FBI A INVESTIGAT SI A DECIS : HILLARY CLINTON NU A COMIS NICI O INFRACTIUNE … MICROSOFT NU ESTE INCA IN ACEIASI SITUATIE … SI NICI COLDEA & KOVESI SI NICI BILL & MELINDA GATES … FOUNDATION

FBI A STUDIAT TOATE EMAILURILE LUI CLINTON

Dupa ce Hillary Clinton a sters toate emailurile private, dupa ce a fost citata de Departamentul de Justitie, in emailurile care au fost recuperate prin diferite mijloace (Guccifer) nu au putut fi identificate informatii clasificate secret de stat, pentru ca aceasta sa poata fi incriminata de catre FBI.

FBI CONTINUA INVESTIGATIILE

FBI continua investigatiile in alte cazuri referitoare la activitatile unor fundatii printre care si Fundatia Clinton, urmind sa se pronunte in viitor, cum de altfel poate sa faca si in cazul emailurilor daca urmeaza sa mai apara probe noi.

FBI INVESTIGHEAZA MICROSOFT PENTRU CORUPTIE

Incepind din anul 2013 suntem informati ca FBI investigheaza Microsoft pentru acte de coruptie comise in Romania, si suntem informati ca mai multi angajati Microsoft au depus marturie sub juramint in SUA, referitor la activitalie companiei in Romania.

REVOLUTIA ION ILIESCU – EVANGHELISM MICROSOFT

Ion Iliescu a facut o Revolutie, la care in urma unui “vid de putere” au murit sute de oameni si mii de oameni au fost raniti, batuti, torturati, etc.

Dupa 27 de ani se dovedeste ca in fapt un grup de asasini condus de Ion Iliescu, au organizat o lovitura de stat si au planificat si executat cu singe rece ceea ce se dovedeste a fi un GENOCID.

Bill Gates a facut Evanghelism, la care in urma unui “vid de putere” au fost comise acte grave de crima cibernetica, coruptie, crima organizata si terorism.

Dupa 20 de ani se dovedeste ca in fapt Bill Gates a condus un grup de infractori, care au planificat si executat frauda, crima cibernetica, mita, spalare de bani, coruptie si terorism pe plan international.

CRIME CARE NU SE PRESCRIU vs. “VIDUL DE PUTERE”

Crimele comise de Revolutia si Mineriadele lui Ion Iliescu si a “camarilei” sale nu se prescriu, si sunt investigate datorita CEDO si eforturilor depuse de cei care doresc cunosterea adevarului si aplicarea legii.

Crimele comise de Microsoft si Evanghelistii sai condusi de Bill Gates si Steve Ballmer, nu se prescriu si sunt investigate datorita FBI si eforturilor depuse de cei care cunosc aflarea adevarului si aplicarea legii.

JURNALUL DE LUPTA vs. MANUALUL EVANGHELIST

In cazul Revolutiei si Mineriadelor, proba cruciala este JURNALUL DE LUPTA, respectiv descriere minutioasa a tutror actiunilor desfasurate in urma comenzilor primite de executanti de la sefii lor.

Astfel se poate constata ca nu a existat nici un “vid de putere”, ci dimpotriva a existat un control temenic asupra tuturor actiunilor astfel concertate si coordonate de la un centru de comanda.

In cazul Microsoft, proba cruciala este MANUALUL EVANGHELIST, respectiv descrierea minutioasa a politicilor si metodelor obligatoriu a fi executate de angajatii Microsoft.

Astfel se poate constata ca toate activitatile de crima organizata comise de angajatii Microsoft au fost comandate, concertate si coordonate de la un centru de control, respectiv Seattle – Washington.

MITUL “VIDULUI DE PUTERE”

Cind marile conspiratii ajung sa fie cunoscute si devin doar infractiuni deosebit de grave, conducatorii organizatiilor criminale invoca faptul ca nu au avut cunostinta de ceea ce faceau cei din subordinea lor directa.

Ion Iliescu invoca ca nu stia sau ca nu isi aduce aminte, desi exista probe si marturii care probeaza ca acesta a fost tot timpul in control asupra actelor criminale comise de cei care aveau obligatia sa se supuna ordinelor.

Bill Gates, Steve Ballmer si angajatii acestora (Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu, Ionut Lopatan, etc.) declara ca nu stiu sau nu isi aduc aminte desi exista probe si marturii care probeaza ca acestia au fost tot timpul in control asupra actelor criminale comise de cei care aveau obligatia sa se supuna ordinelor.

BLACK CUBE – COLDEA – KOVESI si FBI

COLDEA detine controlul TOTAL inclusiv a lui Kovesi, si se pare ca negociaza pe baza de santaj cu diferite entitati americane, si nu numai.

COLDEA are in stapinire un “cimp tactic” si face ce vrea el in lume.

COLDEA are un cimp tactic mostenit de la cei care l-au constituit pe 26 Decembrie 1989 cind Catalin Voicu a pus pistolul pe masa Procurorului Republicii, si a spus “Tovarasi Revolutia a invins, Armata e cu noi” … si daca nu va supuneti mie, reprezentatul lui Ion Iliescu pe pamanit va impuscam pe toti pe stadion … dati mapele profesionale si dosarele de Securitate sa va stiu eu pe toti … cu peruca, cu fetite … ca sa imi fac cimp tactic …

Coldea nu intelege inca ca FBI un lucreaza dupa metodele evului mediu, din care el nu a reusit inca sa iasa, si ca tot ceea ce a facut urmeaza sa plateasca intr-un fel sau altul… ce asemanare intre Iliescu, Coldea si Gates … Ghita, Vladescu, Socol, …

Bill Gates si-a construit o mega afacere, in asociere cu “emanatii” Revolutiei lui Ion Iliescu (Tariceanu, Vladescu, Ghita, Socol, Maior, etc.), beneficiind de protectia “cimpului tactic” operat la comanda lui Coldea si Maior de Kovesi si “oamenii ei” din Parchete.

FBI URMEAZA SA FINALIZEZE “CAZUL MICROSOFT”

Dupa cum spunea Traian Basescu, care stie exact cum functiona Ecosistemul Microsoft, este imposibil ca Bill Gates si Steve Ballmer sa nu stie ce se intimpla intr-un dintre cele mai bine organizate si controlate corporatii din lume… se intimpla crima organizata si terorism !

Gîndul de luni, 7 noiembrie 2016

https://www.theguardian.com/us-news/2016/nov/06/fbi-director-hillary-clinton-email-investigation-criminal-james-comey