SCRISOARE DESCHISĂ

În Atenția Domnului Președinte Klaus Iohannis

În atenția Domnului Președinte al României Klaus Iohannis,

Vă rugăm să ne permiteți să venim în susținerea eforturilor pe care le faceți pentru respectarea Constituției, Legii și Drepturilor Fundamentale, în baza unei îndelungi experiențe de luptă împotriva tiraniei corupției și a crimei organizate, care folosesc metode psihologice, economice și politice în conformitate cu doctrina Microsoft.

Mitul Revoluției din Decembrie 1989, se dovedește a fi doar un exercițiu de propagandă menit să camufleze un Genocid barbar, din care au ’emanat’ inclusiv Călin Popescu Tăriceanu, Varujan Vosganian, Ion Iliescu, Alexandru Grumaz, Marcel Opriș, Cico Dumitrescu și alți ’eroi’ ai luptei împotriva teroriștilor.

Avînd în vedere că nu existau teroriști, aceștia au fost ’produși’ și pedepsiți exemplar vezi cazul eroului martir col. Gheorghe Trosca, baricadele de la Inter – Dalles și multe altele pe care încă nu le cunoaștem, dar sperăm să le aflăm pe măsură ce dosarele Revoluției și Mineriadelor for fi trimise în judecată.

Genocidul a început cu actiuni de război psihologic (Piața Palatului – UM 02487) și de guerrillă urbană (Regimentul 3 Mecanizat).

Mitul Microsoft luptător împotriva corupției și crimelor cibernetice, se dovedește a fi doar un exercițiu de propagandă menit să camufleze crime cibernetice, corupție și o rețea de crimă organizată la nivel internațional, din care fac parte Călin Popescu Tăriceanu, Varujan Vosganian, și mulți alții pe care sperăm să îi cunoaștem cînd dosarul Microsoft va fi trimis în judecată, în forma sa finală.

Mitul Comisia UE luptă împotriva fraudelor fondurilor UE și a corupției, se dovedește a fi doar un exercițiu de propagandă menită să camufleze fraudarea fondurilor UE, crimă cibernetică și corupție comise de ’emanații’ Revoluției, Parteneri Microsoft printre care și Călin Popescu Tăriceanu.

Mitul Călin Popescu Tăriceanu (Varujan Vosganian) care doreste să se angajeze în Război Total împotriva Dumneavoastră în numele Constituției, Legii și a Drepturilor Fundamentale nu este decît un exercițiu de propagandă menit să camufleze 27 de ani de Război Psihologic, Economic și Politic dus împotriva poporului Român, în beneficiul ’emanaților’ și al partenerilor internaționali ai acestora, dintre care cel mai puternic și penetrant este Microsoft.

Miticul (de la Mit nu de la Mitică) Călin Popescu Tăriceanu ne informează că este gata de Razboi Total pentru a o susține pe Sevil Shhaideh pentru funcția de Prim Ministru, în urma refuzului Dumneavoastră de a o confirma, refuz care în opinia unor analiști poate duce la suspendarea Dumneavoastră.

Călin Popescu Tăriceanu este sigur de victorie și își formulează afirmațiile în baza faptului că a făcut dovada că indiferent de ce infracțiuni a comis, a fost și continuă să fie protejat de cei mai sus numiți, respectiv Microsoft, Comisia UE, SRI, DNA.

Dumneavoastră și noi în general, nu ne confuntăm cu indivizi de teapa lui Călin Popescu Tăriceanu și ’emanații’ cu care este tovarăș, ne confruntăm cu cei care îi protejează pe plan internațional, respectiv Microsoft, Comisia UE și alții.

Instituțiile naționale au făcut și fac în continuare dovada că sunt incapabile să se confunte cu infractiuni flagrante comise în România de Microsoft, Comisia UE și protejatul acestora Călin Popescu Tăriceanu și mulți alții.

Atît timp cît această stare de fapt va continua să subziste și Dumneavoastră veți fi obligat în continuare să negociați cu infractori dovediți ca atare, situația curentă se va agrava.

Sevil Shhaideh este doar o mișcare tactică a unor manipulatori care vor să își asigure în continuare privilegiile, protecția și libertatea.

Dușmanii Dumneavoastră adevărați nu sunt Sevil Shhaideh, Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu și alții, sunt în fapt protectorii acestora atît pe plan național cît și internațional.

Vă dorim succes în demersurile pe care le faceți, și vă asigurăm de întregul nostru suport.

Cu stimă,

Dragos Rișcanu

articol mai vechi

articol mai nou