“I SA TRANSMIS DE LA ȘEFA DNA CĂ PÎNĂ AICI I-A FOST” Adriana Constantinescu – nora lui Dan Adamescu

KOVEȘI JOACĂ TARE … PE VIAȚĂ ȘI PE MOARTEA ALTORA … cu o singură excepție MICROSOFT ! … și frățiorul Sergiu Lascu + cumnățica …

DNA NU CREDE ÎN LACRIMI … CREDE DOAR ÎN MITA MICROSOFT (Medist – RSC – Asesoft – Teamnet …) și în vacanțe exotice sau/și autohtone …

KOVEȘI FĂRĂ MAMĂ … FĂRĂ TATĂ … DOAR CU FRATE+CUMNATĂ

DNA este acuzată de fiul și nora lui Dan Adamescu că l-au torturat și asasinat pe omul de afaceri pentru a îi putea ’naționaliza’ afacerile (Astra Asigurări) … pe care le vor privatiza în interes propriu via companii sub acoperire.

DNA este acuzată de Sebastian Ghiță că acționează ilegal în complicitate cu SRI și alte instituții, pentru a distruge sau/și confisca companii de interes pentru aceștia (vezi cazul Sorin Ovidiu Vîntu – Realitatea Media).

DNA este acuzată de Omnis și noi personal că acționează ilegal în complicitate cu SRI – MAI – Microsoft – RSC – Medist- Asesoft – Teamnet, pentru a distruge și/sau confisca platformele software creația Omnis, și pentru a ne anihila personal prin folosirea unor metode teroriste (securiste), care includ amenințări permanente, tentative de asasinat, amenințări cu moartea (directorul Microsoft), tortură psihică, și multe alte acte criminale și inumane.

MODUS OPERANDI via AMBASADOR SUA

Sebastian Ghiță (Victor Ponta) primește ajutor de la Mark Gitenstein și îl plătește pe John Podesta pentru a cumpăra protecție și sprijin, în timp ce DNA protejează jaful și tîlhăria pe care acesta le comite în asociere cu Sebastian Vlădescu și Microsoft.

Dan Adamescu îl angajează pe Mark Gitenstein pentru a salva Astra Asigurări, din ’operațiunea specială’ condusă de DNA.

Sebastian Ghiță se ceartă cu SRI – DNA și fuge cu bani și secrete mortale pentru el sau pentru DNA (invocînd cazul ’sinucisului’ Dan Condrea) … urmează să aflăm … dacă moare Ghiță sau pleacă Koveși … pariem pe Koveși … că rămîne și ne execută împreună cu Microsoft.

Dan Adamescu doar moare torturat cu bestialitate de către DNA … să îl ierte și să îl odihnească Dumnezeu ! … la fel și pe Koveși … că e cam vinovată și foarte agitată …

Microsoft continuă să fie protejată de DNA, care își dă toată silința criminală să ne extermine fizic după ce, începînd din anul 2005, a reușit să ne extermine economic, social, familial și să ne distrugă sănătatea.

DNA NU CREDE ÎN LACRIMI … CREDE DOAR ÎN MITĂ MICROSOFT

Se pare că banii plătiți pentru protecție de Sebastian Ghiță, Dan Adamescu și cîți or mai fi, nu au mai impresiont-o pe Koveși, după ce a plecat Băsescu de la Cotroceni și s-a declanșat rîzboiul pe viață și constatăm pe moartea unora ca Adamescu, fuga unora ca Ghișă și exonerarea unora ca Microsoft.

Ambasadorul SUA ne asigură că America e cu Koveși, așa cum a fost și cu Ghiță și Adamescu cînd tot Koveși îi proteja.

Băsescu, Sima și Ghiță ne asigură că la Microsoft se știa de mitele date începănd din anul 2000, de către toate căpeteniile, de la Bill Gates pînă la Silviu Hotăran și Ovidiu Artopolescu.

Omnis vă asigură că la Microsoft se știa la cel mai înalt nivel despre jaful și tîlhăriile comise de Ecosistemul Microsoft în Romaănia și Europa.

KOVEȘI ADEVĂRUL ESTE CUNOSCUT … JUSTIȚIE NU SE VA FACE CÎT TIMP TU FOLOSEȘTI DNA PENTRU A ÎI PROTEJA PE MICROSOFT + SERGIU LASCU + (mulți alții) și în primul rînd pe tine și infracțiunile pe care le comiți de cînd ai venit la București pe rol de cucuveauamov și bodyguardul lui Microsoft …

 

http://www.romaniatv.net/nora-lui-dan-adamescu-l-au-ucis-pentru-ca-nu-a-vrut-sa-l-denunte-pe-traian-basescu_337294.html