INTERVIU EXCEPȚIONAL CU KOVEȘI ! 

Doamna Realizator Alexandra Andon – Radio România Actualități îi ia un interviu excepțional doamnei Procuror Șef DNA, la ’Problema zilei’ Vineri 20 Ianuarie 2017, pe mai multe teme (Microsoft, CSAT, software, plagiat, etc.).

KOVEȘI EXCELEAZĂ DIN NOU … ÎN MINCIUNĂ

http://www.romania-actualitati.ro/video_probleme_la_zi_invitat_laura_codruta_kovesi_textul_complet-98474

În atentția Doamnei Alexandra Andon și a presei libere !

Stimată Doamnă Alexandra Andon,

Încep prin a vă felicita pentru interviul deosebit de profesionist și mai ales curajos luat Domnei Procuror Sef DNA Laura Codruța Koveși, și continui prin a vă mulțumi pentru informațiile aduse în spațiul public, informații care ne sunt deosebit de utile (vitale) în contextul în care avem la DNA (suntem parte vătămată) mai multe dosare care au fost inițiate, disjunse, conexate, rătăcite, regăsite, ticluite, fabricate, prescrise, redeschise, infirmate, tergiversate, etc. începînd din anul 2004 pînă în prezent.

Omnis a probat dincolo de orice dubiu posibil faptul că începînd din Noiembrie 2004, Microsoft în asociere cu mai multe companii unele aparținînd Ministrului de Finanțe Sebastian Vlădescu (Medist – RSC) și mai tîrziu (2010) asociatului acestuia Sebastian Ghiță (Asesoft – Teamnet), au plagiat software (opere originale asimilate operelor literare – teză de doctorat) creat de Omnis, pe care l-au oferit gratuit prin intermediul Internetului (crimă cibernetică) la SRI și MAI și l-au vîndut la cîteva mii de utilizatori (sute de spitale), în România și în alte țări.

Plagiatul și crima cibernetică comise împotriva companiei noastre au fost făcute cu finanțare Phare, și mai tîrziu în compliciatte cu înalți funcționari corupți din cadrul Comisiei UE (OLAF, DG COMP, DG ELARG, DG MARKT, etc.).

Echipele mixte constituite prin deciziile ilegale ale CSAT, au făcut și continuă să facă tot posibilul pentru a proteja infracțiuni evidente și exhaustiv probate, invocînd în primul rînd faptul că PICCJ – DNA nu înțelege legătura dintre plagiat, crimă cibernetică și constitiuirea unui grup infracțional în scopul fraudării fondurilor UE și comiterii unor acte de spălare de bani și corupție.

SRI – MAI continuă să utilizeze softul furat, în timp ce domana Procuror Șef DNA inventează noi și noi modalitîți pentru a îi proteja pe infractori și pentru a încrimina Omnis și pe noi personal.

Interviul luat de dumneavostră Vineri 20 Ianuarie 2017, demonstrează dincolo de orice dubiu posibil faptul că doamna Procuror Șef DNA Laura Codruța Koveși, înțelege foarte bine că există platforme software care se cumpără, nu se plagiază și se fac cadou (SRI – MAI), și că platformele software pot fi parametrizate astfel încît să poată fi obținute rezultate în funcție de modul în care parametrizarea a fost făcută, astfel încît verificarea prin compararea a două sau mai multe texte scrise (în limbaj natural sau/și artificial) să evidențieze asemănările sau/și diferențele dintre textele respective.

În cazul nostru ORDA, singura autoritate în domeniul drepturilor de autor asupra operelor programe pentru calculator din România, a identificat faptul că operele originale create și depuse de Omnis la ORDA, au fost copiate integral de RSC, și au fost distribuite de aceasta și de Medist la mai mulți clienti, încă din Ianuarie 2005.

