MICROSOFT – MONSANTO – BILL GATES – GEORGE SOROS – GEORGE MAIOR –  LAURA CODRUTA KOVESI – ACESTI MODELATORI SI MODIFICATORI … AI LUMII LUI CEAUSESCU IN CARE TOT TRAIM DE O SUTA DE ANI … DE SIGURATATE …

ROMANIA TREZESTE-TE ! … esti un Organism Modificat Genetic … la cap si minte si o sa-ti pierzi sufletul … la Ghita in podgorie … la Monsanto in lan … la Bill Gates in Evanghelism … DNA – SRI se aude ?!


“Pe când era prim-ministru, Victor Ponta s-a întâlnit în secret, fără ca acest lucru să fie consemnat pe agenda oficială a premierului, cu miliardarul George Soros” Dorina Lascar – Curentul 24 Noiembrie 2016

“MIND CONTROL” – CONTROLUL MINTII = SPALARE PE CREIER

Cultul personalitatii lui Bill Gates – George Soros – George Maior – Laura Codruta Kovesi, si alti “intangibili” face parte din propaganda “democratica” finantata de noii stapini ai lumii “libere”, astfel protejata de vajnicii nosti “patrioti” si ei “intangibili” Florian Coldea, Doru Tulus, Claudiu Dumitrescu, Catalin Vartic, Monica Pop si multi alti aparatori ai Constitutiei si Legii, in “interpretarea” lui Bill Gates – George (Soros – Maior) si altor “modelatori” de lumi noi. Ceausescu ar fi invidios pe Iliescu si Gates.

SA FIM MANDRI CU BILL GATES – GEORGE SOROS – GEORGE MAIOR

De ce oare in secret cu Soros, si in secret cu Podesta, si in secret cu Kovesi … cind toti ar trebui sa fim mindri de atentia deosebita de care ne bucuram din partea celor mentionati ?

Informația a fost confirmată, cu greu, chiar de Victor Ponta care a bâlbâit o explicație cum că ar fi discutat cu George Soros și cu Damian Drăghici (actual europarlamentar PSD) programele pentru romi. Întâlnirea a avut loc în 11 martie 2014. Oficial, George Soros, președintele Fundației pentru o Societate Deschisă a vizitat împreuna cu Gabriel Petrea, viceprimarul PSD al Sectorului 6, la acel moment, Mihnea Costoiu ministrul PSD al Cercetării și fost turnător la Securitate sub numele Iulian încă de când era la liceu, Ciprian Necula, ulterior numit de PSD secretar de stat la MFE, Asociația Romano ButiQ, condusă de Necula atunci, la sediul din cartierul Giulești-Sârbi, în spațiul în care se lucra la înființarea primului Muzeu al Culturii Romilor din România în Sectorul 6.

Bill Gates si George Soros sunt foarte buni prieteni si sustinatori ai lui Hillary Clinton (fosta avocata la Rose, care ii reprezinta pe Monsanto), si a ideii de a modifica genetic organisme nutritionale si de a crea vaccinuri noi pentru a “salva” lumea … printr-un control judicios al populatiei, in continua crestere, in timp ce inteligenta ramine o constanta. Exercitiul incepe prin spalare de creiere … cite au mai ramas …

Romania este o tara de referinta pentru experimentele pe care Bill Gates si George Soros le fac in domeniul cibernetic, genetic, medical, psihologic si politic.

Ion Iliescu continua sa lupte cu teroristii, adica cu el insusi, Bill Gates continua sa lupte cu piratii cibernetici, adica cu el insusi, George Soros continua sa lupte cu coruptia, adica cu el insusi, George Maior continua sa modeleze lumea la un pahar de whisky cu el insusi… Kovesi asteapta sa se deschida Cutia Neagra si sa se inchida plagiatul …

MODELATORII DE LUMI SI ORGANISME VII SI POLITICE

DNA – SRI se fac ca nu stiu si ca nu vad, ca niste amariti de prostovani cum sunt Dan Nica, Adriana Ticau, Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu, Sebastian Ghita, Sebastian Vladescu, Victor Ponta, etc., si mai toti cei care sunt “anchetati” de DNA, nu sunt nimic altceva decit experimente genetice, profesionale si politice ale unui “sistem” operat in baza unor politici Evangheliste, care propovaduiesc “controlul mintii”.

Barosso impune standarde de jaf al fondurilor publice nationale si Europene, Gates impune standarde de crima cibernetica, Soros impune standarde de coruptie, Goldman Sacks impune valoarea actiunilor Microsoft, Podesta impune presedinti si vice presedinti, Maior modeleaza lume la “impuse”, Kovesi ne impune lumea lui Maior, in timp ce ancheteaza acari pauni si cucuvelemov.

DNA – SRI INTELEGERI SECRETE CU MICROSOFT … si nu numai

Cita frica de Microsoft, de George Maior, Florian Coldea, Laura Codruta Kovesi, trebuie sa fie in inima lui Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu, Ionut Lopatan si a altor “roboței” Microsoft, incit acestia refuza cu indaratnicie sa spuna un adevar bine cunoscut de toata lumea, si anume ca au fost “spalati pe creier” de Microsoft la Seattle, si trimisi la jefuit in Romania in baza unor politici si metode criminale secrete numite “Evanghelism”.

Au furat in primul rind pentru Microsoft si pentru asociatii acestora, si in al doilea rind pentru ei, ca facea parte din intelegere.

Nu te poti asocia la jaf si tilharie cu oameni cinstiti, cum probabil ca initial au fost si cei pomeniti… si in primul rind Luluța … pîna a ajuns in vie și s-a transformat in cucuvea mov … un fel de Hillary si Melinda (modele de modele) ce o fi si in mitea si sufletul fetiței ăsteia … si a lu frat’ su’ Sergiu, si etc. ??????????

http://www.curentul.info/dezvaluiri/16235-adevarata-retea-soros-e-in-psd-si-pru-miliardarul-plati-sau-intalniri-secrete-cu-ponta-costoiu-cretu-palada-draghici-necula-si-petrea
http://www.naturalnews.com/054899_eugenics_GMO_Bill_Gates.html

Monsanto’s Dark Act ready for Obama’s signature

Soros si Monsanto l-au modificat genetic pe Valeriu Tabara

Soros si Monsanto l-au modificat genetic pe Valeriu Tabara