COLDEA vezi ca vine James Mattis la Pentagon si James Comey pleaca de la FBI …

… si ramai cu Kovesi in podgoria de varza de la Tirnoveni …
 

KOLDEA face Geopolitica cu Bica mai rau decit Ilie Botos pe birou … si cu KOVESI mai rau pe Stefan Cel Mare in fata la Dinamo … pe birou si pe linga GEO-POLITIKA EKOSISTEMULUI MICROSOFT

Domnu’ Coldea de George Marshall, George Patton, George Soros, George Maior, George Paunescu … James Mattis ati auzit … cind erati mic si duceati varza la piata in Arad (vezi Guccifer ulterior …si George Maior)) …

FLORIAN COLDEA UN BANDIT PROST … DAR UTIL

… si cind erati un Maior SRI ciorditor de bani ilegali (Daniel Dragomir) pentru plata la teroristi in Irak (2005) cind o “educati” pe Bica in arta geopoliticii … ca o sa sfirseasca rau cu Ovidiu Tender … ca nu intelege marile descoperiri ale mintii de maior controlate de Micro soft … el Maior si ea Minora (Micro softista) … si Kovesi ascundea Dosarele Armamentul … Rapirea din Serai … Revolutia si Teroristii … si ii dadea afara pe Ciurea si Nastasiu … si Sergiu Lascu o “dadea” la Transgaz cu Microsoft si Blaga si Ionut Lopatan lucra cu Gama IT, si Kovesi se desfata in podgorie la Ghita pe post de cucuveauamov … va spunem noi !

BASESCU DIXIT : Coldea – Kovesi sunt teroristi si criminali ! … comunisti …

“Concluziile Comisiei, pe care mi le in­susesc, afirma ca sistemul comunist to­talitar din Romania a fost impus prin dic­tat strain. Intr-adevar, a fost vorba de un regim ilegitim, intemeiat pe o ideologie fanatica, o ideologie a cultivarii sistematice a urii, pentru care “lupta de clasa” si “dictatura proletariatului” simbo­li­zau esenta progresului istoric.

Importa­ta din URSS, ideologia comunista a justificat atacul impotriva societatii civile, a plu­ralismului politic si economic, nimicirea partidelor democratice, distrugerea pie­tei libere, exterminarea prin asasinat, de­portari, munca fortata, intemnitare a sute de mii de oameni. In spatele mastii “umanismului socialist” s-a ascuns cel mai profund dispret pentru om ca individ.”

TRUMP DIXIT : NU AVEM UNUL MAI BUN DECIT JAMES MATTIS

„Power Point (Microsoft) ne face prosti” auzi Coldea ? …

„Sa fii politicos, sa fii profesional, dar sa ai un plan sa ucizi pe oricine intilnesti” … parca vorbeste Iliescu la Revolutie si Mineriade …

„Am venit cu pace. Nu am adus tunurile grele. Dar va rog cu lacrimi in ochi : Daca ma vrajiti (ma futeti) va omor pe toti.” “I come in peace. I didn’t bring artillery. But I’m pleading with you, with tears in my eyes: If you f*** with me, I’ll kill you all.”

„Cel mai bun General pe care il avem dupa Generalul George Patton” Donald Trump

AICI E AICI BRE COLDEA – DENAZIFICARE vs. DECOMUNIZARE

„Mă, Adriene, cu ce-o fi blestemat poporul ăsta să aleagă între doi comuniști?!”

Germania nu a scapt de Nazisti si nici Romania de Comunisti … finantati de Bill Gates si protejati de Koldea si Kovesi ! … America da sa scape de neo – democrati … sa-i dorim success …

Mr. Trump made the announcement at a rally in Cincinnati, calling General Mattis “the closest thing we have to Gen. George Patton.”

James “Mad DogMattis — Donald Trump’s pick for the nation’s next … “Be polite, be professional, but have a plan to kill everybody you meet.”.

http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1134589-basescu-condamn-explicit-categoric-sistemul-comunist-din-romania.htm

https://en.wikipedia.org/wiki/George_Marshall

Taylor, Frederick (2011). Exorcising Hitler: The Occupation and Denazification of Germany. Bloomsbury Publishing. pp. 253–4. ISBN 978-1408822128.

http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/cum-e-cu-comunismul-si-cu-anticomunismul-lui-traian-basescu-103562.html

http://dilemaveche.ro/sectiune/tema-saptamanii/articol/democratizarea-fara-decomunizare

„Vrem să fim la guvernare, dar nu în orice condiții și nu cu oricine. Exclud orice guvernare cu PSD și cu ALDE. Dacă doamna Gorghiu se va răzgândi și pe data de 12 decembrie constată că nu poate guverna fără PMP, sigur o să ne caute, iar atunci o să îi spunem și exigențele noastre, și anume funcția de prim-ministru. Fără această condiție nu ne putem încurca cu unii care s-au dovedit neputincioși.”

http://www.evz.ro/surpriza-la-alegeri-traian-basescu-a-luat-o-decizie-importanta.html

The term denazification was first coined as a legal term in 1943 in the Pentagon, intended to be applied in a narrow sense with reference to the post-war German legal system. Soon afterward, it took on the more general meaning.[1]

 

 

Mr. Trump made the announcement at a rally in Cincinnati, calling General Mattis “the closest thing we have to Gen. George Patton.”

http://www.nytimes.com/2016/12/01/us/politics/james-mattis-secrtary-of-defense-trump.html?_r=0

James “Mad DogMattis — Donald Trump’s pick for the nation’s next … “Be polite, be professional, but have a plan to kill everybody you meet.”.

