LEBADA NEAGRA – CUCUVEAUAMOV – STEAUA POLARA
Kovesi şi Coldea, deschideți șampania ! Traian Basescu

SAMPANIE SEX MUST STELE VERZI SI POLARE … SI REGI

Regele Suediei si Steaua lui Polara „Adesea, înainte să facem sex, arunca în mine cu sushi şi prăjiturele, apoi ne îmbătam, ne îmbibam de alcool. Era ca un armăsar în călduri.” ne povesteste Camilla Henemark, o cîntăreaţă de succes, care, în cartea sa autobiografică „Adio, viaţă dulce!”, povesteşte despre regele Gustav al Suediei că la prima întâlnire, după ce au mâncat într-un restaurant, s-au restras într-un separeu şi au făcut sex şi adaugă … http://www.cotidianul.ro/-cucuveaua-mov-a-primit-ordinul-steaua-polara-de-la-regele-suediei-290529/

CUCUVEAUAMOV

BLACK CUBE

„A avut o legătură amoroasă (e vorba de Codruța Kovesi n. n.) cu șeful Serviciului Român de Informații – Florian Coldea. (Urmează telefonul privat) Legătura s-a terminat în iunie 2015, dar este posibil ca acolo încă să fie o relație romantică. Dacă e așa. Aceasta este interesant.

Amândoi sunt interesanți și amândoi au contacte cu Americanii.”

http://www.evz.ro/black-cube-legatura-amoroasa-dintre-florian-coldea-si-kovesi.html

TERORIZAREA EXPERTILOR

Şefa DNA a avut o solicitare în premieră. Laura Codruţa Kovesi a cerut să meargă în faţa comisiei de experţi care îi va analiza teza de doctorat pentru a fi audiată.

Oficialii Ministerului Educaţiei spun că regulamentul nu prevede ca autorul lucrării, care face obiectul unei sesizări de plagiat, să îşi prezinte punctul de vedere, dar nici nu este interzis.

http://www.stiripesurse.ro/laura-codruta-kovesi–cerere-in-premiera–ce-a-decis-sefa-dna-in-privinta-tezei-sale-de-doctorat_1161586.html

STEAUA POLARA

REGELE SUEDIEI

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, urmează să primească oficial, joi, titlul de Comandor al Ordinului Steaua Polară, conferit de regele Suediei. Potrivit unui comunicat al Ambasadei Suediei la Bucureşti, transmis AGERPRES, ceremonia va avea loc începând cu ora 10,00, la sediul misiunii diplomatice.

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/kovesi-va-primi–joi–oficial-titlul-de-comandor-al-ordinului-steaua-polara-oferit-de-regele-suediei-432089

LEBADA NEAGRA

ASASINII ROMANIEI

Din actele dosarului rezultă că pentru păstrarea puterii, prin acțiunile desfășurate și măsurile dispuse, noua conducere politică și militară instaurată după data de 22.12.1989 a determinat uciderea, rănirea prin împușcare,  vătămarea integrității fizice și psihice, respectiv lipsirea de libertate a unui număr mare de persoane, fapte care se circumscriu condițiilor de tipicitate ale infracțiunii contra umanității prev. de art. 439 alin. 1 lit. a, g, i și k Cod penal cu aplic. art. 5 Cod penal.

http://www.mpublic.ro/presa/2016/c_02_11_2016.htm

In cea de a doua editie a cartii „Lebăda neagră. Impactul foarte puţin probabilului”, Taleb enumera „Cele 10 principii ale unei societati rezistente la Lebada Neagra”. Taleb considera ca genul de impact pe care il are o Lebada Neagra depinde foarte mult de observator. De exemplu, o Lebada Neagra pentru un curcan, nu este o Lebada Neagra pentru macelar; prin urmare obiectivul este „evita sa fii curcanul” prin identificarea zonelor vulnerabile, astfel „transformam Lebada Neagra intr-o Lebada Alba”.

http://www.descopera.org/teoria-lebedei-negre/

CITITI STEAUA POLARA

Pescadoarele din clasa „STEAUA POLARA” nu sunt nici ele ce par a fi … la fel cum nici Revolutia lui Iliescu nu a fost ce parea a fi si cum nici doctoratul lui Kovesi nu e ce pare a fi si cum numai cucuvelelemov beau must, in timp ce Bill Gates este pazit de Coldea, care nici el nu e ce pare a fi … adica Maior … care bea Chivas ca un armasar setos la Washington … de unde cu drag ne trimite sondaje despre cit de mult il iubim si respectam atit pe el cit si pe Bill Gates si ECOSISTEMUL MICROSOFT … mareata realizare a Revolutiei lui Iliescu si Sokol si Maior …

http://www.nytimes.com/books/99/06/06/specials/smith-polar.html