MISTERELE MICROSOFT – “CAPI DI TUTTI CAPI” 

IN MEMORIAM LUMINIȚA ȘEGA + (Vântu a mai luat 10 ani) 

LEGĂTURI PERICULOASE – BILL GATES – SORIN OVIDIU VÎNTU (SOV) – STEVE BALLMER – LIVIU LUCA … MANUEL DURAO BARROSO – ALESSANDRO BUTTICE – VARUJAN VOSGANIAN – OVIDIU ARTOPOLESCU – CORINA ARTOPOLESCIU – RADU TIMOFTE – FLORIAN COLDEA – IRINEL PAUN – LAURA CODRUȚA KOVESI … SEBASTIAN VLĂDESCU – CALIN POPESCU TARICEANU – SEBASTIAN GHIȚĂ …  

’O BANDĂ DE ASASINI’ – “Francois Mitterrand a calificat CIE, serviciul condus de Nicolae Plesita, drept o „banda de asasini” și și-a amânat vizita la București.” 

„MODUS OPERANDI” – „grup infracţional organizat” MAFIA ! 

BILL GATES – STEVE BALLMER“Trebuie să fiți foarte atenți. Dar totuși dacă vă duceți la acești tipi (analiști financiari) să le dați informație poate fi foarte, foarte avantajos, pentru că, dacă vreți să știți, toată lumea citește PC Week, dar Vice Presedinții și cei peste ei (Bill Gates – Steve Ballmer) citesc rapoartele de analiză ale Goldman Sachs. Ei sunt de fapt tipii care iau într’adevar deciziile, dacă vreți să stiți.” MICROSOFT STRICT SECRET EVANGHELISM DE FORȚĂ 

SOV – LIVIU LUCA“În cele din urmă, Asociaţia respectivă a fost prejudiciată cu peste 41,2 milioane lei, prin diminuarea certă a valorii contabile a pachetului de acţiuni deţinut de Asociaţia Salariaţilor din SNP Petrom SA, şi cu peste 12,8 milioane de euro, sumă pe care Luca şi-a însuşit-o odată cu preluarea controlului Elbahold LTD.” DIICOT

LUMINIȚA ȘEGA ESTE ALĂTURI DE ÎNGERI … SOV ESTE LA BULĂU

Să fi trăit și murit degeaba Luminița Șega, un exemplu de curaj și probitate, asasinată de Mafia din România, și tot ce ne-a rămas mai bun să fie Kovesi – Coldea ?

Vîntu a mai primit 10 ani pe lîngă ce mai are și ce urmează să mai primească, astfel încît asasinarea Procurorului Luminița Șega pare inutilă, și manipulările făcute de procurorul ’de casă’ a lui Vîntu, Irinel Paun par infantile.

Koveși faci tot ce poti și cheltui o groazaă de bani să te tot arăți pe la televizor și în interviuri mincinoase, dar să vorbești asu să comemorezi procurorii care au fost asasinați la locul de muncă te-ai gîndit vreodată cînd lîncezeai prin vie la Porcuț Ghiță … ?

Ne gîndim noi și o comemorăm cu capul plecat și cu multă tristețe in suflete. AMIN !

http://www.luju.ro/magistrati/instante/asasinarea-procuroarei-sega-judecatorul-mihail-udroiu-de-la-tribunalul-bucuresti-a-constatat-ca-ptmb-a-incalcat-dreptul-la-viata-al-procuroarei-luminita-sega-decesul-unei-persoane-de-44-de-ani-care-nu-a-avut-in-antecedenta-medicala-vreo-boala-sau-tratamen

http://www.romanialibera.ro/special/investigatii/de-plesita-nu-se-atinge-nimeni–37648

CINE SUNT CAPI DI TUTTI CAPI – MAFIA

CAPI

BILL GATES – 28 octombrie 1955 (vârsta 61), Seattle, Washington, Statele Unite

SORIN OVIDIU VINTU – 23 noiembrie 1955 (vârsta 61), Roman, România

LOCOTENENȚII

LIVIU LUCA – 15 august 1953 (vârsta 63), Ploiești

STEVE BALLMER – 24 martie 1956 (vârsta 60), Detroit, Michigan, Statele Unite

Pentru a simplifica prezentarea ne vom referi la ’capi’ și nu la ’locotenenți’, respectiv la Bill Gates și SOV, ei fiind în fapt “creierele” (demente) care care au elaborat și executat schemele de jaf din România, și care simbolizează în fapt RĂUL ABSOLUT.

Schema este foarte simpla :

OMERTA – păstrezi secret absolut, dezinformezi continuu, prăduiești fără nici o reținere, corupi politicieni, poițiști, procurori, judecători, servicii secrete și ce nu poți ’cumpara’´extermini fără nici un scrupul, respectiv asasinezi cu ’pixul’ sau cu ’accidentul’ sau în cele mai extreme cazuri o faci demonstrativ pentru a da exemplu pentru potentialii amatori care se prefac ca nu au inteles inca mesajul.

Interimar, iti constitui ’materiale’ pentru santaj si ’presiune’, prin provocari, inscenari, manipulari, si alte mijloace consacrate inca din timpuri imemoriale si preluate la un nivel mai agresiv sau/si mai ’pașnic’ de ucigași precum Nicolae Pleșiță, Bill Gates, SOV si altii.

SIMPLU CA BUNĂ ZIUA

BILL GATES vrea sa fie cel mai bogat om din univers si sa domine lumea.

SOV vrea sa fie cel mai bogat om din Romania si sa o domine.

