MITURILE MICROSOFT – EPISODUL 1 

CUM NE-AU FACUT VASILE BLAGA SI MICROSOFT CRIMINALI CIBERNETICI SI TERORISTI IMPREUNA CU SECURITATEA (SRI) A LUI RADU TIMOFTE – FLORIAN COLDEA, SI POLITIA BUCURESTI, PTMB SI DNA, IN ASOCIERE CU COMISIA UE INCEPIND DIN DECEMBRIE 2004. 

SITUATIA SUBZISTA IN PREZENT, IN CONDITIILE IN CARE LAURA CODRUTA KOVESI PERSONAL SE OCUPA DE MANIPULAREA SI TERGIVERSAREA “INVESTIGATIILOR”. 

OBIECTIVUL ESTE EXONERAREA MICROSOFT CORPORATE ! cu orice pret … care probabil ca a fost platit in avans “in considerarea” DAN NICA, ADRIANA TICAU, SEBASTAIN VLADESCU, VASILE BLAGA, FLORIAN COLDEA, GEORGE MAIOR, LAURA CODRUTA KOVESI si mult altii.

MITURILE MICROSOFT – NEADEVARURI DOVEDITE

 

Microsoft este piratat de toata lumea.

Microsoft lupta impotriva pirateriei.

Microsoft lupta impotriva crimei cibernetice.

Micrsooft lupta impotriva coruptiei.

Microsoft lupta impotriva crimei organizate si terorismului.

Microsoft ajuta autoritatile nationale.

Microsoft ajuta partenerii din Ecosistemul Microsoft.

Microsoft ajuta …

Microsoft este o organizatie criminala internationala, care foloseste metode secrete asimilate actelor de terorism (FUD – Frica – Dubiu – Incertitudine) pentru a corupe la cel mai inalt nivel, in vederea dominarii pietelor IT.

In Romania acestia s-au asociat incepind din anul 2000 cu Ion Iliescu – Adrian Nastase si Sistemul Ticalosit pe care acestia l-au initiat, promovat si protejat si pe care l-au transmis transpartinic lui Calin Popescu Tariceanu – Sebastian Vladescu – Vasile Balga – George Maior, si Laurei Codruta Kovesi.

Vom intra in mult mai multe detalii in episoadele viitoare, dar pentru prezent dorim sa punem in context trimiterea in judecata a infractorilor Vasile Blaga si Sebastian Ghita, in conditiile in care Dan Nica, Adriana Ticau, Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu sunt in continuare investigati in Dosarul Microsoft 2, urmind Dosarul Microsoft 3 si poate si mai multe, care sunt in prezent finalizate sau pe cale de a fi finalizate.

MICROSOFT VEDE NUMAI PIRATI SI CRIMINALI CIBERNETICI

Pentru a isi promova retelele de coruptie si crima cibernetica Microsoft a decis sa nu isi protejeze produsele, dar nici sa nu le inregistreze in Europa, astfel incit sa poata invoca ca orice software valoros ii apartine si ca este piratat, mai ales in Romania, in timp ce in fapt Microsoft are politici si metode clar definite, numite EVANGHELISM, si obligatorii pentru angajatii sai, de a promova coruptie si crima cibernetica, atit pentru a alimenta compania Microsoft si asociatii acesteia, cit si pentru a extermina competitia bazata pe merit cu care Microsoft se confrunta, inclusiv in tari ca Romania.

ROMANII NU POT FI DECIT PIRATI, EI NU POT CREA OPERE DE VALOARE UNIVERSALA in conformitate cu MICROSOFT – VASILE BLAGA – RADU TIMOFTE – NICOLETA BULGARU – FLORIAN COLDEA – GEORGE MAIOR – LAURA CODRUTA KOVESI si multi alti admiratori ai lui Bill Gates – Steve Ballmer si multi altii.

“PATRIOTII” MICROSOFT VASILE BLAGA – SEBASTIAN GHITA

Vasile Blaga lua mita inca din anul 2004 de la Claudiu Florica, si Irina Socol (prietena lui Sebastian Ghita) pentru a intra in circuitul mitei pe care Vasile Balga urma sa il controleze impreuna cu Microsoft (Ovidiu Artopolescu – Corina Artopolescu – Ionut Lopatan) Sebastian Vladescu – Calin Popescu Tariceanu si ulteriror Sebastian Ghita, astfel protejati de Microsoft – SRI – MAI – DNA – OLAF.

Acestia fura impreuna cu Microsoft, platformele software create timp de zece ani de Omnis Group, platforme recunoscute ca fiind mult superioare celor achizitionate de Microsoft in Danemarca, si unele dintre cele mai avansate functional si tehnologic din lume, incepind din anul 2002.

Omnis identifica furtul si informeaza institutiile abilitate SRI – MAI – IT&C – DNA – OLAF.

Din Decembrie 2004, incep atacurile furibunde ale Ecosistemului Microsoft la adresa Omnis si a noastra personal, in complicitate cu institutiile Statului Mafiot si ale Comisiei UE.

VA DORIM MULTA SI GREA PUSCARIE VSILE BLAGA–SEBASTIAN GHITA

 … si tutror celor care au distrus si injosit aceasta tara impreuna cu Microsoft !