DUMNEZEU NU DOARME ! DNA TREZEȘTETE …

“Să nu-ți faci chip cioplit și nici asemanare a vreunui lucru din câte sunt in cer, sus, și din cate sunt pe pământ, jos, și din câte sunt în apele de sub pământ! Sa nu te închini lor, nici să le slujești lor” (Ies. 20, 4-5).

IDOLII EMIL (CICO) DUMITRESCU, BILL GATES, GEORGE MAIOR, ION ILIESCU, VIRGIL MĂGUREANU … LAURA CODRUȚA KOVEȘI … NU SUNT NOII DUMNEZEI AI NEMULUI EVANGHELIZAT DE MICROSOFT  …

DIN TEROARE S-A NĂSCUT MICROSOFT …

CRIMELE MICROSOFT SE CER JUDECATE !

ILIESCU JUDECAT PENTRU SÎNGELE VĂRSAT.

MICROSOFT EXONERAT PENTRU CRIMELE COMISE ÎN ASOCIERE CU ION ILIESCU ȘI CAMARILA SA.

DE CRĂCIUN ÎN ATENȚIA DNA – LAURA CODRUȚA KOVEȘI

Sorin Ovidiu Vîntu, în timp ce controla SRI prin intermediarul lui Radu Timofte și o bandă de Securiști criminali emanați din Masacrul numit Revoluție, din Decembrie 1989, și din Mineriadele ’comandate’ de Ion Iliescu și Cico Dumitrescu & Comp., îi dădea mită și ordine Directorului OLAF Alessandro Buttice pe 20 Septembrie 2006 (în Deltă – Lebăda – Cristian Unteanu), cînd acesta ’investiga’ fraudele fodurilor UE și crimele cibernetice pe care Sorin Ovidiu Vîntu în asociere cu Microsoft, SRI, MAI și Medist – RSC (Sebastian Vlădescu) le comiteau în domeniul Sănătății cu bine-cuvîntarea Comisiei UE condusă de Jonathan Scheele, și el corupt împreună cu Președintele Comisiei UE Manuel Durao Barroso și Vice Președintele Olli Rehn.

Sistemul de corupție astfel constituit de Sorin Ovidu Vîntu, Microsoft și Alessandro Buttice în România, a fost extins la Bruxelles în asociere cu Sebastian Ghiță (Asesoft – Teamnet) sub supravegherea lui Cristian Unteanu, pentru a obține prin corupție bani Europeni destinați Republicii Moldova pentru platforme software necesare informatizării spitalelor.

Solicităm DNA să ancheteze cu celeritate declarațiile făcute de Nelu Neacșu în atenția Directorului SRI George Maior, referitor la rețeaua de corupție operată de Sebastian Vlădescu (Ministru de Finante) și Sebastian Ghiță, în anul 2010 la Bruxelles, după cum acestea au fost făcute public de Marcel Lehel (Guccifer).

Platformele software pe care aceștia încercau să le vîndă în Moldova sunt în proprietatea Microsoft și a celor menționați în urma comiterii mai multor crime cibernetice a căror părți vătămate suntem începînd din anul 2000.

Marcel Lehel susține că a fost avertizat de George Maior prin folosirea apelativului Micul Guccifer, pentru a distruge probele care îl incriminau, dar că în fapt aceste probe sunt în continuare păstraste pe servere securizate în Rusia.

Nelu Neacșu a retractat faptul că l-a informat pe Directorul SRI George Maior referitor la activitățile infracționale comise de cei menționați, după ce a fost amenințat de Sebastian Ghiță, în prezent dipărut cu aprobarea SRI, beneficiarul fraudelor dovedite.

Infracțiunile, astfel cunoscute de George Maior și Florian Coldea au continuat pînă în anul 2014, după cum DNA este informat.

Am probat exhaustiv faptul că Microsoft a planificat, finanțat, protejat și operat în asociere cu cei mentionați frauda fondurilor UE, crimele cibernetice, mita, spălarea de bani, corupția și actele de terorism comise împotriva Legii, Comnstituției, Drepturilor Fundamentale, a societății în ansamblul său și impotriva noastră personal.

Aveți obligația să investigați pentru a afla adevărul nu pentru a justifica în continuare crime flagrante comise cu impunitate de cei menționați.

Am avertizat referitor la infracțiunile menționate începînd din anul 2000 Microsoft, din 2004 instituțiile nationale, din 2005 Comisia Ue și din 2012 instituțiile S.U.A.

Am fost și suntem în continuare torturați și terorizați pentru că am numit adevăruri bine cunoscute dar deosebit de incomode pentru banda de asasini periculoși condusă de Microsoft în asociere cu cei menționați.

Ion Iliescu, Cico Dumitrescu, Virgil Magureanu, Sorin Ovidiu Vîntu, Ovidiu Artopolescu, Corina Artopolescu, Ionuț Lopătan, Bill Gates, Steve Ballmer, Brad Smith, Manuel Durao Barroso, Alessandro Buttice și mulți alții au fost considerați Dumnezeii pe pămât, mai presus de lege, ca să aflăm între timp că nu sunt decît niste asasini și infractori teroriști.

Avînd în vedere că au trecut peste 12 ani de cînd încercăm să obținem acces la Justiție, să ne fie respectate Drepturile Fundamentale și Legea să fie respectată, vă solicităm să dați curs cererilor noastre legale și legitime.

Sărbători Fericite !

Noi Credem în DUMNEZEU ! … și Dumnezeu veghează.