Ei nu răspund în fata legii, nu suporta competitie, si sunt experti in ’ jocuri si combinatii informativ operative’ frauda, propaganda, crima cibernetica, mita, spalare de bani, coruptie, manipularea burselor, crima organizata, asasinat si terorism.

mindoi folosesc aceleasi metode folosite inainte de Nicolae Plesita – Securitatea Versiunea 1.0, si ulterior modernizate in ceea ce presa denumeste Securitatea Versiunea 2.0 (SOV) si Evanghelism (Bill Gates).

Vom reveni mai pe larg, dar pentru moment retineti urmatoarele nume :

LANȚUL TROFIC – ECOSISTEMUL MICROSOFT

Bill Gates il premiaza pe Ovidiu Artopolescu pentru implementarea Evanghelismului in România, prin intermediul lui SOV ( Radu Timofte – Folrian Coldea – George Maior), Sebastain Vladescu (partener cu SOV) – Varujan Vosganian (prieten cu Ovidiu Artopolescu si ’servitorul lui SOV).

Ovidiu Artopolescu foloseste Internetul pentru a fura platforme software de valoare mondiala, platforme superioare platformelor achizitionate de Microsoft din Danemarca pentru 2 miliarde de euro, pe care le ofera gratuit prin intermediul lui Sebastian Vlădescu, la SRI in anul 2002 (codus in fapt de SOV) si la MAI (prin intermediul sotiei Corina Artopolescu).

Cind jaful este identificat de creatorii originali, intevine procurorul Irinel Paun ajutat de Ilie Botos, intervine Ionut Lopatan Director Tehnic Microsoft (finul lui Ovidiu si Corina Artopolescu), si intevine si Alessandro Buttice Director OLAF, care ia mita de la SOV de fata cu mai multi martori, dupa care intervine Manuel Durao Barroso in apararea Microsoft si a Ecosistemului Microsoft, dupa care Barroso se angajeaza la Goldman Sachs, drept rasplata.

Microsoft transforma astfel cea mai veche si mai buna companie privata de software in cel mai de temut dusman al României, si reuseste sa prezinte organizatia criminal Bill Gates – SOV drept cel mai glorios creator de solutii bazate pe tehnologiile Microsoft.

Povestea continua in prezent, si urmeaza sa fie relatata cu lux de amanunte, in cartile pe care le vom publica in curind … daca mai apucam …

BURSELE BATA-LE VINA … UNII CISTIGA ENORM ALTII PIERD …

A pierde sau a cistiga la Bursa dupa cum vrei (a manipula bursele), este un exercitiu foarte complex, daca vrei ca acest lucru sa nu fie identificat de cei care monitorizeaza tranzactiile bursiere … se pare ca SOV a vrut sa piarda, astfel incit sa poata frauda, in timp ce Bill Gates doreste sa cistige prin frauda (analizeaza Goldman Sachs).

SOV a distrus vieti, familii, afaceri pentru a se imbogati inclusiv pierzind la bursa, in timp ce Bill Gates continua sa faca acelasi lucru cistigind la bursa atit el cit si milioane de investitori in jaful facut in România.

Vom reveni …

Magistraţii de la Tribunalul Bucureşti i-au condamnat, marţi, la câte 10 ani de închisoare pe afaceristul Sorin Ovidiu Vîntu şi pe Liviu Luca, fostul lider de sindicat.

În acest dosar, cei doi au fost trimişi în judecată, alături de alţi opt apropiaţi, de DIICOT în ianuarie 2014, fiind acuzaţi, printre altele, de constituire de grup infracţional organizat, delapidare şi spălare de bani.

Potrivit DIICOT, în perioada 2005—2006, Sorin Ovidiu Vîntu, Liviu Luca şi Octavian Ţurcan au iniţiat şi constituit un grup infracţional organizat ce a avut ca scop iniţial obţinerea de fonduri materiale din patrimoniul Asociaţiei Salariaţilor din SNP Petrom SA, prin delapidarea acesteia, fonduri care în final au fost utilizate chiar în dauna Asociaţiei şi implicit a membrilor săi, prin participarea offshore-ului Elbahold LTD (controlat la acel moment de Vîntu şi ulterior de Liviu Luca) la majorarea de capital social al SC PSV Company SA (fosta SC Petromservice SA), participaţiile (acţiunile) Asociaţiei Salariaţilor diminuându-se de la 50% la 25%.

Planul lui Luca şi Vîntu a fost pus în aplicaţie în mai multe etape. În cele din urmă, Asociaţia respectivă a fost prejudiciată cu peste 41,2 milioane lei, prin diminuarea certă a valorii contabile a pachetului de acţiuni deţinut de Asociaţia Salariaţilor din SNP Petrom SA, şi cu peste 12,8 milioane de euro, sumă pe care Luca şi-a însuşit-o odată cu preluarea controlului Elbahold LTD.

Luca şi Vîntu sunt deja după gratii. Ei au fost condamnaţi în iulie la câte 6 ani de închisoare pentru falimentarea frauduloasă a Petromservice.

 

 

Liviu Luca şi Vîntu, câte 10 ani de închisoare în dosarul delapidării patrimoniului Asociaţiei Salariaţilor Petrom

 

“SUA se angajează să aprofundeze parteneriatul strategic pe care îl avem cu România şi vom lucra alături de viitorul guvern român pentru a promova statul de drept şi prosperitatea cetăţenilor celor două ţări. Ambasada Statelor Unite ale Americii salută alegerile din 11 decembrie pentru un nou Parlament al României”

 

http://www.secundatv.ro/politica/mesajul-ambasadorului-sua-la-bucuresti-pentru-viitorul-guvern-si-viitorul-parlament-54748.html/

articol mai vechi

articol mai nou