Ne referim în primul rînd la dosarele 6949/P/2004, 21/P/2006, 216/P/2005, 66/P/2007, 85/P/2011, 654/P/2011, care continuă să fie ’investigate’ în ’cîmpul tactic’ la comanda doamnei Koveși, și în interesul grupului infracțional Microsoft Corporate – SRI (Radu Timofte – Florian Coldea – George Maior) – MAI (Vasile Blaga) – Medist – RSC (Sebastian Vlădescu) – Asesoft – Teamnet (Sebastain Vlădescu) – Gama IT (Sergiu Lascu) – Comunitatea UE (Jonathan Scheele, Alessandro Buttice, Giovani Kessler) și mulți alții. Acestea sunt în prezent ’cuprinse’ în dosarul 85/P/2011.

Începînd din anul 2004 pînă în prezent ne-am judecat cu Microsoft, Comisia UE, RSC, am depus nenumărate memorii, denunțuri, declarații, analize, documente, probe legal constituite în atenția CSAT, Președinție, SRI, MAI, ORDA, OLAF, IT&C, Procuror General, Procuror Șef DNA, Președinte Comisia UE, FBI, DoS, DoJ – FCPA, etc.

Am petrecut mii de ore începînd din anul 2004 investigînd, scriind mii de pagini, așteptînd sute de ore pe holurile DNA, să fim mințiți, provocați, manipulați, umiliți, torturați psihic, în timp ce infractorii protejați de cei menționați, continuă să ne amenințe și să încerce să ne anihileze după ce au reușit să ne extermine companiile, să ne fure o casă și să o incendieze, să ne atace familiile și să încerce să ne lichideze fizic, după cum probează faptele și actele legal constituite în dosarele mai sus menționate.

Începînd din 17 Aprilie 2005 publicăm mai multe siteuri de informații referitor la cele pe care le vom relata (www.sanseegale.ro www.coruptia.ro, etc.) astfel încît considerăm că acțiunile criminale întreprinse împotriva noastră de DNA la ordin și dosarele mai sus menționate reprezintă o confirmare a celor mai grave informații apărute în presă în ultimul timp (Ghiță – Vîntu – Realitatea Media, Udrea – Cocoș – Maior – Coldea, Bica – Coldea – Tender).

Putem confirma din proprie experiență că sistemul ’lucrează’ în ’cîmpul muncii și tactic’ pînă la exterminare fizică după cum putem remarca în cazurile Luminița Șega (Irinel Păun – Vîntu – FNI), Cristian Panait (Ilie Picioruș – Ovidius Păun – Alexandru Lele), Dan Condrea (Hexipharma), Sorin Crivăț (Africa), și multe altele care nu au văzut încă lumina zilei, și nici nu o vor vedea, pentru că sunt asasinate profesioniste ’discrete’, accidente, comoții cerebrale, atac de cord, etc.

CAVEAT – NU credem în teoria CONSPIRAȚIEI, credem doar în PROBE LEGAL constituite, în DREPTURILE FUNDAMENTALE ALE OMULUI, CONSTITUȚIE, ADEVĂR , LEGE și DREPTATE.

Nu există conspirații decît la nivel beletristic și/sau de intenție, restul sunt doar infracțiuni care odată probate ajung să fie doar simple acte criminale comise de de entități care se cred mai presus de Adevăr, Dreptate și Lege.

Nu există conspiratori inteligenți și atît de vicleni încît să nu poată fi prinși, cum nu există crime perfecte, și cum nu există polițiști și procurori naivi sau proști, există doar polițiști și procurori corupți sau/și care ascultă de comenzi care vin în contradicție cu legea.

Noi toți putem conspira cît dorim, la fel cum făceau Sebastian Ghiță, Florian Coldea, George Maior, Microsoft, etc., dar nu puteam finaliza nici o infracțiune fără să fim prinși și să ne ducem la pușcărie, decît dacă în secret suntem protejați și promovați de Laura Codruța Koveși, stăpîna cătușelor și dosarelor și susținătorii acesteia.

Traian Băsescu se laudă că a creat instituții puternice (SRI – DNA), dar că nu a prea insistat pe respectarea drepturilor fundamentale, de parcă Constituția și Legea nu se referă în primul rînd la acestea.

