„Asta (Laura Codruta Kovesi) nu vrea ea să înțeleagă că a distrus mii de oameni și firmele lor prin ceea ce greșește DNA.”  Traian Basescu b1tv 7 Decembrie 2016

DNA NU GREȘEȘTE. DNA DISTRUGE METODIC ȘI RITMIC … ÎNȚELEGE FOARTE BINE PENTRU CĂ DISTRUGE DELIBERAT IN PRIMUL RIND PE CEI CARE SE OPUN CRIMELOR MICROSOFT !

DNA EXECUTA ORDINE ÎN „CÎMPUL TACTIC” AL SRI ȘI AL ECOSISTEMULUI MICROSOFT ȘI ALȚII, MULȚI ALȚII …

LUI KOVESI ÎI PASĂ SĂ DISTRUGĂ COMPETIȚIA MICROSOFT …

Laura Codruța Kovesi a spus, pentru presa străină, că DNA nu face dosare la comandă, așa cum acuză o parte din clasa politică.

DNA face si instrumenteaza, fabrica, ticluieste, tergiverseaza, prescrie, etc. dosare la comanda, contra cost, si din proprie initiativa, la comanda lui Kovesi, dupa cum putem dovedi incepind din anul 2006 pina in prezent.

PRIMELE VICTIME ALE LUI KOVESI SUNTEM NOI

Kovesi a fost adusa la PICCJ, sa il inlocuiasca pe Ilie Botos si sa preia de la acesta protectia marilor retele infractionale conduse de Microsoft, pe care Omnis Group si noi le acuzam in baza probelor legale, de fapte grave de frauda, crima cibernetica, mita, spalare de bani, coruptie, crima organizata si terrorism.

Primele tinte ale lui Kovesi incepind din 2006 pina in present, au fost protectia tuturor celor care participau la infarctiuni si la protectia acestora si incriminarea, exterminarea si anihilarea Omnis si a noastra personal cu orice pret si prin orice metode, indifferent cit de criminale.

Kovesi – Coldea nu gresesc, ei au obiective precise de exterminare a companiilor nationale superioare Microsoft in favoarea Microsoft si a partenerilor acestora infractori, si de anihilare a celor care critica sistemele de coruptie si crima organizata, dupa cum dovedesc cei 16 ani de confruntare cu Microsoft si partenerii acestora, protejatii lui Kovesi – Coldea, astfel mereu laudati si premiati de toata lumea.

DREPTURILE FUNDAMENTALE vs. MITA MICROSOFT

Microsoft plateste mita sute de milioane din jaf de miliarde de euro “produse” din software furat, licente fictive, proiecte fictive si licitatii trucate, crima cibernetica, mita, spalare de bani, coruptie, crima organizata si terorism, comise in Romania incepind din anul 2000 pina in prezent.

Microsoft si partenerii acesteia, asociati in organizatia criminala internationala, sunt protejati direct, activ si in cunostinta de cauza de Laura Codruta Kovesi, care este putenic sustinuta, motivata si ’comandata’ de SRI, MAI si protectorii externi ai Microsoft.

Laura Codruta Kovesi dispretuieste Constitutia, Drepturile Fundamentale si Legea, si isi obliga subordonatii sa comita ilegalitati flagrante si deosebit de grave, pentru a isi duce la indeplinire ’operele’ care au consacrat-o intr-un deceniu de cariera infractionala.

DOSARELE KOVESI – MICROSOFT 654/P/2011, 85/P/2011, 21/P/2005, etc.

Dosarele mentionate si multe altele, investigate de DNA incepind din anul 2005 si de PICCJ din anul 2011, au primit ilegal NUP, au fost ticluite, manipulate, prescrise, si tergiversate pina in prezent sub conducerea lui Ilie Botos pina in 2006 si Laurei Codruta Kovesi pina in prezent.

Microsoft si partenerii acestora (Sebastian Vladescu – Calin Popescu Tariceanu), asociati cu Mafia din MAI si SRI incepind din anul 2002, au ’comandat’ lui Ilie Botos sa extermine Omnis si sa ne anihilize personal incepind din anul 2005.

Ilie Botos a transmis ’comanda’ spre executie la DNA, unde a fost preluata de Claudiu Dumitrescu, procuror de caz si seful sectiei 2 Irinel Paun.

’Comanda Microsoft (Medist – RSC) a fost initial executata de Irinel Paun, si ulterior de Doru Tulus, Laura Codruta Kovesi, Monica Pop si altii.

Situatia subzista in prezent, in conditiile in care ne sunt incalcate cu perseverenta criminala Drepturile Fundamentale, in dispret total fata de Constitutie si de Lege, dar in servitute totala fata de interesele ilegale si criminale ale Microsoft si partenerilor acestora.

KOVESI NU ESTE UN PROCUROR PROST GARE GRESESTE, SI CARUIA NU II PASA, ESTE UN CRIMINAL DEOSEBIT DE PERICULOS, IN SLUJBA ECOSISTEMULUI MICROSOFT

”Pot să accept că nu sunt dosare fabricate, dar dosare prost făcute sunt? Asta o întreb pe Kovesi, să îmi răspundă. Asta nu vrea ea să înțeleagă că a distrus mii de oameni și firmele lor prin ceea ce greșește DNA. La ea se pare că zice că ”nu-mi pasă, am distrus doar 2.000 de oameni, am închis firme, doar 10% sunt dosare respinse”. Sper ca justiția să își intre în drepturi. Ea spune ce politicieni să intre pe ușa din față și ce politicieni să intre pe ușa din spate.”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

JUSTITIA ISI VA INTRA IN DREPTURI DOAR CIND DISPAR KOVESI – COLDEA SI ECOSISTEMUL MICROSOFT … ADICA NICIODATA …

http://www.stiripesurse.ro/traian-basescu-o-pune-in-dificultate-pe-laura-codru-a-kovesi-asta-nu-vrea-sa-in-eleaga_1167695.html

articol mai vechi

articol mai nou