„Domnul Ghiţă era, cum a zis domnul Ţuţuianu?, persoană cu informaţii importante pentru siguranţa naţională. Din nou pământul minţii cade peste noi… Valuri … 

„Domnul Coldea a fost principala relaţie a României cu Washington în materie de servicii secret. Cum să faci aşa ceva? Cum să te duci cu papagalul ăsta isteric de Ghiţă în… unde s-a dus, acolo, la un cockteil, la o proteină, pe o plajă mai fină. Cum să te duci să faci aşa ceva când eşti în funcţia asta? N-ai instinct de…? N-ai! 

Păi domnul Ghiţă ce avea, avea un SRI al lui, de reuşea să obţină astfel de informaţii? Şi le transmitea dincoace? Cum să înghiţi aşa ceva?” CTP (Cristisan Tudor Popescu – Digi 24)  https://www.youtube.com/watch?v=RZaLfkk0y3o

DOMNUL GHIȚĂ AVEA UN SRI-MAI-OLAF-DNA-MICROSOFT (și tot cîmpul tactic) al lui … de reușea să obțină (producă) astfel de informații !

MERITĂ URMĂRIT FILMULEȚUL )))) foarte amuzant …

CTP se pare că nu a înțeles nimic (ca deobicei) … să îl lămurim …

FARMECUL SPIONAJULUI ȘI AL INFORMAȚIEI … ACTIVE

Diferența între a culge informații (pasive) și a produce informații (active), constă în faptul că cele mai bune informații sunt cele pe care le produci folosind echipamentul și tehnicile din dotare pentru a crea ’jocuri și combinații informativ operative’ respectiv provocări în cîmpul tactic pentru a jefui și tîlhări … ceea ce făceau Maior – Coldea – Koveși – Ghiță – Vlădescu – Blaga – Nica – Silviu Hotăran – Ovidiu Artopolescu – Microsoft – RSC – Medist – Asesoft – Teamnet – Gama IT ți alții.

Exemplu Realitatea Media, Astra Asigurări, Omnis Group, etc.

Extermini competiția, anihilezi criticii, preiei controlul și lichidezi intermediarii (vazi Microsoft – Silviu Hotăran – Ovidiu Artopolescu, etc.).

Ghiță nu se lasă lichidat … vorba lui Bica și dacă faci și dacă nu faci, dacă vor tot te lichidează … (vezi cazul Omnis vs. Microsoft)

GHIȚĂ ERA VALOROS PENTRU CĂ ERA UN PAPAGAL MAI AGRESIV DECÎT O CUCUVEAMOV ȘI ERA DISPUS SĂ CALCE PESTE ORICE CADAVRE PENTRU A JEFUI ȘI TÎLHĂRI CHIAR MAI MULT DECÎT MICROSOFT (de unde și supărarea patriotică a lui Ghiță față de cît a furat Microsoft și directorii acesteia, împreună cu partenerii săi de vacanțe și întîlniri secrete și exotice Maior – Coldea – Koveși …).

CTP NU ÎNȚELEGE ECOSISTEMUL MICROSOFT – SRI – MAI – DNA

Ghiță a fost trimis la ’produs’ pentru tot felul de ecosisteme de jaf și tîlhărie de către stăpînii inelelor și a cătușelor, care știau cînd și cum trebuie acționat pentru a exploata vulnerabilități, sau pentru a le genera, astfel încît să jefuiești tot ce se poate jefuit și tîlhărit în deplină impunitate (vezi Microsoft din 2000 pînă în prezent).

Ghiță a aplicat principiul cine împarte parte își face, și a decis să împartă după algoritmul, iau eu tot și voi ce mai rămîne, că v-am aranjat teze de doctorat, v-am plimbat prin lume … și vă cam ajunge … că la amenințat și trecut peste cadavre eu sunt cel mai antrenat (tot de voi – așa că știți cu cine vă puneți) și dau cu voi de pămînt cu toți ambasadorii voșstri americani cu tot …

Koveși încă rezistă eroic, dar Ghiță are probe cu lansare planificată, așsa ăncăt chiar dacă va fi prins (viu sau mort) probele tot vor ieși la iveală.

NAIVUL CTP vs. PĂMÎNTUL și CONSPIRAȚIA MODIALĂ

„Vacanţele în Seychelles, pe plaje mai fine, sunt echivalentul modern al portbagajelor pline cu care, înainte de ’89, se întorceau securiştii din deplasările de serviciu”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24. Jurnalistul nu crede varianta oficială prezentată de SRI şi de Comisia parlamentară în cazul Coldea – Ghiţă. Şi anume, aceea că fostul parlamentar era o sursă de informaţii de importanţă naţională.

„Domnul Coldea a fost principala relaţie a României cu Washington în materie de servicii secret. Cum să faci aşa ceva? Cum să te duci cu papagalul ăsta isteric de Ghiţă în… unde s-a dus, acolo, la un cockteil, la o proteină, pe o plajă mai fină. Cum să te duci să faci aşa ceva când eşti în funcţia asta? N-ai instinct de…? N-ai! Aşa cum veneau cu portbagajul, înainte de ’89, aşa e acuma cu Seyche-aua şi cu plaja mai fină. Domnul Ghiţă era, cum a zis domnul Ţuţuianu?, persoană cu informaţii importante pentru siguranţa naţională. Din nou pământul minţii cade peste noi. Câţi angajaţi are SRI, dom’ne? Cifra asta e publică? Nu e. E secret de stat, da? Va să zică, tot SRI-ul ăsta care bănuiesc că nu sunt puţini, cu mijloace, cu tehnică operativă, cu mijloace specifice, cu interceptări şi aşa mai departe, avea nevoie de acest ins ca să-i ofere informaţii de importanţă naţională. În mod constant. Va să zică domnul Ghiţă era cum erau pe vremuri furnizorii Casei Regale. Domnul Ghiţă era furnizorul Casei Regale SRI. Numai de la dânsul veneau icre moiu, informaţii proaspete, acum le-a primit, despre siguranţa naţională. Păi domnul Ghiţă ce avea, avea un SRI al lui, de reuşea să obţină astfel de informaţii? Şi le transmitea dincoace? Cum să înghiţi aşa ceva?”, a scus Cristian Tudor Popescu la Digi 24.