În fapt Traian Băsescu se laudă că a creat un Stat Mafiot împreună cu Florian Coldea – George Maior – Codruța Koveși – Microsoft și mulți alții.

NOI SUNTEM PĂRȚI VĂTĂMATE ȘI O ACUZĂM PE KOVEȘI

În calitatea (de neinvidiat) de părți reclamante și vătămate de către Microsoft și asociatții acesteia printre care și Sebastian Ghiță (pretinsul prieten al pretinsei cucuveauamov, și doveditul prieten al lui Florian Coldea și George Maior și asociat a lui Sebastian Vlădescu), și NU în calitate de inculpați sau bănuiți, am adus și continuam să aducem acuze deosebit e grave care sunt legitime, legale și exhaustiv probate, acuze mult mai grave decît toate acuzele aduse de toți cei care au avut curajul, interesul sau/și disperarea să le facă la adresa domnei Laura Koveși și a generalului Florian Coldea și alții.

Doamna Koveși insistă să afirme că numai cei care sunt cercetați în calitate de bănuiți, inculpați, etc., de către DNA aduc acuze la adresa persoanei sale, care se confundă cu instituția însăși și cu toți procurorii DNA, implicînd astfel faptul neadevărat că toți procurorii DNA poartă responsabilitatea ilegalităților comise la comanda sa, și în interesul său și al asociaților săi, printre care se numără George Maior, Florian Coldea, Sebastian Ghiță – Microsoft și mulți alții.

Pentru doamna Koveși orice întrebare incomodă sau/și pertinentă dar nu servilă și ’ajutătoare’, precum cele pe care i le-ați adresat, echivalează cu un act de trădare și agresiune care trebuie penalizat exemplar, pentru a nu se mai repeta, un fel de aviz amatorilor, acesta fiind motivul pentru care am mentionat curajul de care ați dat dovadă și care a scos la iveală informații deosebit de interesante … cel puțin pentru noi.

Am făcut afirmațiile de mai sus în baza unei experiențe (coșmar) de peste 12 ani de confruntat sistemele infractionale de poliție politică și terorism psihic, amenințări cu moartea din partea directorului Microsoft, ’transformări tehnice cauzatoare de accidente grave’ și multe alte practici terorist – securiste, practicate de cei menționați în frunte cu instituțiile Comisiei UE, după cum am probat legal (vom reveni la subiect).

KOVEȘI EXPERTĂ ÎN SOFTWARE ȘI PLAGIAT – NAIVĂ ÎN CSAT

Din interviul realizat de dumneavoastră am aflat cu uimire următoarele :

1. Timp de 13 ani DNA anchetează în dosarul Microsoft … pînă la prescriere

În cazul Microsoft ’dosarul s-a disjuns şi continuă cercetările’ – nimeni nu știe încă cîte dosare, așa zise Microsoft, există și cît de mult doamna Koveși este ajutată să ancheteze de către Microsoft, atît timp cît doi directori Microsoft au fost puși sub control judiciar, la cinci ani de cînd DNA tot investighează, fapte de notorietate publică încă din anul 2004.

Contractul 0115RO a fost publicat in Monitorul Oficial în Aprilie 2004. Era evident pentru oricine că Fujitsu Siemens nu putea fi singura companie din lume (UE) care putea livra niște licențe închiriate de Microsoft la sipoziția Guvernului. Vorba lui Sebastian Ghiță ’O porcărie imensă, asta este
afacerea Microsoft cu România!’.

2. Laura Codruța Koveși știe să cumpere platforme software

’Mi-am achiziţionat, când a apărut a doua verificare, când a fost declanşată, mi-am achiziţionat personal, din bani proprii, acel soft care s-a folosit’.

Doamna Koveși nu știe că a achiziționat doar dreptul de utilizare, nu și softul, respectiv codul sursă, opera originală a autorului(lor).

