CĂLIN POPESCU TĂRICEANU PROTEJATUL DNA … MICROSOFT

Calin Popescu Tariceanu este pe ’cai mari’, jucînd în prezent rolul de arbitru – jongler al ’echilibrului’ politic între mai multe grupări infracționale cunoscute sub numele generic de partide politice.

TĂRICEANU MAI POPULAR DECÎT KOVEȘI ȘI MAIOR …

DNA – MICROSOFT sunt determinate să îl protejeze și să îl susțină pe acest infractor, cu o rată de 40% de încredere în sondaje măsluite.

TĂRICEANU PROPUS PENTRU PREȘEDINTE PNL ȘI PRIM MINISTRU … DIN NOU … DNA – SRI – MICROSOFT NU SE LASĂ …

TĂRICEANU ESTE UN SIMBOL – O INSTITUȚIE PRIN EL ÎNSUȘI …

… de minciună, corupție și crimă organizată la nivel mondial.

Tăriceanu (Vlădescu) a fost protejat și promovat de cei mai corupți dintre cei mai corupți (la cel mai înalt nivel mondial), respectiv Manuel Durao Barroso și Bill Gates.

Tăriceanu (Basescu) l-a decorat pe Bill Gates în 2007, și l-a lăudat pentru jaful făcut în România începînd din anul 2000 (până în 2013).

Tăriceanu îimpreună cu George Maior, Bill Gates, Manuel Durao Barroso și mulți alții au ’modelat’ lumea în care am ajuns să trăim în minciună, corupție si teroare … procurorii sunt și ei oameni cărora le este frică de Microsoft și de partenerii acestora, pentru că au văzut de ce sunt în stare … pe pielea altora.

DNA DE CE MAI ESTE ÎNCĂ LIBER TĂRICEANU ? … este mai presus de Lege

Tăriceanu se pare că are un rol mesianic, și anume acela de trădător și mincinos de serviciu al ’serviciilor’, care îl umflă la popularitate ca să îl promoveze drept măgar Troian, pe scena politică, în timp ce DNA, nu are ’dezlegare’ să aplice Legea, în „cîmpul tactic” monopolul cel drag a lui Florian Coldea … cel mai mare conducător din umbră … viței de vie …

Deci Microsoft continuă să fie protejată împreună cu cei mai apropiați parteneri de jaf și tîlhărie pe care i-a avut în România.

Tăriceanu șantajează SRI, Microsoft șantajează SRI, care șantajează DNA, care nu se atinge de Tăriceanu și nici de Bill Gates și nici de Manuel Durao Barroso deși au doare ’beton’ în ceea ce privește rolul jucat de aceștia în jaful secolului la Români.

Poate doar noul Procuror Șef Secție II DNA Marius Bogdan Bulancea să se remarce prin respectarea legii și prin anchetarea lui Tăriceanu, Florian Coldea, George Maior, Bill Gates, Steve Ballmer, Manuel Durao Barroso, Alessandro Buttice și alti infractori dovediți de mult ca atare … deși avem motive temeinice să ne îndoim atît timp cît Tăriceanu este încă liber și Koveși încă procuror.