MICROSOFT : ELENA UDREA, ACEASTA HILLARY CLINTON DE PLESCOI, E IN CAMPANIE ELECTORALA SI NU O INTIMIDEAZA NICI DNA NICI FBI NICI HANS KLEMM … POATE DOAR DONALD TRUMP SA II „JENEZE” PE KOVESI – COLDEA SI TOTI CEILALTI INAMICI INCLUSIV MICROSOFT

CE VA FACE TRUMP … CU SIGURANTA !

Donald Trump este un personaj deosebit de “viguros” care intelege ca puterea se cistiga prin lupta dura cu adversari puternici, pe care trebuie sa ii invingi, si ca puterea astfel obtinuta in lupta trebuie folosita la maximum, daca vrei sa realizezi ceea ce iti propui.

Donald Trump isi propune sa :

  • curete “traoca” de coruptie din Washington,
  • sa scape de traficul de influenta facut de marile corporatii care sunt “proprietare” de politicieni prin intermediul “lobbystilor” gen Microsoft – Podesta,
  • sa oblige marile companii si in special cele de IT (Microsoft, Apple, etc.) sa renunte la veniturile din evaziune “legala” fiscala, si sa isi repatrieze banii ascunsi in strainatate
  • sa investigheze modul in care fundatiile sunt in fapt vehicule de evaziune fiscala si coruptie politica (Bill & Melinda Gates Foundation, Clinton Foundation, etc.),
  • sa oblige marile companii IT sa decripteze la cererea autoritatilor competente continutul mesajelor folosite de teroristi si criminali in opozitie cu Microsoft,
  • si multe alte lucruri bune pentru care a fost ales Presedinte

Unul dintre cei mai de temut adversari si critici pe care Donald Trump ii are este Microsoft si Bill & Melinda Gates Foundation, astfel sustinuti de familia Clinton pe care tocmai ce a invins-o in alegeri, dupa o lupta pe “viata si pe moarte”.

Donal Trump are un trecut care dovedeste ca stie, poate si urmeaza sa foloseasca toate caile legale pentru a combate pe cei considera ca sunt adversari ai intereselor legitime ale Americii si ale sale Presedintele SUA, respectiv crima cibernetica, coruptia, frauda, crima organizata si terorismul astfel intruchipate de Microsoft si partenerii acestora oriunde s-ar afla ei, inclusiv in Romania.

Coldea – Kovesi aveti mare grije, ca la Donald Trump nu veti gasi suportul neconditionat pe care l-ati avut pina acum, si de asta puteti fi siguri.

Faptul ca pina acum ati protejat toate ilegalitatile comise de Microsoft nu mai reprezinta o garantie a protectiei de care v-ati bucurat pina acum … se poate intimpla sa fie chiar invers, daca cititi cu atentie linkul atasat.

“There’s one tradition in America, right? Election is over. We forget about it. There is another tradition in America which is ‘equal justice under the law,’” Giuliani told Fox News on Thursday. “And it would depend on how bad the violations are.”

 

When Trump Takes Control of the Justice Department, Be Afraid

 

CE AU IN COMUN HILLARY CLINTON SI ELENA UDREA (MICROSOFT)

Amindoua au sau au avut soti care il admira pe Bill Gates si au facut afaceri cu Microsoft. La inchisoare s-a dus doar Cocos, dar si el mai mult de ochii lumii, ca de’ a „lucrat” pentru Maior – Coldea – Vladescu – Ghita si Kovesi.

Amindoua candideaza sa nu se duca la puscarie, una pe mina FBI si cealalta pe mina DNA … daca „creierul” Coldea a dat ordinul „executantei” Kovesi.

Hillary Clinton nu a scapat de FBI, si nu o sa scape pentru ca nu a reusit sa se aleaga, in timp ce Elena Udrea mai are inca sanse … sa plece Coldea – Kovesi si sa se si aleaga, si sa scape …

Totul depinde de Hans Klemm, care deocamdata nu zice nimic, desi ar trebui sa il felicite pe Donald Trump pentru succesul in alegeri … dar se pare ca nu prea ii vine … poate ii vine FBI sa inteleaga mai bine de unde atita dragoste pentru Coldea – Kovesi – Microsoft … oare de la democratii Ghita – Ponta – Podesta ?

ELENA UDREA E BERBANTA (FARA SOT)

„Vor să mă intimideze pe mine. Sunt în campanie electorală şi se doreşte stoparea mea” zice Udrea, in timp ce Clinton se plinge ca i-a mancat FBI presedintia …

Hillary e plingacioasa, Udrea este berbanta si DNA sunt de ne intimidat … doar un pic de Coldea si Statul Mafiot cu care se lupta Kovesi si Microsoft ajutati de Podesta …

http://www.stiripesurse.ro/elena-udrea-audiata-la-dna-dezvaluri-despre-re-inerea-sefei-aep_1163749.html

MAESTRUL CRISTOIU ARE CUVINTUL

AMBASADOR DE TREABA … DE GAȘCĂ

“Ambasadorul american s-a grăbit să joace în filmul omagial : Să trăiască şi să înflorească Codruţa Kovesi, noua Elena Ceauşescu! N-a catadiscit să vorbească poporului român în numele ţării sale despre preşedintele ales. De ce?

Hans Klemm nu e ambasadorul SUA la Bucureşti. El e ambasadorul Găştii lui Hillary Clinton.

Cum să vorbească ambasadorul Găştii Clinton despre cel care a învins-o pe Jupîneasa sa?”

AMBASADOR DE LITERE

Maestrul Cristoiu sustine ca sunt multi ziaristi “lingatori de clante” pe la ambasade, dar cele mai sclipitor de curate clante sunt la ambasada SUA, pentru ca ziaristii scriu despre :

Despre cît de bun e pentru poporul român Binomul SRI-DNA. Despre ce Fecioară morală e Lulutza. Despre cît de bun e Dacian Cioloș ca premier pe viață al României.

AMBASADOR DISCRET

Ce este si mai important este ca ziaristii nu mai scriu si nu mai vorbesc despre marele scandal Microsoft care se pare ca nu mai exista chiar deloc dupa ce scandalul EADS si-a dat si el obștescul sfirsit. Faptele s-au prescris sau nu (mai) exista dupa “modus operandi” Kovesi & comp.

Omerta Securitatii in cazul Revolutiei din 1989, este practicata in Scandalul Microsoft, astfel incit Revolutia Microsoft condusa de Bill Gates sa invinga … cel putin pina la prescrierea faptelor prin grija Binomului SRI – DNA (Coldea – Kovesi).

http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-miercuri-16-noiembrie-2016/