ASTA ESTE ȚARA MEA, GHIȚĂ – CIA – DNA !
SRI E DOAR UN MOFT, A LU’ SFÎNTU’ MICROSOFT …

ÎNTREBĂRILE LUI ANDRONIC PENTRU FRATELE SĂU GHIȚĂ … ÎN ATENȚIA CIA – SRI – DNA – CSM – PÎCCJ – populația globului pământesc în general

Înainte să îi răspundem lui Dan Andronic, trebuie să menționăm că acesta a avut o relație foarte apropiată cu Sorin Ovidiu Vîntu și are o relație apropiată de Sebastian Ghiță și de alți infractori (Călin Popescu Tăriceanu, Dumitru Nicolae ’Niro’, etc.), care se regăsesc în Dosarele Microsoft, în prezent anchetate atît de către FBI cît și de DNA și alții.

KOVEȘI A ’TRĂDAT’ – GHIȚĂ S-A GLOBALIZAT

Conform lui Ghiță, începînd din 2014 Koveși a ’trădat’ și nu mai face ’bine’ pentru țara (lor), pe care Ghiță, Tăriceanu, Vlădescu, Andronic și Microsoft, o jefuiau în deplină impunitate, astfel protejați de ’sistemul’ pe care acum îl incriminează cu mînie proletară … în asociere cu infractori și mai celebri cum sunt ’căpeteniile’ Ion Iliescu și Adrian Năstase, și ei foarte zglobii și foarte Europeni în ultima vreme.

Avînd în vedere că începind din 2014, Ghiță nu mai este ’invitat’´la întîlniri bi-săptămînale, în ’casele de protocol’ ale Securității Versiunea 2.0, cu SRI, CIA și DNA, care tocmai începuse să ancheteze și companii americane (Microsoft) dar și pe partenerii acestora din România, și să îi și trimită în judecată, toată lumea a trecut la atac, în frunte cu Darren White – US Secret Service (RAIC), partener cu Adrian Sîrbu (în prezent învinuit de crime împotriva umanității, pe lîngă nenumărate fraude fiscale).

Darren White declară că a refuzat să tranzacționeze în România pentru că toate ofertele veneau de la entități corupte și/sau infractoare, și că a depus plîngeri la Poliție, DICCOTși DNA, fără să primească nici un răspuns, drept care în Februarie, tot 2014 a părăsit România … ce coincidență … cu mazilirea lui Ghiță.

GHIȚĂ – PANAMA – RUSIA – CIPRU – CIA – MICROSOFT

Unul dintre fondatorii Consulco este contabilul rus Dmitri Khenkin (foto stânga), iar firma se laudă cu expertiză vastă pe piața post-sovietică și cu un număr impresionant de clienți în regiune. Directorii-paravan băgați de Consulco în offshore-urile panameze ale lui Sebastian Ghiță au fost folosiți, în roluri similare, și în schema prin care Ivan Malyushin, fost director-adjunct al Departamentului pentru Afaceri Prezidențiale de la Kremlin, și-a ascuns o firmă offshore cu ajutor registratarilor Consulco și Mossack Fonseca. Detalii, AICI. Tot din spațiul rusofon, aria de expertiză a Consulco, provine și a doua serie de directori-paravan utilizați în firmele lui Ghiță. De data asta nu mai sunt cetățeni cipirioți, ci trei rusoaice cu domiciliile în Donețk, Ucraina, zonă separatistă. Cele trei femei muncesc în Federația Rusă, una-i asistentă medicală.
Pe scurt, registratarul Consulco a oferit servicii complete în schema lui Ghiță din Panama: prin ei s-au plătit facturile pentru comenzile offshore, au livrat identitățile proxy în firme și, ulterior, s-au ocupat de lichidarea uneia dintre ele. http://www.riseproject.ro/articol/ghita-din-panama-2/

Ghiță în asociere cu Microsoft, Vlădescu, Tăricenu și alții comit mai multe crime cibernetice și fraude de fonduri UE, mituiesc, spală bani și corup … prin companii off-shore cu administratori din Rusia.

Dacă banii (sute de milioane de euro) proveniți din crimă cibernetică comisă în România de Microsoft – Ghiță – Vlădescu și alții, ajung în Rusia (off shore) și de acolo mai departe în tranzacții și mai ’lucrative’ (arme, droguri, terorism), asta este de competența CIA. În aceste condiții CIA are obligația să colaboreze cu autoritățile din Romănia, și reciproc…. și Ghiță nu mai are loc la masa globalizării …

Se pare că atît Ghiță cît și Andronic și-au depășit liga de ciorditori și au intrat în conflict cu marii profesioniști … meciul va fi scurt și ei sunt cei care deja au pierdut… degeaba își mai pun întrebări și încearcă să amîne sfîrșitul …

DAN ANDRONIC SE ÎNTREABĂ … DEGEABA …

1. Sub ce cadru legal se desfășurau întâlnirile între șefii SRI, procurorul șef al DNA și șeful Stației CIA în sediile conspirative ale SRI? Nici una din instituțiile menționate nu a negat existența acestor întâlniri, ci doar a pasat responsabilitatea celuilalt. Ce subiecte erau abordate acolo? Președintele României era informat despre aceste întâlniri, ținând cont de faptul că vorbim despre SUTE de reuniuni la care participa și combinata SRI-DNA-CIA?

ÎNTILNIRILE DE PROTOCOL SUNT PERMISE ÎN ORICE NUMĂR ÎNTRE ORICÎTE ENTITĂȚI INDIFERENT DE VÎRSTĂ, SEX, RELIGIE, ȘI CONVINGERI POLITICE SAU/ȘI RELIGIOASE … că doar nu se întîlneau în Sediul SRI ))

2. Dosarul de șantaj al lui Sorin Ovidiu Vîntu, în care acesta a fost condamnat, a fost rodul unei colaborări între Laura Codruța Kovesi și Sebastian Ghiță? Seriile de bancnote prezentate de Ghiță ca fiind dovada acestei colaborări corespund cu cele din dosar? De ce a fost nevoie de colaborarea Ghiță-Kovesi în cazul lui Vîntu?

PE ANDRONIC ȘI PE GHIȚĂ I-A APUCAT GRIJA DE SORIN OVIDIU VÎNTU … din repect pentru o anumită doamnă nu voi continua … dar Andronic înțelege … și nu numai …

3. Parchetul General se va autosesiza în privința afirmațiilor lui Sebastian Ghiță, mai ales în ceea ce privește manipularea unor dosare DNA și a unor sentințe de condamnare de către serviciile de informații și procurori? Îl va chema pe Traian Băsescu ca să-l întrebe ce știe despre acest subiect și dacă Sebastian Ghiță are dreptate atunci când afirmă că sentința în cazul lui Dan Voiculescu a fost rodul unei intervenții în „câmpul tactic” al Justiției?

PARCHETUL S-A SESIZAT … DEMULT DE VOI DOI ȘI ALȚII ..

Parchetul General sa sesizat că Ghiță a fugit de sub control judiciar … după ce vine Ghiță și rezintă probe nu invenții … parchetele vor lua deciziile care se impun …

http://www.evz.ro/petardele-ghita-urmeaza-bombele.html