BLESTEMUL ILIESCU BÎNTUIE ROMANIA MICROSOFT !

STAFIA CORUPTIEI BÎNTUIE LUMEA GLOBALIZATA …

GENOCIDUL 1989 SE RAZBUNA PE SUA – SRI – DNA si pe noi toti … beneficiarii milei lui Kovesi – Coldea …

“FARA RESPECTAREA DREPTURILOR FUNDAMENTALE ALE OMULUI NU EXISTA STAT DE DREPT” Traian Basescu

“Avem 42% analfabetism funcţional. A doua cifră care trebuie să ne trezească din speranţa că aşa se poate schimba ceva: 19,1% abandon şcolar. Vă daţi seama că suntem o ţară care nu are asigurat viitorul?” Traian Bsescu

In ATENTIA DNA – SRI – SUA si Laura Codruta Kovesi (cucuveauamov) … care ne asigura intoarcerea in trecut… spre epoca de piatra … unde drepturile fundamentale ale omului erau mai respectate decit sunt astazi in Romania …

ILIESCU DECOREAZA MICROSOFT SI INDUSTRIA IT …

Ion Iliescu ii decora in fiecare an pe Directorii Microsoft si Fujitsu Siemens, si pe conducatorii firmelor care participau la Ecosistemul Microsoft, SIVECO, Softwin, Total Soft, Net Consulting, Romsys, si altii, pentru merite deosebite in jefuit Romania, in conformitate cu intelegerile secrete pe care Ion Iliescu le avea cu Bill Gates (Microsoft) direct is via Adrian Nastase, Dan Nica, George Maior, Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu si altii.

Astazi Educatia este la pamint, Sanatatea in mormint, industria IT in puscarie … si restul in strainatate sau la circiuma in sat … pe ajutor social …

Ciracii lui Ion Iliescu sunt insa foarte bine, si inca si astazi cine indrazneste sa critice Microsoft si/sau pe cei care ii protejeaza este exterminat si/sau anihilat de DNA – SRI.

BASESCU REGRETE TARDIVE … SI SECRETE (RETEAUA SOV)

„Vă spun eu un lucru, un adevăr pe care l-am ştiut. Eu am făcut o mare greşeală, deşi aveam lecţia. Eu am menţinut timp de doi ani foarte mulţi oameni lăsaţi de domnul Iliescu în funcţie, la SRI, la SIE, la multe instituţii unde puteam să-i schimb. I-am lăsat, de ce: pentru că mi-a convenit pentru că deveniseră cei mai buni informatori despre ceea ce e în sistem, dorind să-şi menţină funcţiile. Această lecţie pe care eu am trăit-o nu m-a făcut s-o aplic corect la sfârşitul mandatului meu.”

Basescu se refera la “Reteaua Sorin Ovidiu Vintu” reteaua Ion Iliescu : Gheorghe Fulga Director SIE – Radu Timofte Director SRI – Ovidu Soare – Dumitru Zamfir – Dumitru Cocoru  si multi alti ofiteri de Securitate, plus Ilie Botos Procuror General.

Toti stiau de intelegerea secreta dintre Ion Iliescu si Microsoft, si profitau pentru a comite fraude, crima cibernetica, mita, spalare de bani, coruptie, crima organizata si terorism.

Basescu nu spune ca i-a promovat pe urmasii acestora George Maior – Florian Coldea carora li s-au adaugat Vasile Blaga, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita si Laura Codruta Kovesi “Reteaua Coldea – Maior – Kovesi” reteaua Traian Basescu.

BASESCU REGRETE SI MAI TARDIVE … DAR TRANSPARENTE

„Eu trebuia să încetez mandatul celor care lucrau cu mine de 8-10 ani, dintr-un motiv simplu: au dobândit atâta informaţie şi atâta putere, iar puterea excesivă te deformează, când ştii tot despre orice politician, când ştii tot despre orice judecător, când ştii tot despre orice procuror… mă refer la SRI, clar. Şi pe urmă începi să transferi informaţia, selectiv, către un DNA care a devenit o măciucă care execută”

Noroc cu Creierul Coldea care este foarte limitat si Maciuca Kovesi care s-a crapat in vie la Ghita, ca altfel in Decembrie 2016 o puneau si astia de omor in masa, sa celebreze succesul din 1989 … asa se ocupa doar de cazuri particulare … cum suntem si noi ! … dar si ei, ca acum au si grija lor nu numai a Microsoft …

DUMNEZEII MICROSOFT “DISCRETIONARI” … MINTE DE COPII

„Nu, doamnă, nu mi-a dat prin cap, adică n-am crezut că nişte oameni pe care i-am luat foarte de tineri şi i-am numit în nişte funcţii gigantice, fie că vorbim, dau exemplu doar, dar nu sunt singurii, de doamna Kovesi, de domnul Coldea, Coldea era maior, un copil de 32 de ani, l-am făcut prim-adjunct al directorului SRI. Nu mi-a dat prin cap că, după 8-9 ani de exercitare a puterii, am zis eu într-un mod rezonabil, pe urmă li se va părea că sunt Dumnezeii puterii în România şi că vor aplica legea în mod discreţionar”

Aici Presedintele se insala, nu li se pare ca sunt Dumenzeii puterii in Romania, li se pare ca sunt Dumnezeii puterii mondiale, e drept in aceiasi asociere criminala si continua cu Microsoft …

DREPTURILE FUNDAMENTALE LA ROMANI … NU CONTEAZA …

„Deci această greşeală am făcut-o şi am mai făcut o greşeală pe care o recunosc: în timp ce vorbeam despre întărirea instituţiilor şi le susţineam, n-am vorbit niciodată despre respectarea drepturilor fundamentale. Nu mi-a dat prin cap că va veni un moment în care vor ieşi de sub această condiţie fundamentală a statului de drept, respectarea drepturilor fundamentale ale omului.” 

„Dar a intervenit ceva: lipsa de respect pentru drepturile fundamentale. (…) M-a înfuriat faptul că atunci când s-a trecut la cavalcada de arestări, plimbări în cătuşe, se judeca la televizor. Or, legea spune că oamenii sunt consideraţi vinovaţi după o decizie definitivă.” 

CIND A INTERVENIT BASESCULE … CIND AU ARESTA-O PE UDREA … ?

Ion Iliescu a ucis in numele drepturilor omului si a statului de drept, Traian Basescu a preluat sistemul si l-a “imbunatatit”, Microsoft corupe totate Guvernele in numele luptei impotriva coruptiei, comite crime cibernetice si extermina companiile nationale in numele luptei impotriva crimelor cibernetice …

Si toti impreuna cu DNA – SRI – MAI comit acte de terorism pentru a asigura continuitatea si profitabilitatea Ecosistemului Microsoft.

Drepturile Fundamentale ale Omului in Romania sunte cele pe care de hotarasc Ion Iliescu, Sorin Ovidiu Vintu, Traian Basescu, George Maior, Florian Coldea, Laura Codruta Kovesi “Nu mi-a dat prin cap că, după 8-9 ani de exercitare a puterii, am zis eu într-un mod rezonabil”

REZONABIL IN ROMANIA ESTE SA OMORI IN NUMELE MICROSOFT !

http://www.gandul.info/votez-cu-mine/basescu-nu-mi-a-dat-prin-cap-ca-niste-oameni-pe-care-i-am-luat-de-tineri-si-i-am-pus-in-niste-functii-gigantice-peste-cativa-ani-vor-fi-dumnezeii-puterii-in-romania-16009057