CRĂCIUN FERICIT !  Dragii mei prieteni și cititori

„De veţi ierta oamenilor greşalele lor, ierta-va și vouă Tatăl Ceresc; iar de nu veţi ierta oamenilor greşalele lor, nici Tatăl vostru nu vă va ierta greşalele voastre” (Matei 6, 14-15).

Îmi spunea odată un prieten, că nu sunt niciodată singuri cei care luptă pentru ADEVĂR, și constat că avea dreptate.

Tot ceea ce este necesar ca răul și minciuna să învingă ADEVĂRUL, este ca oamenii de bine să nu facă nimic. ADEVĂRUL se mai poate odihni, minciuna niciodată …

Mă gîndesc cu drag la voi și vreau să vă mulțumesc că citiți ce public pe acest site de informare, indiferent de motivele pe care le aveți pentru a vă informa … nu am nici un monopol asupra ADEVĂRULUI (absolut) dar continui să îl descopăr, indiferent de ce presupune această (modestă) încercare.

Dar vreau să le mulțumesc în primul rînd celor care m-au ajutat și continuă să mă ajute pentru a putea duce mai departe ceea ce părea o luptă fără șanse de izbîndă.

E practic imposibil să poți susține de unul sigur adevăruri bine cunoscute dar prea periculoase pentru a fi rostite … că amirali decorați (Cico Dumitrescu) sunt spioni și tîlhari, că președinți de țară (Ion Iliescu) sunt în fapt conducători de asasini, că mari corporații (Microsoft – Ovidiu Artopolescu – Silviu Hotăran – Bill Gates – Steve Ballmer – Brad Smith) sunt asociate cu interlopi periculoși (Sorin Ovidiu Vîntu – Sebastian Ghiță – Sebastian Vlădescu) și cu înalți funcționari UE corupți (Manuel Durao Barroso, Jonathan Scheele, Alessandro Buttice) și că toți aceștia sunt protejați de instituțiile de forță ale Statului Mafiot Român (George Maior, Florian Coldea, Laura Codruța Koveși) … pare oarecum neverosimil.

Acum ADEVĂRUL este cunoscut și probat ca atare public, mai rămîne ca LEGEA să fie aplicată egal tuturor celor care se cred mai presus de LEGE și de DUMNEZEU.

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU ! AMIN …

CRĂCIUN NEFERICIT … PĂCAT …

Pentru mine este un Crăciun deosebit … de fericit … și de nefericit.

Sunt fericit că ADEVĂRUL începe să fie cunoscut și probat (Dosarul Mineriadei, Revoluției, Microsoft 2 – 3 – ..) dar sunt nefericit pentru că am ajuns să fiu în ziua Sfăntă de Crăciun bucuros de faptul că deși nemernici și ticăloși, dar totuși oameni, se vor duce la închisoare … ori ăsta nu e motiv de mulțumire creștinească și fericire de Crăciun.

Îmi aduc aminte ce îmi spunea Printele Galeriu : fiule este un singur lucru pe care cu cît îl dai mai mult cu atît îl primești înmiit înapoi … IUBIRE fiule, IUBIRE.

Nu poți rupe cercul răului, urii, crimei decît cu iubire … „De veţi ierta oamenilor greşalele lor, ierta-va și vouă Tatăl Ceresc; iar de nu veţi ierta oamenilor greşalele lor, nici Tatăl vostru nu vă va ierta greşalele voastre” (Matei 6, 14-15).

Vă doresc multă iubire și pace în suflet alături de cei dragi și vă doresc să aveți puterea de a ierta, chiar și pe cei care v-au făcut mult rău … și Dumnezeu va fi alături de voi.

SĂRBĂTORI FERICITE !