BREVETE MICROSOFT – SRI – MAI – DNA “PROVOCĂRI – ÎNSCENĂRI – JAF – TÎLHĂRIE” … CÎND TÎLHARII ÎSI ACUZĂ VICTIMELE DE PROPRIILE CRIME  

Ghiţă susţine că Laura Codruţa Kovesi “m-a învăţat cum să valorific discuţiile cu Vîntu astfel încât ele să pară şantaj, ameninţare sau să se încadreze la fapte penale. Doamna Kovesi mi-a sugerat cum să vin cu denunţuri şi informaţii astfel încât dânsa să facă un dosar mare care să-i permită să preia conducerea DNA”.   „Eu ştiu bine cum au stat lucrurile şi ştie şi doamna Kovesi. Nu am crezut că se va schimba atât de mult încât să breveteze acest model şi să îl explice şi altor procurori care la rândul lor măsluiesc dosare”  

http://www.secundatv.ro/penali/dezvaluirile-lui-ghita-episodul-3-fostul-deputat-o-acuza-pe-laura-codruta-kovesi-de-jocuri-necurate-56457.html/  

Modelul este brevetat din anul 2000 de către Adrian Năstase, Radu Timofte, Toma Zaharia, Ilie Botoș, Irinel Păun, Claudiu Dumitrescu, Silviu Hotăran, Ovidiu Artopolescu, Ionuț Lopătan și prelaut de Florian Coldea, George Maior, Laura Codruța Koveși, Doru Țuluș, Cătălin Vartic, Monica Pop și alții.  

Același Modus Operandi (brevet – patent) ne-a fost aplicat și nouă de către cei menționați, începînd din anul 2000 pînă în prezent.  

Dosare măsluite, acuzări ticluite, denigrări și amenințări, tergiversări și provocări continue din partea Microsoft și a celor care îi protejează și promovează… 16 ani de terorism și tortură psihică și fizică, asta știe Microsoft și Justitia din România să facă … în asociere cu Comisia UE și alte instituții internaționale abilitate.  

Am reușit să supraviețuim și să ne mirăm cum de a fost posibil, atît timp cît vedem cu stupefacție cum mai multe bande de asasini și criminali profesioniști se bat între ele pe viață și pe moarte și povestesc public despre exact ceea ce ni se întîmplă nouă de 16 ani.  

Vom reveni cu detalii deosebit de interesante, dar între timp puteți fi convinși că de data asta Ghiță nu minte … doar încercă să se dea și el victimă … în condițiile în care faptele pe care le relatează fac parte din arsenalul brevetelor și patentelor de crimă organizată folosite de Microsoft și Securitatea Versiunea 2.0.  

Să ne trăiești Ghiță (chiar dacă ne-ai jefuit și tu) și să ne spui cum a fost cu asocierea cu Vlădescu… tot Koveși – Coldea – Maior te-au obligat sau a fost inițiativa ta … că perioada este aceiași 2009 – 2010 și ulterior.

KOVEȘI – COLDEA – MAIOR, AȚI DUS OAMENI NEVINOVAȚI LA PUȘCĂRIE, AȚI DISTRUS VIEȚI ȘI CARIERE ÎN CEL MAI BICISNIC MOD POSIBIL, ÎN TIMP CE POZAȚI ÎN PATRIOȚI ȘI ÎN JUSTIȚIARI.

LUPTA ÎMPOTRIVA CORUPȚIEI ȘI CRIMEI ORGANIZATE ÎN ROMÂNIA ESTE ASTĂZI O MINCIUNĂ INTERNAȚIONALĂ, MULT MAI GRAVĂ DECÎT MINCIUNILE REVOLUȚIA, MINERIADA, ÎNCHISORILE SECRETE, JAFUL MICROSOFT.

DATORITĂ VOUĂ ROMÂNIA JOACĂ ASTĂZI ÎN LIGA MARE A CELOR MAI TICĂLOASE NAȚIUNI … MĂCAR RUȘII, CHINEZII, NIGERIENII ȘI ALȚII NU SE ASCUND ÎN SPATELE LUPTEI ÎMPOTRIVA CRIMELOR CIBERNETICE, A CORUPȚIEI, CRIMEI ORGANIZATE ȘI A TERORISMULUI ÎN TIMPP CE LE PRACTICĂ LA CEL MAI ÎNALT NIVEL AL JUSTIȚIEI STATULUI DE DREPT EURO ATLANTIC MAFIOT.