ARITMETICA JAFULUI „ION ILIESCU – BILL GATES”

DAN NICA                               47.594.843,88 USD
ADRIANA TICAU                    66.965.343,88 USD 
ALEXANDRU ATHANASIU    19.370.500     USD      

TOTAL PARTIAL                  133.930.687,76 USD

ION ILIESCU SI BILL GATES SUNT AUTORII REALI AI JAFULUI IT&C

Dupa cum putem constata, binefacatori omenirii Ion Iliescu si Bill Gates au monopolizat „democratia” si industria IT, si propaganda acestora incearca inca sa ne convinga ca vinovati de jaful de sute de milioane (miliarde) sunt niste ministri „comandati” si niste directori educati „Evanghelisti” la Seattle.

Ion Iliescu incearca sa ne convinga ce ne-a scapat de teroristi, in timp ce traim in teroarea practicata de SRI – DNA – Microsoft, si Bill Gates incearca sa ne convinga ca ne scapa de criminalii cibernetici in timp ce Microsoft comite cele mai abominabile crime cibernetice si coruptie la nivelul cel mai inalt.

MICROSOFT DA MITA ELECTORALA PSD IN BANCA PICTET – GENEVA

„Microsoft dorea să cumpere clădirea Bancorex de pe Calea Victoriei ca să facă acolo un centru de soft cu mulţi programatori tineri români. Li se cere o contribuţie de 1 milion de dolari pentru campania electorală din 2000. Microsoft plăteşte în celebrul cont de la Banca Pictet. Năstase devine prim-ministru şi uită de promisiunea făcută, cerându-le 300 de milioane pentru clădirea Bancorex. Microsoft e foarte nervos. Mickey vine cu ideea de a achiziţiona licenţe soft pentru toată România la preţ mare. Aşa a început totul. Toată lumea a fost fericită, Microsoft nu s-a băgat direct, iar Mickey a optimizat afacerea la maximum.” Cristian Sima

http://www.stiripesurse.ro/cristian-sima-noi-dezvaluiri-legate-de-microsoft_939687.html

CISTIGA ILIESCU SI REORGANIZEAZA MINISTERUL IT&C

“Castigam alegerile, ne-am pregatit din 98 in 2000 perfect, niciodata nu s-a pregatit o guvernare, cum am pregatit-o noi atuncea, doi ani de zile…A mers perfect, adica noi in prima zi, atuncea, am dat 22 de hotarari de guvern de reorganizare a ministerelor.”

http://www.revista22.ro/stenograme-dosarul-retrocedarilor-adam-hrebenciuc-este-garantia-hrebenciuc-23-de-mii-de-hectare-in-cel-mai-rapid-timp-niciun-fel-de-problema-52523.html

NU SE PIERDE TIMPUL DE MITA MICROSOFT

In Martie 2001, Dan Nica, George Maior, Alexandru Farcas si Silviu Hotaran ii vizitau la Seattle pe Bill Gates si Steve Ballmer, pentru a pune la cale jaful planificat inca din 1998.

Jaful continua pina in 2013, cind Gabriel Sandu face plingere la Departamentul Justitiei SUA si la autoritatile din Austria, pentru faptul ca a fost presat de catre Microsoft si ambasadorii SUA si Austria sa plateasca dublu pentru licentele Microsoft si mita aferenta si obligatorie, inca din anul 2000.

MICROSOFT NU PIERDE TIMPUL SA COMITA CRIME CIBERNETICE

In anul 2002, Microsoft in asociere cu SRI, MAI si companiile Medist si RSC, proprietatea lui Sebastian Vladescu, prietenul lui Calin Popescu Tariceanu, folosesc Internetul pentru a fura platforme software create de Omnis, in valoare de peste doua miliarde de euro.

Omnis identifica jaful si reclama furtul evident si probat, in Noiembrie 2004, chiar cind Ion Iliescu era grabit sa mai fure impreuna cu Bill Gates niste zeci de milioane.

SRI – MAI – ORDA – DNA – PICCJ – OLAF si Delegatia UE in Romania sar in ajutorul Microsoft si al partenerilor acestora, si acuza Omnis de atentat la siguranta nationala si de faptul ca Omnis incearca sa denigreze Microsoft, cea mai cinstita si generoasa companie din lume.

Calin Popescu Tariceanu si Sebastian Vladescu solicita lui Ilie Botos sa ancheteze si sa constate ca ei sunt doar beneficiarii generozitatii Microsoft care le-a dat gratuit platformele software dovedit a fi create de Omnis.

DNA – Irinel Paun – Caludiu Dumitrescu ancheteaza si constata ca Microsoft a donat software_ul creat de Omnis, companiilor Medist si RSC care la rindul lor l-au donat la SRI si MAI, si il vind la citeva zeci de spitale.

