DNA AJUTAȚI-L PE DONALD TRUMP !

DNA FACEȚI UN GEST DE PRIETENIE PENTRU POPORUL AMERICAN – FINALIZAȚI DOSARELE MICROSOFT.

AMERICA NU POATE FI DIN NOU MĂREAȚĂ (GREAT) ATÎT TIMP CÎT BILL GATES ȘI BRAD SMITH COMIT ACTE DE CORUPȚIE ȘI CRIMĂ CIBERNETICĂ ÎN ASOCIERE CU REȚELE DE CRIMĂ ORGANIZATĂ (SORIN OVIDIU VÎNTU – SEBASTIAN VLĂDESCU – SEBASTIAN GHIȚĂ – CĂLIN POPESCU TĂRICEANU …).

TOȚI VREM O AMERICĂ MĂREAȚĂ

America este determinată să lupte împotriva corupției, crimelor cibernetice, organizațiilor criminale și terorismului … chiar dacă sunt comise de Ecosistemul Microsoft.

DNA este cel mai bun moment să colaborați cu instituțiile SUA pentru a finaliza investigațiile pe care le faceți în dosarele Microsoft.

Președintele Microsoft Brad Smith a indus deliberat în eroare instituțiile Române, Europene și Americane cu privire la adevăratele politici și metode de monopolizare a piețelor IT&C prin coupție și crimă cibernetică.

Partenerii nu se spionează între ei, nu se jefuiesc și nu ’cumpără’ legea și polițiști, procurori, judecători și ucigași cu simbrie, cum obișnuiește Microsoft să facă… prin companii interpuse, din spatele scenelor după pricipiul ’mușcă și fugi’ în timp ce te plîngi că ești victimă.

AMERICA ARE NEVOIE DE O ROMÂNIE MĂREAȚĂ

 O Românie condusă de Bill Gates și Brad Smith, după chipul și asemănarea hidoșeniilor de Evangheliști (Silviu Hotăran, Ovidiu Artopolescu, Ionuț Lopătan) asociați cu asasini periculoși de tepa unora ca Sorin Ovidiu Vîntu, Sebastian Ghiță și mulți alții, nu este ceea ce America așteaptă de la România și de la DNA – SRI.

Aveți curajul să spuneți adevărurile, de mult probate, referitor la Corupția Internațională și Crimele Cibernetice comise de ECOSISTEMUL MICROSOFT și vom reuși să avem doi parteneri măreți România și America.

America a ales … acum e rîndul Romăniei …