ELEFANTUL MICROSOFT … A DISPĂRUT !

la fel și Sebastian Ghiță, Sebastian Vlădescu, Marcel Lehel, Nelu Neacșu, Bill Gates, Steve Ballmer … Dan Nica, Adrian Năstase … Sebastian Vlădescu, Călin Popescu Tăriceanu… 

Au rămas cobaii … poporul Român …

„Sunt doi elefanti in camera si nimeni nu vorbeste despre ei: Ordonanta de gratiere si cea de modificare a codurilor penale. Evident ca si despre ele am discutat cu premierul de dimineata, mi-a spus ca discutia avusese loc cu anumiti colegi din guvern. El mi-a spus ca nu va fi pusa pe ordinea de zi suplimentara aceste chestiuni. Subliniez si sper sa fiu in asentimentul premierului, s-a angajat ca aceste chestiuni sa nu fie bagate peste noapte in nici o sedinta de guvern”. a declarat Klaus Iohnnis  

„Nu am avut o discuție pe acest subiect cu președintele. Am avut o discuție cu ministrul Justiției, ocazie cu care domnul ministru a promis că orice modificare se va face va fi discutată în sistem. Văd că și-a încălcat această promisiune. Mă așteptam.” a declarat Kovesi.  

„Ni s-a spus că e doar faza de urmărire penală şi se bucură de prezumţia de nevinovăţie, ceea ce nu contest. Dar în situaţii similare pozele au fost afişate. Să ne explice Interpolul de ce poza acestui incupat nu a fost afişată”, a declarat Kovesi la Europa FM.  

KOVEȘI SE AȘTEAPTĂ LA ELEFANȚI (din dulap) …

IOHANNIS ÎI ȘI VEDE ÎN PARLAMENT …  

DAR A DISPĂRUT ELEFANTUL MICROSOFT !

SĂ NE EXPLICE KOVEȘI DE CE DOSARELE MICROSOFT NU SUNT FINALIZATE …  

O FI PLECAT MICROSOFT LA PLIMBARE CU COLDEA ?

CĂ TOT ÎI PLĂCEA GENERALULUI SĂ ÎL PLIMBE PRIN „CÎMPUL TACTIC” ȘI PRIN BUGET ȘI FONDURI EUROPENE ÎMREUNĂ CU MAIOR – KOVEȘI – LASCU – GHIȚĂ – VLĂDESCU ….  

Să nu mai pomenim de Comisia Europeană și Goldman Sachs …  

Vom reveni … să căutăm Elefantul MICROSOFT … un pachiderm ECOSISTEMIC … marca SRI – DNA …

CSAT – SIGURANȚĂ NAȚIONALĂ (2005 – 2010)

DOCTRINA TERORISM – CORUPȚIE CREAZĂ CONFUZIE GENERALIZATĂ …

PRIM BENEFICIAR (CA DE OBICEI) MICROSOFT (BRIGHTLIGHT – LUMINĂ PUTERNICĂ) !

MARILE VICTIME ALE TRANZIȚIEI … SAU MARII BENEFICIARI ? …

ION ILIESCU – TRAIAN BĂSESCU – ADRIAN NĂSTASE – CĂLIN POPESCU TĂRICEANU – KLAUS IOHANNIS – VICTOR PONTA – CĂLIN POPESCU TĂRICEANU … SEBASTIAN VLĂDESCU – SEBASTIAN GHIȚĂ

Toată lumea acuză pe toată lumea de terorism și corupție … și toți (se pare) că au dreptate, în timp ce noi nu mai înțelegem nimic, acesta fiind de altfel și obiectivul : Confuzie – Incertitudine – Frică (FUD – Fear, Uncertainty, Doubt).

Noțiunile de luptă antiteroristă și anti corupție au polaritate variabilă, astfel încît în funcție de cine prezintă situația, un act de terorism poate fi prezentat drept un act de eroism și invers, la fel cum un act de corupție poate fi prezentat drept un act de patriotism sau de atentat la siguranța națională.

Sintagma FUD, în sine, reprezintă o definiție a terorismului după cum constatăm în continuare analizînd ultimile informații din spatiul public (CEDO, Ghiță, Koveși, etc.).

ION ILIESCU – STUDIU DE CAZ (TERORISM – CORUPȚIE – FUD)

Ion Iliescu acuzat de crime împotriva unmanității (Decembrie 1989 – Revoluție), ne acuză că nu înțelegem și nu respectăm idealurile ’sfinte’ ale democrației pentru care mii de Români au fost împușcați, torturați și abuzați pe străzile patriei, și în beciurile miliției, în timp ce el era asaltat de teroriști, care trăgeau din toate pozițiile, nevăzuți fiind.

Jurnalele de luptă și miile de morți și răniți nu contează, propaganda însă este vitală pentru a promova (FUD) o realitate paralelă … timp de 27 de ani.