Ret. Gen. „Mad Dog” Mattis tapped by Trump as defense secretary pick

The four-star general is a decorated war veteran who’s led expeditionary forces in Iraq and Afghanistan. Most recently, Mattis served as chief of U.S. Central Command until 2013, when he retired amid disagreements with the White House over its foreign policy in the Middle East. The Marine Corps Times has since dubbed him “the most revered Marine in a generation.”

And when it comes to his straight-talking ways, the words that have come out of Mattis’ mouth certainly live up to the legend.

Here are some of the mad dog’s most colorful quotes:

“Be polite, be professional, but have a plan to kill everybody you meet.”

 -Gen. Mattis gave this piece of advice to Marines in Iraq, as quoted in “Fiasco: The American Military Adventure in Iraq”

In a similar vein, Mattis has also said:

“There are some people who think you have to hate them in order to shoot them. I don’t think you do. It’s just business.”

“There is nothing better than getting shot at and missed. It’s really great.”

On the flip side, the general would rather not be on the receiving end of it.

“You go into Afghanistan, you got guys who slap women around for five years because they didn’t wear a veil. You know, guys like that ain’t got no manhood left anyway. So it’s a hell of a lot of fun to shoot them. Actually it’s quite fun to fight them, you know. It’s a hell of a hoot. It’s fun to shoot some people.” 

Mattis said this during a 2005 panel in San Diego, California, according to a CNN transcript. Later, his boss Gen. Hagee chastised his frank speech, saying Mattis “should have chosen his words more carefully.”

“The first time you blow someone away is not an insignificant event. That said, there are some a**holes in the world that just need to be shot.”

This was a line in a motivational address to his Marines at Ayn al-Asad Airbase, an Iraqi Armed Forces and U.S. armed forces base located in western Iraq.

“I come in peace. I didn’t bring artillery. But I’m pleading with you, with tears in my eyes: If you f*** with me, I’ll kill you all.”

Mattis reportedly said this to Iraqi tribal leaders.

“PowerPoint makes us stupid.”

Mattis, then Joint Forces commander, said this at a military conference in North Carolina, April 2010.

http://www.cbsnews.com/news/gen-james-mad-dog-mattis-7-memorable-quotes/

„Mă, Adriene, cu ce-o fi blestemat poporul ăsta să aleagă între doi comuniști?!” Autorul acestei întrebări – Traian Băsescu, atunci candidat la președinție, fost membru PCR, fost reprezentant al intereselor maritime ale României lui Ceaușescu la Anvers și pe care Revoluția l-a găsit într-o funcție importantă în stat, la Constanța.

Mulți ani mai tîrziu, ca președinte al României, Traian Băsescu a recunoscut că ideea condamnării comunismului nu s-a născut la el în cap, ci i-au oferit-o cîțiva intelectuali. Iar pentru acel moment, Raportul Comisiei Tismăneanu, din care Băsescu a citat pe larg în Parlament, a fost un început pe care nu-l poți șterge cu buretele. Și un moment în care Băsescu și-a verificat cu succes popularitatea. Dar, prudent, Traian Băsescu a întreținut legături și cu băieții de la nivelul doi ai Securității, care au ajuns în roluri de conducere în noile servicii secrete ale României. Sînt de acord că nu poți lua oameni de pe stradă ca să-i pui șefi executivi la SRI și la SIE. Dar cînd foști maiori sau colonei ai Securității, cei despre care președintele Constantinescu spunea că l-au învins – structurile, cum s-ar zice! – par să fi devenit favoriții acestui președinte anticomunist care se laudă că e omul cel mai informat din țară, ce mai poți înțelege din asta? Mai ales că atunci cînd a murit generalul securist Pleșiță, torționar recunoscut, SRI-ul i-a trimis o coroană de flori la înmormîntare.

Asta ca să nu mai vorbim de alte dovezi de simpatie între foști securiști în viață și actuali sereiști și sieiști în funcții. Securitatea era considerată pe vremuri brațul înarmat al dictaturii populare.
Altfel spus, ea se ocupa de treburile murdare ale partidului unic. Și așa se explică de ce pînă de curînd torționari ai Securității și-au mîncat liniștiți pensiile pătate de sînge.

Ce poți să înțelegi azi din faptul că Marius Oprea, azi istoric, disident pe vremea lui Ceaușescu, a fost destituit pe vremea guvernului Boc din fruntea unui Institut care a făcut cercetare de teren și arheologie pentru a descoperi crimele comunismului? Marius Oprea a pățit asta din cauză că a spus și scris că anticomunistul unei vocații tîrzii, Traian Băsescu, a fost colaborator al Securității? Și ce părere au cei care l-au decretat pe Băsescu anticomunistul nației, că de-abia după ce oamenii lui nu mai sînt la putere, securiștii care au, unii pe mîini și alții pe conștiință, sîngele și viețile deținuților politici sînt trimiși în fața instanței? Poate că unora dintre cei care defilează cu anticomunismul lui Băsescu li se trage din ignoranță, altora însă, cu certitudine, din ticăloșia de a ignora cu bună știință că brațul informativ al anticomunistului președinte al Romîniei are mușchii și osatura foștilor securiști cu grade mici, dar ambițioși, de pe vremea lui Ceaușescu.