RAZBOIUL MICROSOFT CONTINUA “MICROSOFT NU IA PRIZONIERI” … NICI DNA !

BRAVO DNA ! … TINE-O TOT ASA !

DNA II PUNE SUB ACUZARE PE DIRECTORII MICROSOFT PENTRU FAPTE DOVEDITE DE CORUPTIE, IN TIMP CE BILL & MELINDA GATES SUNT DECORATI DE PRESEDINTELE „PERDANT” BARACK OBAMA PENTRU UN “PARTENERIAT INCREDIBIL”
https://www.entrepreneur.com/article/285657

PRESEDINTELE MICROSOFT SATYA NADELLA ESTE LAUDAT DE PRESEDINTELE BARACK OBAMA …
http://www.geekwire.com/2016/white-house-invites-microsoft-ceo-satya-nadella-president-obamas-final-state-union/

MICROSOFT “ARMELE NOASTRE SUNT PSIHOLOGICE, ECONOMICE SI POLITICE”

Microsoft continua sa plateasca “doneze” bani, pentru a se prezenta drept un exemplu a fi urmat la nivel mondial, si pentru a obtine protectie si promovare politica si judiciara, pentru a isi putea continua astfel infractiunile in deplina impunitate.

Microsoft declara ca in razboiul total pe care il duce pe piata software, si mai nou pe piata filantropiei, nu ia prizonieri, dupa „modelul” Jihad, respectiv Microsoft reprezinta o organizatie terorista care actioneaza in baza unor politici si metode secrete numite Evanghelism.

Reteaua Microsoft, Soros, Goldman Sacks in parteneriat cu alti mari “jucatori” cum sunt Apple, Facebook, HP, etc. mai conduc lumea cam pina pe 20 Ianuarie 2017, cind vom afla ca in fapt lumea in care traim nu este visul frumos astfel prezentat de propaganda Microsoft & Comp. ci este un adevarat cosmar in care Bill & Melinda Gates, si asociatii lor sunt mai presus de lege, chiar si in SUA.

Controlul mental exercitat de catre acesti impostori si infractori urmeaza sa inceteze, si vom afla ca imparatul era dezbracat … in vie la Budureasca unde se faceau marile jocuri geo politice mondiale, pe mana cu Podesta si Blair …

DNA NU MAI E SINGURA ARE SI EA UN PARTENER : DONALD TRUMP !

Ne bucuram pentru DNA, care are si ea in sfirsit un aliat, care din fericire este chiar Presedintele SUA Donald Trump, respectiv opusul lui Bill Gates si a retelei pomenite.

ATENTIE DNA : Ve rugam respectuos sa va aprovizionati cu multa bere si tigari, dupa sfatul generalului “Cainele Turbat” Mattis, astfel incit sa reusiti sa aflati, fara sa mai torturati oameni degeaba, intregul adevar Evanghelist, si sa nu mai ascultati la minciunile pe care vi le spun angajatii Microsoft, in conformitate cu “dresajul” Evanghelist.

Dupa cum puteti constata nu sunt decit niste animalute dresate la scoala de dresaj Evanghelist din Seattle, de catre marele lor guru Bill Gates (Steve Ballmer).

Saracii Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu, Ionut Lopatan si multi altii, sunt atit de spalati pe creier “mental control”, incit nici acum nu inteleg ca Bill Gates si Steve Ballmer ii baga in puscarie dupa ce le-a distrus viata, impreuna cu Ion Iliescu si altii.

Cit despre Dan Nica, Adrian Ticau si alti infractori amatori ce sa mai spunem … ei chiar ca nu au avut nici o sansa cind ordinele veneau de la Ion Iliescu (via Adrian Nastase si Alexandru Bittner, etc.) si de la fratii lui Ion Iliescu, Bill Gates si Steve Ballmer.

