DNA – SRI :  “TORTURA NU ESTE FOLOSITOARE !”

“Dati-mi un pachet de tigari si o bere si pot rezolva mai mult (decit torturind suspectii de terorism)” General James „Mad Dog” Mattis (“Caine turbat” Mattis) cel mai probabil Ministrul Apararii SUA (Pentagon)

DNA – SRI INCETATI TORTURA PSIHOLOGICA SI ACTELE DE TERORISM „ALB” !

“He said, ‘I’ve never found it to be useful,’” Mr. Trump said. He added that Mr. Mattis found more value in building trust and rewarding cooperation with terrorism suspects: “‘Give me a pack of cigarettes and a couple of beers, and I’ll do better.’”
http://www.nytimes.com/2016/11/22/us/politics/donald-trump-visit.html?_r=0

TRUMP NU MAI CREDE IN TORTURA

Trump a promis in timpul campaniei electorale ca va reintroduce tortura in cazurile de interogare a suspectilor de terorism, avind in vedere ca aceasta, inclusiv simularea inecului, sunt folositoare pentru obtinerea de informatii in cursul interogarilor.

Ieri Trump a declarat ca a fost convins de catre generalul “Caine turbat) Mattis, care nu crede ca tortura produce rezultate si ca este mult mai bine sa cistigi increderea suspectilor si sa ii rasplatesti daca colaboreaza, sa renunte la reintroducerea torturii abolita de catre Barack Obama.

KOVESI – COLDEA PUTETI INVATA DE LA TRUMP SI DE LA MATTIS

Tortura psihologica aplicata pentru perioade lungi de timp, este mult mai periculoasa si produce effecte mult mai nocive decit tortura fizica.

Tergiversarea investigatiilor, crearea deliberata a unei stari de confuzie, incertitudine si frica, refuzul de a permite accesul la dosare partilor vatamate pentru a se putea apara, si alte metode pe care le folositi sunt acte de tortura, in conformitate cu toate legile, fie ele nationale sau/si internationale.

Ceea ce continuati sa faceti incepind din anul 2005 pina in prezent, referitor la protejarea Ecosistemului Microsoft si la incriminarea ilegala a partilor vatamate, la obstructionarea si manipularea legii si a investigatiilor, sunt acte de tortura si terorism.

KOVESI – COLDEA INCETATI TORTURA SI ACTELE DE TERORISM !

chiar nu intelegeti unde ati ajuns si cine sunteti … o banda de tortionari, teroristi si asasini … ASTA SUNTETI !