O platformă software se vinde cu miliarde de euro, o instalare cu sute de mii de euro, și dreptul de folosire punctuală poate costa doar citeva zeci de euro.

3. Laura Codruța Koveși știe să folosească software

’dacă introduci corect criteriile, dată, surse de citare, bibliografie’

 Cine a decis care sunt criteriile corecte, suficiente și relevante pentru a identifica dacă sunt texte identice, cu cele publicate de domna Koveși ?

Se spune în lumea noastră a ITștilor că un computer face ce îi spui să facă nu ce îți dorești să facă …

4. Laura Codruța Koveși înțelege valoarea verificării (cumparării) operelor

mi-am verificat teza şi este o teză corectă …când a apărut a doua verificare, când a fost declanşată … dacă introduci corect criteriile, dată, surse de citare, bibliografie, ieşi pe zero.

În cazul Omnis verificarea făcută de ORDA a ieșit 100% texte identice, dar doamna Procuror Șsef DNA nu înțelege că asta înseamnă plagiat.

5. Laura Codruța Koveși consideră că respectă legea, în pofida probelor legale

Realizator: Aveţi de gând să întrebaţi la ce s-au referit? Ca să vă lămuriţi?

Laura Codruța Kövesi: Câtă vreme eu ştiu că s-a respectat legea şi tot ceea ce s-a lucrat în aceste dosare s-a făcut conform legii, şi a fost verificat fiecare dosar la momentul respectiv, să întreb alte instituţii ce?

Realizator: În ce măsură ceea ce descriu aici cei din CSAT, este comunicatul CSAT, preluat de Uniunea Naţională a Judecătorilor din România, s-ar fi putut referi la activitatea DNA sau la activitatea Parchetului General, pe care l-aţi condus înainte.

Laura Codruța Kövesi: CSAT are alte atribuţii, pe care nu sunt eu în măsură nici să le verific şi nici să le comentez.

Rezultatele obținute de PICCJ-DNA în cîmpul tactic al protecției Microsoft – SRI – MAI – Medist – RSC – Asesoft – Teamnet – Gama IT vorbesc de la sine.

Realizator Alexandra Andon : Doamnă Laura Codruța Kövesi, a frământat opinia publică şi teza dumneavoastră de doctorat. Vă pare rău de ceva în legătură cu această teză? 

Laura Codruța Kövesi: Nu, nu, exclus, este o teză muncită, este o teză corectă. S-au pronunţat două verdicte cu privire la acest lucru, că teza este corectă. Mi-am achiziţionat, când a apărut a doua verificare, când a fost declanşată, mi-am achiziţionat personal, din bani proprii, acel soft care s-a folosit şi mi-am verificat teza şi este o teză corectă. 

Laura Codruța Kövesi: Acel soft identifică similarităţi, deci acel soft ne arată că ai folosit cuvinte din limba română şi ne arată că dacă introduci corect criteriile, dată, surse de citare, bibliografie, ieşi pe zero.

Realizator: E vorba de denunţătorii din Dosarul „Microsoft”.

Laura Codruţa Kövesi: Pot să vă explic. Unul dintre denunţători, dacă vorbim de Claudiu Florică, este comunicatul de presă al DNA, este învinuit, i s-au pus măsuri asiguratorii de avere, deci nu este adevărat că acesta a scăpat şi nu este cercetat pentru fapte penale.

Realizator: Şi Dinu…

Laura Codruţa Kövesi: A fost doar… Este cercetat şi cel de-al doilea denunţător, Dinu Pescariu, pentru că la momentul în care s-a finalizat primul rechizitoriu, a fost trimisă în judecată o parte dintre persoanele cercetate, pentru că faţă de aceia, luându-se măsuri preventive, dosarul a fost finalizat mai repede, probele au fost administrate mai repede, iar faţă de aceste persoane dosarul s-a disjuns şi continuă cercetările.

Încă o dată mulțumiri și felicitări pentru curajul și profesinalismul acestui interviu,

Cu stimă,

Dragos Rișcanu

articol mai vechi

articol mai nou