MICROSOFT O BANDĂ DE ASASINI ȘI TERORIȘTI !

SEBASTIAN GHIȚĂ – SEBASTIAN VLĂDESCU – OVIDIU ARTOPOLESCU – BILL GATES – STEVE BALLMER – BRAD SMITH … CORESPUND PERFECT DESCRIERII FACUTE DE SORINA MATEI …

PE GHIȚĂ, VÎNTU, VLĂDESCU I-AU ALES ION ILIESCU, VIRGIL MĂGUREANU, CICO DUMITRESCU … PE OVIDIU ARTOPOLESCU L-A ALES BILL GATES, STEVE BALLMER, BRAD SMITH …

În joc sunt bani mulţi, tranzacţii uriaşe, ilegalităţi, putere, control şi influenţă, iar greşeala fatală a serviciilor de informaţii a fost că, din prostie, nu şi-au ales deloc băiatul potrivit. În timp ce creştea ca putere în societatea românească, Ghiţă a început să-şi arate adevărata faţă: de golan. A început să fie agresiv, ameninţător, războinic, violent, impulsiv, cinic, provocator, neînfricat, coleric, dur, iute, lacom, jefuitor, asupritor, sfidător, imoral, însetat de putere, cotropitor, toxic, oligarhic, mincinos, ipocrit, malefic, de nestăpânit. Veşnic şi intangibil. Ca şi ei. Aşa Sebastian Ghiţă a devenit personificarea, simbolul, întruchiparea şi incarnarea a tot ce au mai rău securiştii în ei. Chintesenţa lor.

(citeşte şi Sebastian Ghiţă. Cum să-ţi clădeşti sfârşitul) http://sorinamatei.ro/sebastian-ghita-facut-pipi-pe-tot-statul-roman-generalul-florian-coldea-ori-aduce-fugarul-fata-justitiei-ori-isi-prezinta-demisia/

OVIDIU ARTOPOLESCU AMENINȚĂ CU MOARTEA. LA FEL CA ȘI GHIȚĂ

Cînd ai în spate ucigasi profesioniști care reușesc să fie ’adulați’ și mituiți de Presedinți Americani pentru genocide și tortură, și ești și soțul ’eroinei revoluționare’ Corina Artopolescu, și mai ești și premiat de Bill Gates pentru jaful organizat exemplar la care participi în România și te cheamă Ovidiu Artopolescu îți permiți să ameninți cu moartea pe cei pe care îi jefuiești, atît din placer cît și pentru provocare.

Ovidiu Artopolescu Director Microsoft mă amenința în anul 2009 cu moartea și îmi invoca faptul că nu este protejat de SRI sau/și MAI este protejat de Armată, și asta după ce supraviețuisem două atentate la viața mea și a familiei mele.

Artopolescu mă invita în derîdere să mă adresez procurorilor daca am ceva de obiectat la faptul că sunt jefuit și tîlharit de Microsoft în asociere cu Cico Dumitrescu, Sebastian Vlădescu, Sebastian Ghiță și alți criminali și asasini.

Atunci nu înțelegeam că în fapt Microsoft nu era decît o franciză de crimă organizată operată de nucleul dur de asasini de la Măcelul din Decembrie 1989 și Mineriadele care au urmat, prin interpuși loiali și siguri respectiv copii și rude de înalți ofițeri afiliați structurilor care au plănuit și executat masacrele și teroarea din 1989 pînă în prezent.

Cîmpul tactic SRI – DNA – PICCJ a funcționat și continuă să funcționeze în favorizarea politicilor Evangheliste ale Microsoft combinate cu politicile teroriste și asasine ale camarilei lui Ion Iliescu.

Jaful făcut de Bill Gates – Steve Ballmer – Sebastian Vlădescu – Sebastian Ghiță – Ovidiu Artopolescu este rezultatul întelegerilor secrete dintre Ion Iliescu și banda sa de asasini și Bill Gates și banda sa de Evangheliști.

A te opune și a demasca aceste entități criminale este echivalent cu a te sinucide încet (sau repede în funcție de tipul accidentului) și foarte sigur.

Ori participi la jaf și crimă ori ești eliminat … noi am refuzat să ne asociem cu banda de hoți și asasini și am fost metodic exterminați de Microsoft, Comisia UE, SRI, MAI, DNA, PICCJ și toți cei care luptă impotriva corupției, crimelor cibernetice și terorismului.

Vom reveni pe masură ce primim informatții referitor la legăturile de familie între ucigașii de la Revoluție și Mineriade și cei de la Microsoft.

articol mai vechi

articol mai nou