MICROSOFT “EMANATA” PROFITOARE A MARELUI MASACRU – SECURITATEA VERSIUNEA 2.0 (SEBASTIAN GHIȚĂ-VLĂDESCU)

RĂZBOIUL PSIHOLOGIC ÎNCEPUT PE 21 DECEMBRIE 1989 DE ALEXANDRU GRUMAZ ȘI MARCEL OPRIȘ CONTINUĂ …

ION ILIESCU, CICO DUMITRESCU, ALEXANDRU GRUMAZ, MARCEL OPRIȘ, CĂTĂLIN VOICU, SEBASTIAN VLĂDESCU, SEBASTIAN GHIȚĂ, FLORIAN COLDEA, GEORGE MAIOR, BILL GATES, STEVE BALLMER, BRAD SMITH, LAURA CODRUȚA KOVEȘI … PROFITORII CRIMELOR DIN 1989 …
 
UM 02487 (Război psihologic şi asigurarea cu tehnică de propagandă şi cultură – televizoare, aparate radio, amplificatoare de putere, magnetofoane – pentru întreg Ministerul Apărării Naţionale )” a început MASACRUL.

Comanda autospeciale locotenent-major U.M. 02487 Grumaz Alexandru

Șef autostaţie radiodifuziune la U.M. 02487 Bucureşti (1982-1989) Marcel Opriș

Comandantul UM 02487 București) colonel (r) inginer Mircea Andrievici

ÎNCEPE MASACRUL – 21 DECEMBRIE 1989

Ordonanţa 692/C2/2016 – „Cronologia evenimentelor”. Aici este prezentată o declaraţie a martorului Ionel Dumitrescu, colonel inginer, ofiţer I la UM 02348 (Secţia de înzestrare cu materiale tehnice a Consiuliului Politic Superior al Armatei) „având ca atribuţii asigurarea cu tehnică de propagandă la inamic a UM 02487 (război psihologic şi asigurarea cu tehnică de propagandă şi cultură – televizoare, aparate radio, amplificatoare de putere, magnetofoane – pentru întreg Ministerul Apărării Naţionale )”.

Ce aflăm din ea? Anume că „la data de 21 decembrie 1989 de la unitatea mea au fost trimise mai multe autospeciale care au avut rolul de a amplifica sunetul (respectiv de a dubla sistemul celor de la Radiodifuziunea Romînă). Autospecialele trimise au fost sub comanda locotenentului-major Grumaz Alexandru, care în prezent ocupă funcţia de consul general al României la Shanghai (la data declaraţiei n.n.). Autospecialele au fost sursa sunetului auzit atunci când adunarea populară organizată în piaţa palatului s-a dezorganizat, iar participanţii au început să fugă.”

Alexandru Grumaz Jr. este asociat cu Sebastian Vlădescu, care este asociat cu Sebastian Ghiță care împreună cu Microsoft comit mai multe infractiuni și crime cibernetice sub protectia SRI, MAI, STS, DNA, PICCJ (Dosar 85/P/2011).

http://revista22.ro/70259089/mitingul-din-21-decembrie-1989-epitaful-unui-alt-episod-al-loviturii-de-stat.html

MARCEL OPRIȘ FINUL LUI ALEXANDRU GRUMAZ

După absolvirea facultăţii, a lucrat ca ofiţer inginer în Ministerul Apărării Naţionale, unde a îndeplinit funcţiile de şef autostaţie radiodifuziune la U.M. 02487 Bucureşti (1982-1989), şef atelier şi inginer şef la U.M. 02381 Bucureşti (1989-1991) şi apoi ofiţer tehnic la U.M. 02415 Bucureşti (1991-1997).

În anul 1997, este încadrat ca ofiţer în Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) mai întâi ca ofiţer tehnic la Direcţia Comunicaţii Telefonice (1997-1999) şi apoi ca şef birou la Sectorul Independent Prognoză, Dezvoltare şi Reglementări în Telecomunicaţii (1999-2001) şi şef al Direcţiei Tehnologia Informaţiei (2001-2005).
http://www.zf.ro/eveniment/cine-este-marcel-opris-seful-sts-11943221

UNITATEA SPECIALĂ ’R’

In anul 1969, ia fiinta o unitate de transmisiuni, incadrata in Ministerul Afacerilor Interne care preia toate activitatile privind telecomunicatiile guvernamentale. La 1 iulie 1969, la conducerea Unitatii Speciale de Transmisiuni „R” este numit domnul Iuliu Plapcianu. Din anul 1973, unitatea va functiona in cadrul Comandamentului pentru Tehnica Operativa si Transmisiuni din Ministerul de Interne (TONOLA).

Unitatea de Transmisiuni „R” avea ca principale atributii asigurarea legaturilor telefonice, radiotelefonice, telegrafice, radiotelegrafice pentru aparatul central si teritorial al statului roman.

Prin Decretul Consiliului Frontului Salvarii Nationale nr. 4 din 26 decembrie 1989 Unitatea Speciala de Transmisiuni „R” este preluata de Ministerul Apararii Nationale.

