GREȘIT MAESTRE ! 
“Filmul omagial Plagiază mai departe, Codruţa Kovesi, Oborul te susţine! Unii ambasadori occidentali, în frunte cu cel american, sar s-o albească pe Codruţa Kovesi” Ion Cristoiu 4 Noiembrie 2016
«Astăzi, Dumnezeu ne zâmbeşte» George Bush Jr. 23 Noiembrie 2002
 
PE BILL GATES SAR SA-L ALBEASCA ! … SI CORUPTIA DIN UE

MAESTRE, KOVESI STIE CA IN ROMANIA :

TERORISTII LUI ION ILIESCU

Ion Iliescu este victima unor teroristi care dupa ce Ceausescu a fugit lasind in urma 162 de morti si 1107 raniti, au aparut din neant extrem de bine antrenati si au tras din toate pozitiile pina au reusit sa omoare 902 cetateni si sa raneasca 2245, si asta inainte sa vina Minerii la Bucuresti sa planteze panselute in capul studentilor … oricine contesta acest adevar trebuie sa fie nebun.

http://www.mpublic.ro/presa/2016/c_02_11_2016.htm

TERORISTII LUI GEORGE BUSH

Ion Iliescu nu a participat la instalarea si operarea unor facilitati de detentie si tortura, facute degeaba la comanda lui George Bush in numele luptei impotriva terorismului, si Dick Marty si Dana Priest sunt doar niste nebuni care spun minciuni.

http://www.evz.ro/dezvaluirile-despre-inchisorile-clandestine-ale-cia.html

http://www.evz.ro/bomba-la-cedo-in-2003-cia-a-platiti-sri-18-milioane-de-dolari-pentru-a-avea-o-inchisoare-secreta-pentru-interogarea-detinutilor-acuzati-de-terorism.html

TERORISTII LUI BILL GATES – ECOSISTEMUL MICROSOFT

Ion Iliescu nu a stiut de contractele incheiate ilegal cu Microsoft – Fujitsu Siemens si de jaful facut de acestia incepind din anul 2000 pina in prezent.

Cine indrazneste sa probeze ca Microsoft comite acte de crima cibernetica si terorism in Romania trebuie sa fie nebun si urmeaza sa fie executat de SRI – DNA.

GEORGE BUSH – DICTATORUL CEAUSESCU – DEMOCRATUL ILIESCU

„În momentul în care preşedintele Ion Iliescu mă prezenta, ploaia s-a oprit şi a apărut un curcubeu foarte clar. S-a întins pe cer până în spatele balconului care era luminat ca memorial al libertăţii. A fost un moment uimitor, iar eu am şoptit: «Astăzi, Dumnezeu ne zâmbeşte»”, îşi aduce aminte fostul lider de la Casa Albă.

„Ziua de 23 noiembrie 2002 a fost ploioasă şi gri la Bucureşti. Cu toate acestea, zeci de mii de persoane au venit în Piaţa Revoluţiei pentru a marca decizia de admitere a României în NATO, un eveniment remarcabil pentru o ţară care, cu doar 15 ani înainte, era un stat-satelit al URSS şi un membru al Pactului de la Varşovia. Când mă apropiam de scenă, am observat un balcon care era luminat. «Ce este»?, am întrebat. Mi s-a spus că era locul în care Nicolae Ceauşescu, dictatorul comunist al României, rostise ultimul discurs înainte de a fi înlăturat de la putere în 1989”, explică Bush în cartea sa.

Imi amintesc cit de mirat am fost cind Bush ne invita sa fim “podul” care leaga America de Rusia … in timp ce Bill Gates facuse deja podul, care intre timp, vorba cintecului : a venit apa si l-a luat …

http://jurnalul.ro/stiri/externe/curcubeul-de-la-bucuresti-n-a-scapat-neconsemnat-in-memoriile-lui-george-w-bush-559508.html

COMISIA EUROPEANA UN EXEMPLU DE CORUPTIE

Europenii au venit si ei sa isi ia tainul, unii chiar din mina lui Sorin Ovidiu Vintu, unul dintre “emanatii” cei mai valorosi pe care Iliescu, Bush si Gates i-au avut in Romania, pina a venit Ghita, Coldea si Kovesi si … nimic (bun) nu se intimpla …

 MAESTRUL CRISTOIU FATA CU MISTERUL KOVESI

“Aţi mai auzit de afacerea Microsoft (SUA), EADS (Germania), autostrăzi (Italia)? Fireşte că nu.”

http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-vineri-4-noiembrie-2016/

În interogatoriul luat de procurorii români lui Dan Zorella, acesta a declarat următoarele: „Daniel povestește despre dosare confidențiale din organizațiile de servicii de informații. Un anumit dosar despre ancheta Al Qaeda, de la CIA le-au cerut ajutorul. Un dosar adițional legat de Dana Priest și Dick Marty.” (….)

Gîndul de marți, 25 octombrie 2016

SA RECAPITULAM

COLDEA – KOVESI stiu ca CIA a dat mita, ca Microsoft a dat mita, ca Ecosistemul Microsoft este o “emanatie” a genocidului din 1989, bazat pe crima cibernetica finanata, protejata si promovata de Microsoft in complicitate cu autoritatile UE.

Despre tortura CIA adevarul a fost spus de Obama in August 2014.

Despre inchisorile din Romania adevarul este spus la CEDO.

Despre Revolutie acum incepe sa se spuna adevarul.

Despre legaturile corupte, criminale si teroriste dintre SISTEMUL TICALOSIT creat de Ion Iliescu si asasinii de la “Revolutie” si ECOSISTEMUL MICROSOFT creat de Bill Gates nu se poate spune adevarul. 

KOVESI ESTE ALBITA PENTRU CA LA RINDUL SAU SA IL ALBEASCA PE BILL GATES SI ECOSISTEMUL ACESTUIA BAZAT PE CORUPTIE, CRIMA CIBERNETICA SI TERORISM … IN COMPLICITATE CU COLDEA – KOVESI