ION ILIESCU DESPRE REVOLUTIE „ACUM SA STAM SA TOT … PLINGEM MORTII … CE ROST ARE SA DEZGROPAM …?”

HILLARY CLINTON DESPRE BENGHAZI „AVEM PATRU AMERICANI MORTI … CE MAI CONTEAZA ACUM CUM AU MURIT …” 

AMINDOI IL ADMIRA PE BILL GATES, UN INFRACTOR INTERNATIONAL, SI FAC AFACERI CU EL … SI CU COLDEA SI KOVESI …

ION ILIESCU ASASINUL SI ISTORIA … ECOSISTEMULUI MICROSOFT

„Acum sa stam sa tot … plangem mortii, in loc sa tragem concluziile politice adecvate pentru tot procesul de dezvoltare a societatii romanesti…’, a afirmat Ion Iliescu, citat de Agerpres, la intrebarile ziaristilor.

‘Nu CEDO. CEDO este alimentata de oameni de aici, interesati sa intretina asa ceva. (…) Nu stiu cui slujeste asa ceva. Altminteri, nu e nicio problema. Dar, pusa sub acest aspect, deci luarea la intrebari si analize pe plan judiciar… A fost un moment de istorie cu parti bune si cu parti mai putin bune, cu stari conflictuale. Am trecut peste ele, am depasit. Ce rost are sa dezgropam…? Ele trebuie sa formeze obiectul unor asemenea dezbateri in cazul unor oameni care stau si studiaza istoria, ca sa tragem invataminte, nu sa tot intretinem o stare…’, a adaugat Ion Iliescu, referindu-se la redeschiderea celor doua dosare Revolutia si Mineriadele.

ADEVARURILE DESPRE GENOCID SI MICROSOFT NU SLUJESC NIMANUI

Marile „realizari” ale lui Ion Iliescu si a le „partenerilor” sai Microsoft, respectiv mii de oameni impuscati, peste o mie de morti, mii de oameni torturati, milioande de Romani alungati, si miliarde de EUR jefuiti sunt doar fapte istorice, pe care numai istoricii pot sa le contemple dupa ce Ion Iliescu expira si faptele lui Bill Gates se prescriu dupa dorinta lui Coldea – Kovesi si a multor altora.

Ion Iliescu invoca un „vid de putere” care a lasat tara la cheremul unor teroristi neidentificati si a unor multinationale pradatoare, timp de 26 de ani.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20824659-ion-iliescu-despre-redeschiderea-dosarelor-revolutiei-mineriadei-nu-stiu-cui-slujeste-acum-stam-tot-plangem-mortii.htm

ADEVARURILE DESPRE BENGHAZI SI MICROSOFT SLUJESC NIMANUI

Rugata sa clarifice conditiile in care Ambasadorul SUA in Lybia John Christopher „Chris” Stevens si alti trei Americani au fost ucisi in Benghazi, in timpul mandatului sau de Ministru de Externe, Hillary Clinton raspunde :

“Cu tot respectul (Domnule Senator), fapt este ca am avut patru Americani morti. Au murit in urma unui protest, sau din cauza ca niste tipi au iesit intr-o noapte la o plimbare si au decis sa omoare niste americani ? Ce mai conteaza acum cum au murti ? Este datoria noastra sa intelegem ce s-a intimplat si sa facem tot ce putem ca sa prevenim sa se mai intimple din nou, domnule Senator.

Probabil ca nu am facut suficent pentru a explica faptul ca nu prea intelegeam ce se intimpla.” Hillary Clinton

Hillary invoca un “vid de intelegere” a conditiilor specifice din Lybia.

ION ILIESCU RELATII STRINSE CU BILL GATES SI MICROSOFT

 Ion Iliescu si Bill Gates au o istorie foarte interesanta si foarte indelungata, pe care in prezent nu mai doresc sa si-o asume la fel cum nici Revolutia si/sau Mineriadele si Ecosistemul Microsoft bazat pe frauda, crima cibernetica, mita, spalare de bani, coruptie, crima organizata si terorism, nu mai sunt subiecte de multumire si mindrie pentru cei doi si nici pentru KOVESI – COLDEA si partenerii lor Sebastain Ghita, Sebastian Vladescu, George Maior si multi altii …

With all due respect, the fact is we had four dead Americans. Was it because of a protest or was it because of guys out for a walk one night who decided that they’d they go kill some Americans? What difference at this point does it make? It is our job to figure out what happened and do everything we can to prevent it from ever happening again, Senator.

“Maybe we didn’t do a good enough job of explaining that we didn’t have a good picture.”

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20824659-ion-iliescu-despre-redeschiderea-dosarelor-revolutiei-mineriadei-nu-stiu-cui-slujeste-acum-stam-tot-plangem-mortii.htm

https://www.washingtonpost.com/blogs/erik-wemple/wp/2013/01/23/it-makes-a-difference-secretary-clinton/?tid=up_next&utm_term=.286f06494236

https://www.theguardian.com/us-news/video/2015/oct/23/hillary-clinton-benghazi-republican-criticism-congress-video