DEMOCRAȚIE vs. NECROCRAȚIE

MICROSOFT (BILL GATES – STEVE BALLMER – SILVIU HOTĂRAN – OVIDIU ARTOPOLESCU – IONUȚ LOPĂTAN)  – KOVEȘI – COLDEA – MAIOR, AȚI DISTRUS ROMÂNIA ȘI MILIOANE DE VIEȚI !

SUNTEȚI O BANDĂ DE ASASINI ȘI TERORIȘTI DEOSEBIT DE PERICULOȘI !

KOVEȘI – COLDEA – MICROSOFT STAU LA PÎNDĂ (ASCULTĂ – SPIONEAZĂ) CA SĂ FURE ȘI DE LA STAT (VIA INTERPUȘI) ȘI DE LA PRIVAȚI, CA SĂ ÎȘI POATĂ HRĂNI LĂCOMIA DE BANI ȘI PUTERE CU ORICE PREȚ, ȘI SĂ ÎȘI POATĂ UMPLE CONTURILE SECRETE (OFF-SHORE) CU MILIARDE DE EURO.

CÎND NU AI PROBLEME ACEȘTIA ORGANIZEAZĂ ÎNSCENĂRI ȘI ÎI ÎNVAȚĂ PE INFRACTORI CUM SĂ TICLUIASCĂ PROBE CA SĂ TE POATĂ FURA ȘI DISTRUGE.

GHIȚĂ SPUNE CĂ SISTEMUL ESTE BREVETAT DE KOVEȘI, CEEA CE NU ESTE CORECT, KOVEȘI FIIND DOAR UN EXECUTATNT AL MECANISMULUI INVENTAT DE MICROSOFT – EVANGHELISM, CÎT ȘI DE SECURITATE VERSIUNEA 1.0.

„Eu ştiu bine cum au stat lucrurile şi ştie şi doamna Kovesi. Nu am crezut că se va schimba atât de mult încât să breveteze acest model şi să îl explice şi altor procurori care la rândul lor măsluiesc dosare

ȘI NOI ȘTIM GHIȚĂ, MULT MAI BINE !

„http://www.news.ro/justitie/sebastian-ghita-kovesi-m-a-abordat-in-cladirea-sri-numita-k2-pentru-a-stabili-impreuna-cu-mine-cum-sa-distruga-realitatea-tv-1922401503062017010016462157

BUN VENIT ÎN CASA MORȚII (NECROCRAȚIE)

MARELE MĂCEL – MINERIADELE – MICROSOFT – SRI – DNA – CIA –FBI

Pe cadavrele martirilor uciși la Revoluție de o bandă de asasini rămași în libertate, impunitate și conducere a țării, atît la vedere cît și în secret (discret), nu poate fi construită nici o democrație … poate fi construită o necrocrație (o casă a moții)

Poate fi construit doar un sistem ca cel pe care îl descrie acum și Ghiță după ce la fel ca și Cristian Sima și mulți alții care au profitat de ’binefacerile’ acestuia, îl critică cu mînie proletară, demnă de cei care au pus din greu umărul la propășirea necrocrației în România.

Sima spune că este mîndru că a participat, dar că el nu a făcut afaceri cu statul, de parcă a face afaceri cu Irina Socol și Florin Talpeș nu înseamnă același lucru … acum „ajută” DNA în conformitate cu interesele Coldea – Koveși și alții.

Ghiță măcar este cinstit și spune că a lucrat cu și pentru sistem pînă cînd sistemul s-a gîndit să-i aplice aceleași metode pe care Ghiță le aplica, împreună cu sistemul și cu Sebastian Vlădescu și Microsoft, altora. Respectiv companiei Omnis și nouă personal.

Putem înțelege foarte ușor cum funcționează sistemul, avînd în vedere că am trăit jumătate din viață în plin război rece (1955 – 1983) în România, și ulterior în America și Europa și am inființat prima companie privată de software din România.