Ion Iliescu, inculpat pentru genocid (Iunie 1991 – Mineriadă), refuză să dea declarații în fața procurorilor, dar acuză întreaga societate că nu înțelege sacrificul istoric pe care l-a făcut în numele unor idealuri care ne eludează înțelegerea.

Numai el știe cît a suferit dînd ordine care au distrus întreaga societate pentru un sfert de secol și a umplut gropile comune din Străulești.

Jurnalele de luptă și miile de cetățeni bătuți cu bestialitate în direct la televizor drept exemplu nu contează, propaganda însă este vitală pentru a promova (FUD) o realitate paralelă … timp de 26 de ani.

Ion Iliescu și Adrian Năstase se plîng că au fost obligați de Microsoft să primească mită peste un milion de dolari în Banca Pictet în vara anului 2000 (Cristian Sima), pentru a investi în alegerile cîștigate în anul 2000, după care Microsoft a cerut banii înapoi.

Noroc cu Miky Șpagă care a gasit soluția justă de a jefuit și tîlhări împreună cu Microsoft mai multe sute de milioane, care să fie repartizate atît politic cît și personal sau/și invers.

Microsoft – Fujitsu Siemens – Guvernul României (Contract 0115-RO – Aprilie 2004), bazat pe ilegalitîțile deosebit de grave (fals și uz de fals în vederea comiterii unor acte de corupție extrem de grave care subminează siguranța statului,) comise de Microsoft – Fujitsu Siemens – Guvernul Romîniei și alte entități.

Ion Iliescu și Adrian Năstase se plîng de cît de greu a fost să primească mită de la CIA (2002 – ulterior) ca să închirieze spații (ORNISS) pentru tortură (degeaba).

Ion Iliescu se plînge că este o victimă a CIA, care a torturat ilegal (și degeaba) în România, fără știința sa și a lui Adrian Năstase, și ulterior a lui Traian Băsescu și Călin Popescu Tăriceanu (2003 – 2006).

CEDO acuză România de crime împotriva umanității (Revoluție – Mineriade) și de operarea centrului de detenție ilegal Brightlight – Lumină Puternică

Raportul comisiei senatoriale americane și alte documente prezentate instanței, plus declarații ale martorilor și ale unor experți confirmă faptele, au spus avocatele. Expertul nr. 2 (experții au fost audiați separat, cu ușile închise – n.r.) a afirmat că nu există nicio îndoială că România a participat în programul CIA.

Expertul nr. 3 a spus că, exceptând închisoarea din Afganistan, centrul de detenție din România a funcționat cel mai mult și a avut cei mai mulți prizonieri dintre toate „Black Sites” (închisorile CIA – n.r.). Experții 3 și 4 au spus că Centrul din România avea nume de cod „Brightlight” (Lumină puternică). http://www.evz.ro/inchisoril-cia-romania-cedo.html

TERORISM – FUD (Confuzie – Incertitudine – Frică … Fear – Uncertainty – Doubt )

Frica este generată de incertitudine (actul de justitție monitorizat și manipulat, decizii aleatorii, decizii corupte, decizii ilegale, etc.), incertitudinea la rădul ei este generată de confuzie.

Confuzia poate fi creată prin diferite mijloace (mediatice, propagandă, dezinformare, neadevăruri repetate, șantaj, amenințări, etc.) pentru a crea incertitudine, care induce o stare temere, care la rîdul său, dacă este exercitată pentru lungi perioade de timp duce la terorare generalizată.

Sintagma ’o stare de temere’ este în prezent folosită de toți cei care încearcă prin neadevăruri și/sau manipulare să jongleze cu polaritatea noțiunilor de victimă – agresor, cinstit – corupt, patriot – trădător, general – procuror, acoperit – descoperit …

TRAIAN BĂSESCU – STUDIU DE CAZ (TERORISM – CORUPȚIE – FUD)

Vom reveni … pentru a explica și proba cum a fost preluat și perfecționat sistemul ilegitim și criminal Comunist – Securitate (denunțat de Băsescu) chiar de Băsescu – Tăriceanu – SRI – MAI – DNA, în numele luptei împotriva corupției, crimei cibernetice, fraudării fondurilor publice și private și a terorismului …

România este astăzi un experiment eșuat de tranziție de la Comunism la comunitatea Euro Atlantică (NATO – Uniunea Europeană) …

și poporul Român o nație de cobai … în laboratorul Microsoft – Medist – RSC – Asesoft – Teamnet – SRI – MAI – DNA …

Un stat Mafiot la comanda Microsoft și a corupției Comisiei UE, pradă unui război civil între mai multe bande de asasini și infractori … în frunte cu Ion Iliescu, Adrian Năstase, Manuel Durao Barroso, Bill Gates și Traian Băsescu, Călin Popescu Tăriceanu, Olli Rehn, Jonathan Scheele, Alessandro Buttice …

arbitrează Laura Codruța Koveși … și cîntăreții din Sinaia … la Chilia în port – versiunea Justiția Mare !

Vom reveni …

articol mai vechi

articol mai nou