EFECTUL OBAMA – EFECTUL FLORICA – EFECTUL TRUMP – EFECTUL KOVESI ASUPRA “SCANDALUL MICROSOFT”

EFECTUL OBAMA

Obama a solicitat din rasputeri ca toata lumea sa lupte impotriva coruptiei, avind in vedere ca exista legaturi directe intre coruptie, crima organizata si terorism.

Trump a preluat mesajul si a inceput lupta dintr-o pozitie de invidiat, respectiv din pozitia celui care stie sa dea mita si sa primeasca in schimb tot ce vrea si de la cine vrea, in frunte cu familia Clinton (fundatia).

Bill & Melinda Gates (fundatia) a “donat” si ea la familia Clinton (fundatia) sub atentul control al lui John Podesta, acelasi care il ajuta pe Ponta via Ghita sa isi construiasca un viitor politic dupa ce acestia “donasera” si la Tony Blair (fundatia).

EFECTUL TRUMP

Trump declara ca este foarte familiar cu sistemul si ca este un sistem bolnav si disfunctional impotriva caruia se va angaja in lupta.

Deci competenta in domeniul coruptiei atit de criticata de Obama, l-a adus in pozitia de Presedinte pe cel care a corupt un fost presedinte si pe sotia acestuia care dorea sa devina prima presedinta din istoria tarii sale.

Bill Gates a sustinut-o pe Clinton si a facut comentarii negative la adresa lui Trump in timpul campaniei electorale. FBI continua sa ancheteze Microsoft.

EFECTUL FLORICA

Florica Claudiu a dat si el mita din jaful Microsoft, la toata lumea “buna”, a recunoscut si a fost premiat cu toti banii si toata libertatea, astfel incit poate candida si el la presedintie pe o platforma anti coruptie din pozitia de cel mai avizat (si bogat) om din Romania.

Bill & Melinda Gates (fundatia) il pot sustine astfel incit sa nu repete greseala facuta in alegerile din 2016.

EFECTUL KOVESI

Kovesi nu are de ce sa se teama pentru ca ea nu mai candideaza pentru presedintie, nu lupta impotriva coruptiei si continua sa ii apere pe Microsoft si pe toti cei care au jefuit impreuna cu Microsoft, avind se pare protectie politica la cel mai inalt nivel in guvernul american.

SCANDALUL MICROSOFT

Ce va face Kovesi acum, dupa ce sustinerea de care se bucura din partea Microsoft via interpusi in solda Bill & Melinda Gates (fundatia) se pare ca urmeaza sa se mai diminueze, este o intrebare retorica.

Kovesi urmeaza sa ramina ferma pe pozitia pe care a adoptat-o cu un deceniu in urma si sa isi aduca in continuare contributia valoroasa la sistemul ticalosit astfel pastorit de Coldea si tot Ecosistemul Microsoft, plateste fundatia … sau nu mai plateste ?

Nu mai este pay for play este doar arta pentru arta adica play for play ?