RETEAUA DE TIP MAFIOT VASILE BLAGA – (OVIDIU – CORINA) ARTOPOLESCU – SILVIU HOTARAN – IONUT LOPATAN – MICROSOFT …

SRI – DNA UNDE ERAU … CIND VASILE BLAGA Ministru de Interne – SEBASTIAN VLADESCU Ministru de Finante – SEBASTIAN GHITA podgorist, si multi altii „operau” sistemul de tip mafiot „ECOSISTEMUL MICROSOFT” …

Omnis a informat si probat in atentia SRI – MAI – MICROSOFT – DNA – OLAF – FBI fraudele comise de Ecosistemul Microsoft inca din Decembrie 2004 – restul nu a fost decit coruptie si crima cibernetica … rezultatele pot fi constatate in prezent !

VASILE BLAGA MILITIA (POLITIA POLITICA) SI ARDELENII

Vasile Blaga se pare ca este unul dintre conducatorii de frunte alaturi de Dan Nica, Calin Popescu Tariceanu – George Maior – Sebastian Vladescu – Silviu Hotaran – Ovidiu Artopolescu etc. ai mecanismelor de coruptie si crima cibernetica, care au jefuit Romania de miliarde de euro.

Mitele depaseau 20% din valoarea contractelor „inventate”, la concurenta cu mita Microsoft care era de 50%, in timp ce Microsoft participa si la contractele „inventate” in asociere cu companii „agreate” de tipul Medist, RSC, Asesoft, Teamnet, SIVECO …

„Dan Stroe este cercetat acum în dosarul în care Sorin Blejnar a fost arestat după ce mai multe persoane au făcut denunțuri complete despre „rețeaua de tip mafiot” pusă la cale de fostul șef al ANAF, Sorin Blejnar. Printre denunțători se află afaceristul Horaţiu Bruno Berdilă, de la Romsys, şi fostul vicepreşedinte al PDL, Gheorghe Ştefan. Ei au dat detalii complete la DNA în acest caz. Concret, Horaţiu Berdilă a dat o declaraţie detaliată la DNA pe 4 noiembrie şi a arătat că, în cursul anului 2011, a avut o întâlnire cu Sorin Blejnar, la care au participat Gheorghe Ştefan şi şeful de cabinet al lui Blejnar, Codruţ Marta, dispărut din 2012. În cadrul acestei discuţii s-ar fi căzut de acord ca societatea Romsys SRL să participe la licitaţiile organizate de ANAF. Blejnar ar fi promis că va interveni pe lângă Dan Stroe, acesta din urmă fiind și persoana care ar fi urmat să-i indice patronului Romsys firma către care trebuia să plătească comisionul de 20%.”

http://www.stiripesurse.ro/dezvaluiri-cine-l-a-turnat-la-dna-pe-sorin-blejnar_1167262.html

articol mai vechi

articol mai nou