MICROSOFT „IN UMBRA MARELUI HIDALGO” … IOAN TALPES SPECIALIST IN DRACULA … SI MICROSOFT …

„DRACULA A MURIT”
James Carew Rosapepe Ambasador SUA in Romania

https://www.amazon.com/Dracula-Dead-Sheilah-Kast/dp/1890862657

“FIDEL CASTRO A MURIT” (E MORT) Donald Trump

“Astazi, lumea ia la cunostinta ca a murit un dictator brutal care a opresat propriul popor timp de sase decade (60 de ani).” 

“Mostenirea lui Fidel Castro sunt plutoanele de executie, frauda, suferinte de neimaginat, saracie, si incalcarea drepturilor fundamentale”


https://www.theguardian.com/world/2016/nov/26/fidel-castro-death-obama-trump-response

“IN CAUTAREA ADEVARATULUI DRACULA”
Kurt Treptow

https://www.amazon.com/Vlad-Impaler-Search-Real-Dracula/dp/0750929650/ref=pd_sbs_14_3?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=0J70VDHHHSW7C3FPRD81

… DRACULA NU A MURIT … SE NUMESTE BILL GATES – KURT TREPTOW – GEORGE MAIOR … FLORIAN COLDEA, CUCUVEAUAMOV …

KOVESI – COLDEA JOACA TARE !!! … „Vulpile in vie”

ARBITREAZA INTRE TALPES – DRACULA – WHITE – MICROSOFT – LASCU … si …

USSS (United States Secret Services) DARREN WHITE NU A MURIT ÎNCĂ … si nici Kovesi – Coldea – Maior …

IOAN TALPEȘ UN FEL DE VLAD ȚEPEȘ …

Mi-am propus să fac o lucrare în care să prezint ce a perceput: istoricul, generalul, şeful Serviciului de Informaţii Externe, şeful Administraţiei Prezidenţiale sau viceprim-ministrul Ioan Talpeş“, a declarat Talpeş.
„În ciuda faptului că cei doi par a fi în relații bune, Darren White s-a remarcat printr-o serie de atacuri la adresa DNA și a luptei anti-corupție din România.

White i-a acordat un interviu lui chiar lui Robert Turcescu în care afirma că are „îndoieli serioase cu privire la abilitatea” șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, „de a fi neutră, corectă și obiectivă”.

VLAD ȚEPEȘ (DRACULA) = IOAN TALPEȘ = BILL GATES + KOVEȘI IN UMBRĂ

http://adevarul.ro/news/societate/maior-paienjenisul-talpes-watts-treptow-1_50abdbb27c42d5a663817044/index.html
http://www.ziua.ro/display.php?data=2002-10-02&id=101355
http://adevarul.ro/news/societate/maior-paienjenisul-talpes-watts-treptow-1_50abdbb27c42d5a663817044/index.html

“Tovarășul Ion Iliescu s-a reîntors la Cotroceni și Ioan Talpeș a ajuns șeful Departamentului Securității Naționale. Finul său, așa-zisul istoric Larry Watts, ajunge și el la Palatul Cotroceni pe post de consilier, alături de o persoană mult mai “celebră” azi, Cătălin Voicu. Finul-finului lui Talpeș, Kurt Treptow, este detașat într-o unitate la Iași, la o pretinsă fundație de studii istorice care funcționa într-un sediu oferit gratuit de SIE. Locație în care Treptow presta acte sexuale cu minori. Iese un mare scandal public, Treptow primește 7 ani de închisoare pentru pedofilie, dar iese după câțiva ani pe motiv că a scris cărți în pușcărie și pleacă în America. Ajunge în Nevada unde reusește să ajungă șef peste finanțele Partidului Libertarian și fuge după un timp cu banii din visterie. Acum e un scandal monstru în America pe acest subiect.”

Ioan Talpes un istoric militar. “Asta am fost şi am participat la o serie de evenimente despre care nu am vorbit, despre care lumea va afla abia acum, după ce va citi această carte, pentru că nici eu, la momentul respectiv, nu am realizat că sînt evenimente de excepţie pentru ceea ce avea să se întîmple. Le-am perceput pe toate într-un anumit fel şi am crezut că trăiesc într-o lume care avea o logică pînă la un moment dat. Am sesizat, însă, după 1989, că toţi cei care au apărut în expresie publică au negat orice din lumea aceea, ba chiar mai mult, au proiectat o imagine care este departe de ceea ce am trăit eu. Mi-am propus să fac o lucrare în care să prezint ce a perceput: istoricul, generalul, şeful Serviciului de Informaţii Externe, şeful Administraţiei Prezidenţiale sau viceprim-ministrul Ioan Talpeş“, a declarat Talpeş.

http://www.telegrafonline.ro/ioan-talpes-a-lansat-primul-volum-din-seria-in-umbra-marelui-hidalgo
http://www.stiripesurse.ro/foto-turcescu-publica-fotografii-interesante-cu-kovesi-vor-deveni-virale_1165719.html