Dumitru Zamfir, ofițer de Securitate, unchiul lui Sebastian Ghiță, a lucrat la ’Urechea și Timpanul’ TONOLA.

ARMATA ÎNCALECĂ SECURITATEA ȘI IA CONTROLUL MĂCELULUI

„Potrivit declarației martorului Dumitrescu Ionel (colonel inginer, Ofițer I în cadrul UM 02348 – Secția de înzestrare cu materiale tehnice a Consiliului Politic Superior al Armatei, avînd ca atribuții asigurarea cu tehnică de propagandă la inamic a UM 02487 (război psihologic și asigurare cu tehnică de propagandă și cultură – televizoare, aparate radio, amplificatoare de putere, magnetofoane – pentru întreg Ministerul Apărării Naționale), în noaptea de 22/23.12.1989, acesta a fost chemat la Ministerul Transporturilor și Telecomunicațiilor, la adjunctul pentru telecomunicații al ministrului, Stelian Pintelie. Martorul s-a deplasat la minister unde a discutat inițial numai cu Stelian Pintelie despre necesitatea gestionării corespunzătoare a problematicii telecomunicațiilor pentru toată România în general, pentru toate unitățile militare ale Ministerului Apărării Naționale și crearea unor circuite de rezervă care să fie folosite ca „rezervă caldă” în cazul în care circuitele cunoscute și folosite în mod obișnuit ar fi fost întrerupte. „Arăt faptul că se ținea legătura telefonic prin TO (n.n. – telefon operativ), scurt guvernamental (SG), scurt militar 4 (patru) cifre (telefoanele MI), telefoanele de oraș obișnuite în Ministerul Apărării Naționale cu Televiziunea, Radio, Comitetul Central.
http://www.stsnet.ro/scurtistoric.htm

Gîndul de joi, 20 octombrie 2016

Dosarele Revoluţiei arată că, pentru fiecare dintre cei care s-au aflat acolo, în ziua de 21 Decembrie 1989, s-au tras 1000 de gloanţe.

http://stiri.tvr.ro/razboi-psihologic-in-21-decembrie-1989–armata-a-folosit-tehnica-speciala-pentru-a-induce-panica-la-mitingul-convocat-de-ceausescu_812738.html

O BANDĂ DE ASASINI ÎN ASOCIERE CU MICROSOFT JEFUIESC ȚARA

După tentativa eșuată de tranziție spre democratie, în anul 2000, Iliescu și ceilalți criminali de la Revoluție revin cu poftă de răzbunare și îmbogățire.

Microsoft îi finanțează, încă din vara anului 2000, după care continuă împreună războiul psihologic, pentru a se îmbogăți prin fraudă, crime cibernetice, mită, spălare de bani, corupție, crimă organizată și terorism.

Cine nu dorește să se asocieze cu grupul infracțional ECOSISTEMUL MICROSOFT, și să profite împreună de crimele comise de banda de asasini este exterminat cu metodele Evangheliste și ale Securității Versiunea 2.0.

LAURA CODRUȚA KOVEȘI – FLORIAN COLDEA – GEORGE MAIOR

Sebastian Ghiță a plecat cu secretele războiului psihologic dus de Microsoft în asociere cu Sorin Ovidiu Vîntu, Sebastian Vlădescu și Sebastiqan Ghiță astfel protejați și promovați de înalți functionari UE corupți și de Koveși – Coldea – Maior și mulți alții, pentru a putea jefui în liniște și totală impunitate.

Ion Iliescu și banda sa de asasini nu vor recunoaște niciodată că sunt autorii crimelor și jafului incepute în 1989, la fel cum nici Bill Gates și Evangheliștii săi nu vor recunoaște că sunt autorii unor infracțiuni deosebit de grave comise în asociere cu niște asasini deosebit de periculoși.

Atît timp cît acestia vor continua să fie protejați de Sebastian Ghiță, Laura Codruța Koveși, Florian Coldea și alți profitori ai genocidului și jafului comise în numele democrației și a progresului, războiul psihologic va fi cîștigat de propaganda deșănțată pe care aceștia o practică în continuare, în contradicție totală cu ADEVĂRUL și cu LEGEA – CONSTITUȚIA – DREPTURILE FUNDAMENTALE.

Păcat că l-au obligat pe Ghiță să plece înainte de a ne spune mai multe despre cum a conlucrat el fructuos și foarte profitabil cu Microsoft, Sebastian Vlădescu, Florian COldea, George Maior și Laura Codruța Koveși.

Acum dacă Ghiță nu mai e, măcar au rămas Florian Coldea, George Maior și Laura Codruța Koveși pentru a ne spune ei cum au conlucrat cu Ion Iliescu, Bill Gates, Sebastian Vlădescu și Sebastian Ghiță … astfel încît jaful s-a împletit armonios cu genocidul timp de 27 de ani … sau nici ei nu știu nimic …