KOVESI DOCTOR IN PLAGIAT … MICROSOFT DOCTOR IN PIRATAT … SE “AJUTA” RECIPROC SI EXEMPLAR LA NIVEL MONDIAL … 

“Propunerea pe care au făcut-o și cei din comisia tehnică și specialiștii din Comisia juridică a CNATDCU a fost aceea ca pedeapsa care se aplică într-o astfel de situație să fie proporțională cu frauda care a fost făcută și au insistat că la această proporție de (…) 5% (…) dânșii nu pot să recomande retragerea titlului.”  Mircea Dumitru.

“In cadrul dosarului (Microsoft) au fost activitati de cooperare cu diverse agentii de pe teritoriul SUA si, in special, cu compania Microsoft, care nu are niciun fel de implicatii de natura penala in dosar, dimpotriva a furnizat foarte multe informatii utile anchetei (EVANGHELISM).”  Laura Codruta Kovesi Revista 22 – 20 Noiembrie 2014

KOVESI – FALS SI UZ DE FALS … IN FORMA CONTINUA SI AGRAVANTA

”Decizia CNATDCU a bagat-o pe Kovesi in domeniul penal, la fals si uz de fals, si nu stiu cum o vor albi acolo. Atunci cand Kovesi si-a sustinut doctoratul, era deja in vigoare legea educatiei a lui Funeriu, care prevedea ca cei care isi sustin doctoratele au obligatia sa semneze o declaratie pe proprie raspundere ca nu au plagiat si ca au respectat standardele etice in elaborarea lucrarii.”

Printre altele, acea declaratie pe proprie raspundere a facut pentru Kovesi „obligatorie mentionarea sursei pentru ORICE material preluat”. Deci „orice material”, nu doar 90%+.

KOVESI – MICROSOFT – ORGANIZATIE INFRACTIONARA

Entitatile infractionale Kovesi si Microsoft isi furnizeaza informatii utile in vederea unei anchete care are drept obiect exonerarea prin fals si uz de fals, ticluire, fabricare, manipulare, tergiversare si prescriere a faptelor ambilor parti.

Kovesi ajuta Microsoft sa comita fraude, crima cibernetica, mita, splare de bani, coruptie, crima organizata international si terorism incepind din 2006 pina in prezent.

Microsoft o ajuta pe Kovesi sa isi ia doctorate, sa mearga in vie la Ghita, sa fie laudata contra cost in publicatii internationale si sa fie sustinuta si „apreciata” de autoritatile SUA si cele Europene.

Ne referim doar la Microsoft, pentru a evidentia in fapt un mod de operare, valabil si pentru Comisia Europeana, si ea mare admiratoare a lui Kovesi, si la mai multe tari Europene, mari decoratoare ale aceleasi entitati infractionale.

KOVESI – MAIOR – COLDEA – MICROSOFT „REPERE” INTERNATIONALE 

La nivel international, incepind cu ONU si continuind cu toate tarile considerate civilizate, toata lumea lupta impotriva crimei cibernetice, coruptiei si terorismului (crimei organizate) … cel putin declamativ.

China este in fapt una dintre tarile care a declarat razboi total impotriva coruptiei, considerind ca este singura optiune pentru a proteja existenta a insasi statului Chinez.

Microsoft reprezinta un exemplu de corporatie multinationala care a fost constituita si care s-a dezvoltat declarind, in secret absolut, razboi total pentru cucerirea pietelor internationale IT&C (software, hardware si alte servicii), prin folosirea unor metode si tactici numite Evanghelism, care promoveaza spionaj economic, dezinformare, coruptie, manipulare si exterminarea prin orice mijloace a oricarei competitii si anihilarea oricarei forme de rezistenta si/sau critica.

MAIOR – COLDEA – KOVESI sunt cei mai acerbi protectori ai Microsoft in Romania, aplicind „academic” politicile si metodele Microsoft pentru a ajuta aceasta organizatie terorista, sa comita crima cibernetica si coruptie in deplina impunitate atit in Romania cit si in alte state europene.

MICROSOFT – apreciaza colaborarea cu cei numiti si multi altii, si participa la „cultul personalitati” si la sustinerea celor numiti.

Daca Microsoft poate actiona prin interpusi platiti din conturi off-shore, in schimb „serviciile judiciar juridice” pe care cei mai sus numiti le ofera Microsoft, se prezinta vizibil in forma unor documente si actiuni comise cu incalcarea flagranta a legii.

Omnis a probat si continua sa probeze cele afirmate incepind din anul 2000 pina in prezent, devenind astfel atit obiectivul de preferinta de a fi exterminat si anihilat al Microsoft, dar si depozitarul unor documente si informatii care probeaza urmatoarea stare de fapt :

Kovesi – Maior – Coldea si Microsoft sunt prezentati drept exemple ale luptei impotriva crimei cibernetice, coruptiei si terorismului la nivel international, cind in fapt acestia sunt exemple de crima cibernetica, coruptie si terorism.

Intrebare retorica :

Cum se poate lupta impotriva crimei cibernetice, coruptiei si terorismului, cind chiar cei care sunt „modele” de competenta internationala in aceste domenii, sunt in fapt nimic altceva decit cei mai mari „operatori” de activitati secrete si infractionale la nivel international …

Romania a devenit un studiu de caz la nivel mondial, in conditiile in care Microsoft a reusit sa corupa toate Guvernele timp de 13 ani, si sa devalizeze miliarde de euro dintr-o tara care a fost nevoita sa imprumute acesti bani, ajungind astfel in pragul falimentului, cu o educatie in regres, sanatate distrusa si industrie IT&C penala, in timp ce Kovesi – Maior – Coldea reputau succes dupa succes in lupta impotriva a exact ceea ce Microsoft „opera” in Romania in deplina complicitate cu acestia … FRAUDA, CRIMA CIBERNETICA, MITA, SPALARE DE BANI, CORUPTIE, CRIMA ORGANIZATA SI TERORISM.

 

 

ttp://www.stiripesurse.ro/decizia-cnatdcu-a-bagat-o-pe-kovesi-in-domeniul-penal-la-fals-i-uz-de-fals_1167975.html

http://www.revista22.ro/interviu-laura-codruta-kovesi-procuror-sef-al-dna-suntem-la-curent-cu-toate-metodele-de-furt-si-disimulare-a-banilor-politicienii-nu-sunt-intangibili-daca-se-cred-mai-destepti-decat-noi-fac-o-mare-greseala-50589.html

 

articol mai vechi

articol mai nou