca desi parea serios era de fapt “la caterinca” in funte cu Barroso.

Kovesi isi aducea din plin aportul la dezinformarea mondiala si la ciordeala nationala facuta de Ecosistemul Microsoft.

 TOVARASUL PONTA CEL APARATOR DE DEMOCRATIE

Gitenstein, Podesta si multi altii, de altfel bine platiti de Sebastian Ghita din bani furati cu Microsoft din fonduri publice nationale si UE, il considerau pe Ponta, Kovesi, Coldea, Maior, Ghita etc. tineri aparatori ai democratiei si viitorului Romaniei, partenerul strategic al SUA … la Marea Neagra.

TOVARASUL GHITA CEL SUPARAT PE MICROSOFT

Una cite una premizele false pe care a fost construita “la caterinca” lumea in care am ajuns sa traim astazi, au fost infirmate de realitate, si astfel serile placute din vie de la Ghita cind banii curgeau mai ceva ca mustul, cind coruptia mergea ca unsa si cucuveaua era mov, nu mai exista.

TOVARASA CUCUVEAUA MOV CEA TANDRA

Tandretea, bogatia, importanta si “imaginea” construite pe minciuna, furt, coruptie, amenintari si terorism s-au transformat in raboi murdar, secretele bine pazite sunt acum subiect de can-can, imaginea celei mai curajoase femei din Romania este acum imaginea lu’ tanti Mareana din Obor adica “la caterinca”.

AMBASADORUL STIE … SAU E LA CATERINCA

Ambasadorul stie ca Dosarul Microsoft, CEL ADEVARAT, este gata si in curind va fi trimis in judecata, respectiv vom ajunge sa aflam multe lucruri noi si
interesante, astfel incit Kovesi urmeaza sa arate din nou ca o zina din povestile cu Feti Frumosi, si nu ca o bufnita impaiata cu ochi nevazatori de sticla in labele lui Ghita.

Ambasadorul face caterinca si o ridica sus, sus de tot pe Kovesi ca sa aiba saraca de unde sa cada sa-ti rupa gitul daca nu pune pe masa intreg ECOSISITEMUL MICROSOFT, se pare ca in frunte cu Basescu, Ghita, Tariceanu, Nastase … si onor pentru Dumneavoastra Bill Gates si Steve Ballmer … ca doar contractele nu le-au semnat singuri Dan Nica si multi altii.

Sincer sa va spun nici eu nu mai stiu ce este real sau/si ce este la caterinca … dar in schimb nu pot sa nu apreciez umorul natiei mele atit de bine reprezentata de coana Mareana din Obor, un fel de alter ego a lui Kovesi.

Draga Kovesi, daca ai avea simtul umorului te-ai duce sa faci cunostinta cu “poporul” din Obor care se pare ca inca nu a auzit cit de tare si mare esti … doar Microsoft mai crede inca ca ii poti proteja …