Ce nu putem însă înțelege, este ce caută în această schemă morbidă și în această necrocrație, corporația Microsoft – Secret Service (RAIC) – CIA – FBI și Ambasada SUA … atît de des pomenite în ultimul timp de Sebastian Ghiță, Darren White și mulți alții …

Asistăm la un altfel de război secret în care invazia vine de data aceasta din America, și Maior – Coldea – Koveși joacă rolul unor Petru Groza – Gheorghiu –Dej – Ana Pauker ?

… sau vine din Comunitatea UE, coruptă și pusă pe jaf …

… sau este un atac coordonat între interese private care au pus stăpînire pe instituțiile SUA și ale Comunitații UE, la fel cum se întîmplă în România …

… sau invazia vine de la marile corporații și de la asasinii din Decembrie 1989 transformați în politicieni-generali-doctori-diplomați-oameni-de-afaceri (prin interpuși) și forțe oculte ale celui mai profund întuneric, gen Marcel Opriș, Alexandru Grumaz și mulți alții la care vom reveni, care au fraternizat întru jaful și tîlhărirea României.

Sau este o înțelegere tacită între mai multe entități ale comunității internaționale din care și România face parte … în rolul de stat criminal de serviciu …

România este furată de toată lumea (Microsoft – Evanghelism, Mafia Italiană, Arabi fără de țară, Comisia Europeană … cine vrea și cine nu vrea) în timp ce Maior – Coldea – Koveși fac tot ce pot să demonstreze că Românii sunt cei vinovați și România este nucleul crimelor cibernetice și corupției. Au reușit !

Românii sunt împinși în exil (numit libera circulație a forței de muncă – atît de lăudată de Calin Popescu Tăriceanu – un stîlp de nădejde al distrugerii României), în timp ce România devine doar o noțiune lipsită de conținut, sau chiar mai rău, un exemplu negativ la nivel mondial.

PUTEM CONFIRMA CĂ CEEA CE SPUN GIHȚĂ, SIMA ȘI ALȚII, REFERITOR LA MECANISMELE DE CRIMĂ CIBERNETICĂ ȘI CORUPȚIE ESTE ADEVĂRAT, DUPĂ CUM PROBEAZĂ ȘI DOSARELE NOASTRE PE CARE KOVEȘI LE MANIPULEAZĂ DE UN DECENIU … SPRE EXONERAREA MICROSOFT ȘI A ALTOR INFRACTORI ȘI ASASINI DEOSEBIT DE PERICULOȘI ÎN FRUNTE CU EA – MAIOR – COLDEA – GHIȚĂ – VLĂDESCU – GATES – ARTOPOLESCU – BALLMER – HOTĂRAN și mulți, mulți alții.

ROMÂNIA PRIMA ÎN LUME … la categoriile :

Revoluția Genocidului
Democrația Mineritului
Terorismul Torturii (Secrete)
Microsoftul Culturii (Socol)
Serviciile Terorii (Discrete)
Justiția Ororii (Podgoriei)

Ion Iliescu „PSD este partidul Revoluției, prin filiația FSN-FDSN-PDSR-PSD. Prin Revoluție, România a făcut cea mai radicală ruptură de comunism din Estul Europei …

Că partidul n-a știut să spună apăsat aceste lucruri, e greșeala noastră. Dar este de neînțeles lipsa de reacție a partidului atunci când oameni care nu știu nimic despre trecut, în afară de etichetele puse de adversarii noștri, strigă „Jos comunismul!” într-o țară care suferă grav de pe urma exceselor și eșecurilor capitalismului. Este și mai de neînțeles -și de neacceptat – ca necesara critică a aceluiași capitalism să fie mai articulată, și mai pertinentă, la oameni de dreapta, decât la reprezentanții partidului nostru”.

Trecutul este mereu prezent în Casa Morții … unde un asasin și infractor de talia lui Ghiță devine erou justițiar … ucigași bătrîni și tineri …

Ion Iliescu nu vrea să îi dea ștafeta lui Sebastian Ghiță, care de supărare ajunge să demoleze frumusețe de construcție făcută cu multă migală, în ani de zile, respectiv Cavoul numit România lui Koveși – Coldea – Maior – Gates …

BUN VENIT ÎN CASA MORȚII … POFTIȚI LA SPECTACOLUL ELITELOR ! …

articol mai vechi

articol mai nou