Cind doi (trei) teroristi profesionisti Ion Iliescu, Bill Gates, (Manuel Durao Barroso) isi pun mintea (multa si toata stricata) si fortele impreuna pentru a sclavagi (tirania coruptiei si jafului) o lume si o Europa intreaga, ce pot face niste idioti si idioate cum sunt Dan Nica si Adriana Ticau in acest razboi ? pot doar sa faca sex si nu razboi … la fel ca si alte personaje la care ne vom referi in alta lucrare :-)>

UN “PARTENERIAT INCREDIBIL”

John Podesta ii propune pe Bill & Melinda Gates pentru functia de Vice Presedinte ai lui Hillary Clinton, in urma donatiilor generoase facute de acestia din bani obtinuti din coruptie si frauda cibernetica facute in asociere cu Sebastian Vladescu si Sebastian Ghita.

John Podesta il promoveaza pe Victor Ponta “un mare luptator pentru democratie” pentru functia de Presedinte, in urma “donatiilor” generoase facute de fundatia lui Sebastian Ghita, din bani obtinuti din crima cibernetica in asociere cu Microsoft.

Microsoft il considera pe Donald Trump “toxic” si doneazaa numai pentru Democrati.

Bill & Melinda considera ca Donald Trump nu este cunoscut pentru acte de filantropie ci pentru altfel de activitati, si doneaza pentru Fundatia Clinton.

DNA ii pune sub acuzare pe Ponta si pe Ghita, pentru diferite fraude foarte grave.

SOROS ISI PLINGE DE MILA UNIVESULUI

Soros considera ca Donald Trump a dezlantuit “fortele intunericului” si aprinde el lumina cu o donatie de 10 milioane de dolari … dupa ce se consulta cu Goldman Sacks (Manuel Durao Barroso), Apple (Per Hellstrom) si Europarlamentari (Monica Macovei – Dna Nica), respectiv o parte din “reteaua” de profit si protectie Microsoft.
http://www.nytimes.com/2016/11/22/us/politics/george-soros-hate-crimes.html?_r=0

MICROSOFT IMUNITATE TOTALA = LULU (ȚA)

DNA cere Presedintelui ridicarea imunitatii pentru Dan Nica, Adriana Ticau si in curind pentru multi alti profitori si protectori ai „generozitatii” Microsoft, in frunte cu Florian Coldea, George Maior si Laura Codruta Kovesi.

Donald Trump a ridicat deja imunitatea Microsoft, si urmeaza sa lase FBI – DoJ FCPA sa investigheze tainele Evanghelismului si ale “fratiei” dintre Microsoft si Ion Iliescu (via Dan Nica, Adriana Ticau, Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu si multi altii), precum si a lui Traian Basescu (via Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu), sa nu mai vorbim de George Maior, Sebastian Ghita, Florian Coldea, Laura Codruta Kovesi …

DNA SA NU UITATI BEREA SI TIGARILE ! … ca cu tortura nu mai tine :-)>

U.S. President Barack Obama jokes with Microsoft founder Bill Gates and his wife Melinda Gates before presenting the Presidential Medal of Freedom to 21 Americans during a ceremony in the East Room of the White House.

November 23, 2016

You know you’ve made it when the president of the United States teases you about your lack of game.

This week, 21 luminaries from multiple industries — including Ellen DeGeneres, Michael Jordan, architect Frank Gehry, Diana Ross, Tom Hanks, NASA engineer Margaret Hamilton and Bill and Melinda Gates — were awarded the Presidential Medal of Freedom, the United States’ highest civilian honor.

President Obama opened his remarks at the White House by joking about the genesis of the Gates’ relationship.

“We came close to missing out on Bill and Melinda Gates’s incredible partnership because apparently Bill’s opening line was, ‘do you want to go out two weeks from this coming Saturday?’ He’s good with computers, but you know… Fortunately Melinda believes in second chances and the world is better for it,” Obama said.

https://www.entrepreneur.com/article/285657