IN ATENTIA FBI – ECOSISTEMUL MICROSOFT : “ȘPAGĂ DE STAT S-A PRIMIT DE CATRE EMMA NICHOLSON, JONATHAN SCHEELE, ALESSANDRO BUTTICE” Cornel Ivanciuc B1TV Dosar de Politician 7 Noiembrie 2016

CURVĂ E EMMA NICHLSON – NU TOATE ROMĂNCELE

Este vorba de o discuţie (inregistrare proba la dosar) din 21 Septembrie 2016 între patru judecători din Las Palmas. Când unul dintre aceştia afirmă că TOATE ROMÂNCELE SUNT CURVE nu este contrazis de nici unul din ceilalţi trei.

„Y todas las rumanas, putas”

http://www.eldiario.es/canariasahora/tribunales/rumanas-putas-machismo-xenofobia-jueces-Audiencia_Provincial-Las_Palmas-Salvador_Alba_0_576742816.html

MAMA MEA, FICA MEA SI ROMANCELE MELE NU SUNT CURVE

Emma Nicholson a luat șpaga de stat de la Adrian Nastase constind intr-un SPPist care i-o tragea de urla ca disperata (exista inregistrari), a luat bani in celebra geanta diplomat si carti de credit pe companii off-shore … mama si fiica mea si romancele mele pe care le cunosc foarte bine nu au luat șpaga de la Nastase ca sa se ocupe de problemele de adopții si nu au luat tineri dornici de afirmare sexuala contra ordine si profit.

MICROSOFT A CORUPT COMISIA EUROPEANA

2000 – Nastase jefuieste cu Microsoft – PROBAT
2004 – Tariceanu – Vladescu jefuiesc cu Microsoft – PROBAT
2005 – Jonathan Scheele informat de jaf (OF/2005/0417) – PROBAT
2006 – Buttice (OLAF) favorizeaza jaful – PROBAT
2006 – Barroso il lauda pe Tariceanu jaful Microsoft – PROBAT
2006 – Buttice ia mita de la Vintu – PROBAT
2007 – Bill Gates este decorat de Tariceanu (Basescu) – PROBAT
2009 – Buttice este avansat de Barroso – PROBAT
2010 – Vladescu – Ghita – Microsoft jefuiesc la Bruxelles – PROBAT
2010 – Barroso il lauda pe Bill Gates – PROBAT
2011 – Per Hellstrom il apara pe Bill Gate – PROBAT
2012 – Kessler il apara pe Bill Gates (OF/2010/0068) – PROBAT
2014 – Barroso il apara pe Bill Gates – PROBAT

BARROSO-GATES O POVESTE DE “CORRUPT AND COLLUDE”

Toti Romanii sunt corupti si toate Roamncele sunt curve, numai Barroso, Melinda Gates si Emma Nicholson sunt fete mari.

Kovesi ne-ai adus unde ai vrut … sa ne confunde lumea cu tine si cu protejatii tai, Nastase, Iliescu, Maior, Coldea, Ghita, Lascu si cine mai sunteti voi.

COMISIA EUROPEANA ORGANIZATIE CRIMINALA

Cornel Ivanciuc, Dan Coste si alti ziaristi de investigatii au probat si au scris despre fraude si coruptie flagranta comise de inalti demnitari ȘPĂGARI EUROPENI, in colaborare cu Microsoft, doar pentru a constata ca devin tintele “resurselor” criminale ale Ecosistemului Microsoft.

Are dreaptate Cornel Ivanciuc cind spune ca pina nu sunt anchetati in Anglia si respectiv Italia si spunem noi Portugalia si Suedia infractorii dovediti, dar protejati de DNA, nu se poate vorbi despre nici o lupta contra coruptiei.

ATENTIE DNA , vom ramine coruptii si curvele de serviciu ale celor care ne jefuiesc si umilesc, sau asta urmariti si inca noi nu am inteles.

MITA CU VALIZELE LA INALTI FUNCTIONARI EUROPENI

Urmariti incepind de la minutul 1:23:44 filmul emisiunii Dosar de Politician B1TV din 7 Noiembrie 2016 :

http://inregistrari.b1.ro/view-07_Nov-2016-dosar_de_politician-84.html

Acuzele unui ziarist de investigatii referitor la mitele primite in Romania de inalti functionari Europeni, care nu sunt investigati de DNA pentru actele de coruptie masiva comise si probate in Romania.

DNA DE RISUL CUCUVELELOR

Pe moderatorul emisiunii il apuca risul cind aude ca ziaristul nu urmeaza sa creada in lupta impotriva coruptiei pina cind si “inaltii functionari Europeni” care vin Romania si iau mita nu vor fi investigati de DNA si la ei acasa, respectiv Anglia si Italia …

Pe noi ne apuca plinsul cind vedem ca cei care ne jefuiesc ne mai si batjocoresc de prosti ce suntem si de curve idioate mov.

DNA ESTE TERORIZAT DE CORUPTIA MICROSOFT – COMISIA UE

Cornel Ivanciuc a scris incepind din 2 Aprilie 2014 referitor la mita pe care inalti demnitari Europeni o primesc in Romania, dar DNA refuza sa se sesizeze desi exista informatii si probe temeinice care probeaza acest adevar.

Cornel Ivanciuc si un numar limitat de ziaristi curajosi (Nicoleta Savin, Dan Coste, Ovidiu Ohanesian, Mihai Palsu) au scris si au probat infractiunile extrem de grave comise de Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS si alte mari companii multinationale, doar pentru a constata, ca acestia sunt bine veniti in Romania sa comita orice infractiune, pentru ca sunt protejati politic … mita si protectia jefuitorilor este inca politica de stat.

http://www.catavencii.ro/coruptia-din-romania-a-contaminat-structurile-comisiei-europene/

DNA SE SESIZEAZA NUMAI LA “ORDIN”

Ori ii acuzati pe ziaristi de afirmatii false si denigratorii ori incepeti ancheta referitor la acte grave de coruptie si crima organizata comise de Alessandro Buttice si altii in Romania, pentru a ii favoriza pe infractori. Aveti toate probele necesare pentru a aplica legea.

Este inacceptabil sa continuati sa protejati niste infractori care au calcat flagrant legea in Romania, in conditiile in care aveti probe directe Case OF/2005/0417, Case OF/2010/0068 si altele.

Claudiu Dumitrescu omul lui Alessandro Buttice, Victor Ponta, Sebastain Ghita si Sorin Ovidiu Vintu, s-a sesizat din presa pentru a proteja Microsoft in Dosare 216/P/2005.

Doru Tulus omul lui Kovesi s-a sesizat tot din presa pentru a ii proteja pe Microsoft in Dosar 66/P/2007.

Nu dorim sa revenim asupra intrebarii daca toti suntem coruptii si curvele Microsoft si a unor infractori din Comisia UE, dar dorim sa revenim cu rugamintea de a respecta legea.

AJUTOR FBI ! … ca OLAF si DNA do corrupt and collude with Microsoft