Ancheta continu si in zilele noastre … sub coordonarea Laurei Codruta Kovesi …

ION ILIESCU SI MICROSOFT PREMIATI LA WSIS – PENTRU MITA …

Dan Nica, Adriana Ticau, Silviu Hotaran, Claudiu Florica Hotărârea de Guvern nr. 1473/11.12.2003, da cale libera mitei “industriale” Microsoft – Fijitsu Siemens, dupa ce timp de trei ani de mita Microsoft se ocupa SIVECO.

Dupa cum putem observa pe data de 11 Decembrie 2003, Dan Nica, Adriana Ticau, Microsoft si Claudiu Florica erau la Geneva impreuna cu Ion Iliescu, Corina Cretu si toata “floarea” Ecosistemului Microsoft.

In Septembrie 2004, Ion Iliescu, Dan Nica, Corina Cretu il viziteaza pe Bill Gates si la intoarcerea in tara Adriana Ticau si Alexandru Athanasiu o mai pun de o Hotărâre de Guvern nr. 1778/21.10.2004 …

NUMAI „PREMIANTII” MITEI MICROSOFT ….

Geneva 10 -12 Decembrie 2003 – Presedintele Ion Iliescu conduce delegatia Romaniei la Summitului Mondial privind Societatea Informaţională – WSIS, din care fac parte Dan Nica, Adriana Ticau, Corina Cretu si Microsoft Romania… arhitectii mitelor …

„Concursul s-a desfasurat pe 8 sectiuni, pentru fiecare dintre acestea fiind alese cele mai bune 5 proiecte. Sistemul romanesc premiat la categoria e-Government a fost dezvoltat printr-un parteneriat intre Softwin si Microsoft Romania, care au castigat licitatiile pentru doua proiecte pilot realizate de MCTI in 2002.

Este cu atat mai mult un motiv de mandrie ca sistemul a fost dezvoltat de romani, de companii din tara, ceea ce demonstreaza nivelul de competenta in domeniul dezvoltarii de software’a declarat Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Dan Nica, dupa primirea premiului.”

SIVECO, compania de suflet si mita a lui Ion Iliescu a fost si ea premiata la WSIS in naul 2013 …

http://www.amosnews.ro/arhiva/sistemul-romanesc-furnizeaza-servicii-electronice-fost-premiat-geneva-11-12-2003
http://www.siveco.ro/ro/despre-siveco-romania/newsletter/siveco-domina-competitiile-internationale-de-elearning

ION ILIESCU PRIETEN DE NADEJDE CU BILL GATES

Ion Iliescu il vizita, impreuna cu Dan Nica si Corina Cretu, pe Bill Gates la Seattle in Septembrie 2004, inainte de suplimentarea mitei Microsoft.

Bill Gates vizita Romania in Februarie 2007, sa se imprieteneasca si cu Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu, inainte de mita din 2008, 2009 si ulterior pina in 2013.

Omnis se judeca cu Microsoft si Comisia UE la Luxembourg, in 2011.

Corina Cretu a ramas atit de impresionata de generozitatea lui Bill Gates incit l-a invitat de doua ori la Bruxelles in 2011 pentru a il da de exemplu pentru tinara generatie, si pentru a il pune la masa cu Manuel Durao Barroso, care acum lucreaza la Goldman Sachs, care stabileste valoarea actiunilor Microsoft …

MICROSOFT MAI PUTERNIC DECIT LEGEA SI ADEVARUL EVIDENT

Directorii Microsoft au participat la fundamentarea jafului facut de „tovarasii” lui Ion Iliescu, recomandind Fujistsu Siemens ca fiind singura companie care putea livra licente Microsoft (la un pret dublu), cind in piata erau cel putin cinci astfel de companii, despre care toata lumea din domeniu stia.

A fost suficient pentru jaful care a continuat timp de un deceniu doar cuvintul Microsoft, detinatorul monopolului licentelor, care contrazicea si legea si adevarul evident.

Directorii Microsoft au recomandat companiile Medist si RSC ca fiind companiile carora Microsoft le-a dat gratuit software identic cu cel creat de Omnis, in conformitate cu expertizele facute de ORDA, sigura autoritate din Romania competenta in domeniul inregistrarii si comercializarii de software.

A fost suficient pentru jaful care continua in prezent doar de cuvintul Microsoft, care contrazice si legea si adevarul evident si probat.

Microsoft considera ca este mai presus de lege si de adevar, si mizeaza pe frica pe care o genereaza tuturor celor care indraznesc sa invoce legea si adevarul, inclusiv procurorilor.

PROCURORII AU FRICA DE MICROSOFT SI DE PROCURORII MICROSOFT

Microsoft este atit de bine protejat si promovat de structurile sistemului ticalosit, incit procurorii au frica ca ancheteze crimele deosebit de grave comise de Ion Iliescu si Bill Gates si de Sebastain Vladescu – Sebastain Ghita si Calin Popescu Tariceanu.

Laura Codruta Kovesi a comis si continua sa comita mai multe ilegalitati pentru a putea sa protejeze reteaua criminala constituita de Microsoft sub denumirea generica de Ecosistem, bazata pe frauda, crima cibernetica, mita, spalare de bani, coruptie, si terorism.