MICROSOFT BIRNA DIN OCHIUL LUI KLEMM (PODESTA – HILLARY – KOVESI – GHITA – VINTU – NASTASE (Adrian) – NICA ……..)  

E bine şi pentru noi. Pentru că îl va schimba, sper eu, cât mai repede, pe ambasadorul Statelor Unite de la Bucureşti (n.r.- Hans Klemm). Asta ar fi cea mai bună mişcare, una care ne interesează pe noi. Îl tot aud că spune că suntem o ţară de corupţi, face tot felul de greşeli, mă rog, e om şi el, dar sper să-l schimbe cât mai repede. El spune că suntem corupţi, vede paiul din ochii noştri, dar nu vede bârna din ochii lui. Să se uite mai bine la Microsoft„, a mai comentat Nasty (Nastase Ilie) pentru Prosport.   http://adevarul.ro/news/sport/ilie-nastase-saluta-alegerea-trump-asteapta-masura-soc-luata-romania-sa-l-schimbe-omul-bucuresti-1_5823117b5ab6550cb8590e4f/index.html

SA SE UITE MAI BINE LA MICROSOFT …

Ilie e bine, dar cit de bine sase uite la Microsoft ca nu e nimic de vazut … numai vrajeli, si zaruri la misto (amuzament), totul pe ciordeala, pe minciuna, pe nemernicie … ce back hand curat … aici e numai cu mainile murdare si pline de singe.

Ce crezi mai om bun … ca oamenii astia sunt ca tine, adica oameni … astia sunt adevarati asasini, nu fair play cu simtul umorului ca tine … pentru mine un mare OM !

Cu mult drag … si sa mai facem o tabla …