SRI – PUTEREA DIN UMBRA – „CIMPUL TACTIC” SI DOCUMENTELE SALE SECRETE : REVOLUTIA, MINERIADELE, MICROSOFT – FUJITSU – SIEMENS – EADS, SIVECO, NET CONSULTING, MEDIST – RSC – ASESOFT – TEAMNET, ELENA UDREA, ALINA BICA, SERGIU LASCU, BILL GATES, OVIDIU ARTOPOLESCU …

SRI – PROAGANDA JOSNICA

„Asupra ONG-urilor s-a declanşat o adevărată tornadă propagandistică susţinută de parlamentari versaţi precum domnii Deaconu, Ghiţă şi Savu, liderii unui partid care speră să intre în parlament cu mesajul mincinos precum că ONG-urile finanţate de Soroş trădează, dezmembrează şi vând ţara.”
„N-am văzut ceva mai josnic, având în vedere că în mare parte aceste ONG-uri au fost şi sunt implicate în consolidarea societăţii civile şi a democraţiei româneşti încă insuficient consolidate”, scrie Traian Băsescu.

Ati vazut si participat la „si mult mai rau” TORNADA OMNIS ! … dupa cum ati fost informat de Dan Moldoveanu

Microsoft – Vladescu – Ghita – SRI – MAI – PICCJ – DNA, jefuiau si exterminau Omnis si ne anihilau personal si fizic, in timp ce ii laudati (SRI-DNA-etc.), protejati (Vladescu), si pe Bill Gates il decorate, impreuna cu Tariceanu.

Acum pe Bill Gates il acuzati, pe Sebastian Ghita il infierati, de Dan Moldoveanu nu stiti nimic si va faceti ca va mirati.

Nu va mai mirati ca ati fost informat inca din anul 2005 de ceea ce se intimpla, dar ati preferat sa ajungeti sa va mirati.

Va dorim mirare placuta, impreuna cu cine se mai mira …

http://www.stiripesurse.ro/traian-basescu-iese-la-atac-este-o-adevarata-tornada_1162236.html

SRI DOCUMENTELE REVOLUTIEI

Augustin Lazăr, procurorul general al României, a anunțat luni dimineața că urmează să declasifice documente importante în ancheta privind Revoluția din 1989.

Sunt viazate rapoarte ale SRI și documente ale unei comisii parlametare de anchetă din anii 90. „Toate documentele care pot clarifica situația de la Revoluție vor fi declasificate”, a declarat procurorul general.

http://www.stiripesurse.ro/pas-crucial-in-dosarul-revolu-iei-documente-sri-vizate_1162221.html

SRI DOCUMENTELE ELENEI UDREA

„Prin informările care au ajuns din dosarul respectiv sunt informări SRI care priveau fapte și persoane implicate în dosarul Gala Bute. Astea sunt cele mai importante probe”, a declarat Elena Udrea, la sediul ICCJ.

http://www.stiripesurse.ro/elena-udrea-la-sediul-iccj-cere-desecretizarea-notelor-informative-ale-sri-din-2010-2011_1162226.html

SRI DOCUMENTELE ECOSISTEMUL MICROSOFT

SRI este in posesia unor documente „probe cruciale” pentru finalizarea investigatiilor facute de DNA in cazul “SCANDALUL MICROSOFT”.

Solicitam SRI in calitatea de parte vatamata sa puna la dispozitia anchetatorilor toate documentele care pot clarifica situatia ECOSISTEMULUI MICROSOFT.

SRI este beneficiar direct al ilegalitatilor comise de Ecosistemul Microsoft referitor la frauda fonduri publice si UE, crima cibernetica, mita, spalare de bani, coruptie, crima organizata si terrorism.

Avem cunostinta de existent mai multor rapoarte interne ale SRI, realizate incepind din anul 2004, in urma solicitarilor Omnis referitor la clarificarea celor de mai sus, care au fost retinute illegal de SRI, care a refuzat sa le transmita institutiilor competente, respectiv MAI – DNA – PICCJ – Ministrul Justitiei si altor autoritati beneficiare sau/si interesate de jaful si crimele comise de ECOSISTEMUL MICROSOFT.

In present „beneficiem” inca de statutul de companie si persoane deosebit de periculoase care am incercat si continuam cu perseverenta criminala iesita din comun (unica) sa denigram Marea Revolutie a lui Ion Iliescu si Marea companie Microsoft si crimele comise de catre acestia in asociere si coordonare criminala si terorista asupra acestei tari, a companiilor locale si a noastra personal.

Am fost acuzati formal de faptul ca aducem prejudicii majore intereselor nationale si ca suntem un pericol public la adresa securitatii statului si a unor persoane pe care le terorizam metodic si perseverant pentru a putea influenta anchetatorii si actul de justitie.

Daca nu ar fi extrem de tragic pentru intreaga societate ceea ce se intimpla de 27 de ani, avind in vedere ridicolul situatiei, aceasta ar fi foarte amuzanta, chiar mai amuzanta decit bufnitele lui Ghita si mesajele trimise „la secret” de cucuveauamov …

Respectiv, Omnis si noi personal am avut un plan diabolic de a intra in conflict deschis cu Ecosistemul Microsoft, SRI, MAI, DNA, OLAF, PICCJ si cam tot restul omenirii, pentru a santaja, frauda, ameninta, pirate si teroriza mai rau decit profesionistii la care facem referire …

Dorim sa corectam aceasta situatie care perpetueaza si se agraveaza incepind din anul 1996, de cind Microsoft a deschis filiala sa din Romania, si pina in prezentul mereu continuu.

Facem pe aceasta cale, monitorizata de SRI, SOLICITAREA FORMALA, sa fie puse la dispozitia anchetatorilor DNA toate informatiile de care SRI dispune referitor la cele mentioante mai sus, astfel incit DNA sa poata finalize investigatiile care dureaza de 12 ani.

Multumim Generalului Florian Coldea pentru intelegere