Stimate Domnule Ambasador Hans Klemm,
 
„Au venit, prima dată, cu toţi ambasadorii (Mark Gitenstein) şi prim vicepreședintele Microsoft America.” Gabriel Sandu – Ministru IT&C condamnat si arestat in Scandalul Microsoft. Ministru de Finante era Sebastian Vladescu asociatul lui Sebastian Ghita.

Cit plateste Microsoft unor lobbysti ca Podesta ca sa fie protejati pe plan national si international pentru ilegalitati deosebit de grave, daca Sebastian Ghita partenerul lui Sebastian Vladescu a platit pentru protejarea si promovarea lui Victor Ponta 300.000 $ …

FACATORII DE PRESEDINTI

John Podesta vrea sa il faca Presedintele Romaniei pe Victor Ponta.

John Podesta vrea sa il faca Vicepresedinte SUA pe Bill sau pe Melinda Gates.

Sebastian Ghita vrea sa il faca Presedinte pe Ponta si isi doreste sa fie Bill sau Melinda Vicepresedinti

Basescu spune ca Ghita este un mafiot periculos care vrea sa faca Presedinti si ca Bill Gates stia de mitele Microsoft.

Maior nu zice nimic, dar urmareste atent „cimpul tactic”.

Kovesi nu face nimic si asta ii maninca tot timpul, dar ii aduce adulatii din Obor si decoratii din Suedia.

Microsoft se investigheaza singur, conform spuselor lui Kovesi care este ajutata de Microsoft, Ghita, si cine mai sunt de anchetat.

Black Cube a pierdut sticul si nimeni nu mai stie nimic …

Ambasadorul SUA asteapta sa afle rezultatul alegerilor.

FBI nu mai asteapta nimic … totul este deja confirmat MICROSOFT ESTE MAI PRESUS DE LEGE DE AMBASADORI SI DE FBI !

SCURTA ISTORIE

25 Iulie 2012“Ponta apără, de fapt, democraţia” John Podesta
25 Ianuarie 2014 – SCANDALUL MICUL GUCCIFER devine public
15 Iulie 2014 – SCANDALUL MICROSOFT devine public
25 August – 24 Octombrie 2014 – Contract Sebastian GhitaJohn Podesta

Mita Ecosistemul Microsoft, provenita din frauda, crima cibernetica, crima organizata, alimenta, via Dorin Cocos, Gabriel Sandu, si altii, mecanismele de propaganda folosite de Microsoft – SRI – DNA, pentru a cumpara protectie si promovare, in contextul in care aceste mecanisme au fost initial constituite de Microsoft incepind din anul 2000, si sunt operate pina in prezent.

Ghita se lauda si se promova impreuna cu Maior si Ponta, in rol de model la nivel international, pina cind a devenit cel mai mare dusman al Microsoft si al SUA, impreuna cu Ponta, pentru ca Maior a reusit sa fuga in SUA.

DOI INFRACTORI PERICULOSI SUNT PROTEJATI DE PODESTA

Sebastian Ghita si Victor Ponta erau cunoscuti, la data semnarii contractului de reprezentare in valoare de 300.000 $, platiti incepind din 25 August 2014, a fi doi infractori deosebit de periculosi, in contextul in care Sebastian Ghita era cunoscut ca fiind asociat cu Sebastian Vladescu in acte grave de coruptie si crima cibernetica comise in complicitate cu Microsoft, incepind din anul 2000 pina in prezent.

Ambasadorul SUA era informat in detaliu de Omnis Group, referitor la infractiuni foarte grave si dovedite ca atare, inca din 9 Martie 2012.

Podesta ii da pe toti la „curatat” si acestia devin modele de oameni cinstiti, pro occidentali si mari patrioti si iubitori de democratie si „tirania” legii, ceva mai tare chiar decit Microsoft si povestile sale nemuritoare.

MODUS OPERANDI

Ne intrebam ce sunt gata sa faca lobistii americani pentru Microsoft, daca pentru Sebastian Ghita sunt gata sa faca : In document apar numele persoanelor contactate de lobistii americani in cadrul contractului incheiat cu firma controlata de Sebastian Ghita. Pe lista se gasesc zeci de jurnalisti de la institutii de presa importante, printre care Reuters, Associated Press, Bloomberg, BBC, CNN, Al Jazeera, AFP, New York Times, Wall Street Journal si Politico. HotNews.ro a obtinut mesajele transmise de lobbysti. Acestia se prezentau in mod explicit ca lucrand pentru campania lui Victor Ponta si incercau sa convinga presa internationala ca Victor Ponta este pro-american. In unele dintre aceste mail-uri trimise cu cateva zile inainte de alegerile din 2014, Will Bohlen se prezenta din partea Podesta Group ca angajat in campania lui Ponta si incerca sa-l prezinte pe fostul premier jurnalistilor straini drept un proocidental pur-sange. Pentru a sustine aceasta afirmatie, lobbyistii le scriau jurnalistilor straini ca Ponta sustine cu tarie sanctiunile aplicate Rusiei de Uniunea Europeana dupa anexarea Crimeei si ca s-a oferit sa gazduiasca in Romania scutul antiracheta al NATO. Americanii de la Podesta puneau aceste afirmatii in contextul conflictelor dintre est si vest.

MERCURIALUL MITEI

KOVESI asa aparati democratia cu Ponta si Ghita in vie la Budureasca, sau ii trageai de limba sa ii poti investiga mai bine si mai in Dubai ?

ECOSISTEMUL MICROSOFT cit a platit sa ii protejezi timp de un deceniu, si sa scrie lumea frumos de tine, in timp ce sclavageai pentru crima organizata ?

FBI VA RUGAM LUATI LA CUNOSTINTA FAPTUL CA MICROSOFT COMITE INFRACTIUNI DEOSEBIT DE GRAVE SI ESTE PROTEJAT INDIFERENT DE CINE CONDUCE AMERICA …

 

http://www.romaniatv.net/analiza-americana-ponta-apara-de-fapt-democratia_37254.html

http://adevarul.ro/news/eveniment/wikileaks-fost-organizata-intalnire-ponta-john-podesta-ziua-referendumului-demitere-basescu-1_5804bb845ab6550cb8a4940a/index.html

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21283017-facut-lobbystii-americani-pentru-campania-lui-ponta-2014-banii-300-000-dolari-platiti-catre-podesta-group-veneau-una-din-firmele-controlate-ghita-ghita-sustine-nu-stie-nimic-despre-contract-contractul.htm

http://www.evz.ro/dosarul-microsoft-fostul-ministru-gabriel-sandu-am-fost-cel-mai-prost-ministru-din-istoria-romaniei.html