MICROSOFT IESE LA ATAC !

’POLITIA POLITICA DEMASCATA DE SOTUL VICTORIEI NULAND – Raportul Henry Jackson Society recunoaste abuzurile infioratoare ale procurorilor DNA si presiunile SRI asupra anchetelor penale. Henry Jackson Society a fost fondata de sotul Victoriei Nuland de la Departamentul de Stat al SUA, cea care a sustinut practicile DNA.

Se recunosc abuzurile DNA din cauza ca Administratia Trump pregateste retragerea ambasadorului SUA Hans Klemm?’

SE RECUNOSC ABUZURILE DNA – SRI PENTRU A FI APĂRAȚI MICROSOFT ȘI AUTORITĂȚILE SUA … COMPLICI AI BINOMULUI !

Dacă studiem atent raportul vom constata cîteva aspecte foarte interesante ….

http://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimente/politia-politica-demascata-de-sotul-victoriei-nuland-raportul-henry-jackson-society-recunoaste-abuzurile-infioratoare-ale-procurorilor-dna-si-presiunile-sri-asupra-anchetelor-penale-henry-jackson-society-a-fost-fondata-de-sotul-victoriei-nuland-de-la-depa

VICTORIA NUELAND ESTE SOȚIA LUI ROBERT KAGAN … nu invers

Robert Kagan – neocon (neoconservatism) este unul dintre cei mai influenți politruci pe care îi are in prezent America.

Acesta și-a început cariera și ascensiunea în timpul lui Reagan și a continuat în timpul lui Bush și Bush Jr.

Deși la criticat pe Obama, care s-a sîmțit dator să îl invite la masă, unde discutțiile s-au purtat de la egal la egal, acesta a trecut cu soție cu tot de partea lui Hillary Clinton, și a început să îl critice pe Donald Trump, fiind sigur că acesta nu va reuși să cîștige alegerile.

Din punct de vedere al puterii și influenței, cariera soției sale se datorează în exclusivitate relațiilor și puterii pe care acesta o exercită în interesul Complexului Militar – Industrial American.

Fondurile (nedeclarate) pe care organizațiile de ’think tank’ de tipul Henry Jackson Society, le au la disopziție sunt furnizate de cei care beneficiază de rapoartele pe care aceștia le produc de multe ori la comanda su/și în interesul unor generoși ’donatori’ dintre care cel mai interesant este chiar Microsoft.

Neocon Kagan Endorses Hillary Clinton

A Family Business of Perpetual War

CE SPUNE DE FAPT RAPORTUL … cu NAIVITATE …

Raportul amestecă, cu deosebită dibăcie mai multe adevăruri, exprimate cu deosebită diplomație, cu un neadevăr extrem de important, și anume faptul că atît instituțiile Europene cît și cele Americane (inclusiv Microsoft) au fost păcălite în naivitatea lor de către cei mai mari infractori internaționali SRI – DNA și sateliții lor (RSC-Medist-Asesoft-Teamnet-SIVECO … ETC.).

Ori lucrurile nu stau deloc așa !

Fără dorința de a participa la constituirea, in anul 2000, a ’sistemului ticăloșit’ atît de către Microsoft cît și de către autoritățile SUA și cele Europene, sistemele și mecanismele pe care Raportul le prezintă, în cea mai mare parte corect, nu puteau să funcționeze și să devină atît de puternice, influente și bogate.

Regulile au fost stabilite de comun acord între Securitate Versiunea 1.0 (2.0) și Microsoft (Evanghelism) și au fost implementate de companii interpuse și aservite (RSC – Medist – Asesoft – Teamnet – SIVECO, etc.), astfel protejate în primul rînd de autoritățile SUA și de cele Europene, care au impus în fapt SRI – DNA regulile jocului, în interesul marilor corporații și în numele războiului împotriva crimelor cibernetice, corupției și terorismului.

MICROSOFT și NEULAND au fost PĂCĂLIȚI de SRI – DNA – EUROPA

În fapt raportul vine doar să confirme ceea ce cu siguranță a raportat și Darren White în Februarie 2014 cînd a părăsit România, după cinci ani de conducere a Secret Service, acuzind autoritățile SUA și pe cele din Romania de poliție politică.

Și asta era înainte să fie arestată vecina sa de la Stejarii, Elena Udrea în legătură cu Microsoft și mitele pe care acesta le punea la dispoziția politicienilor corupți și a serviciilor secrete, pe lîngă platformele software furate de Microsoft și Sebastian Vlădescu și Sebastian Ghiță cu concursul SRI – DNA.

DONALD TRUMP … nu e OBAMA … să îl invite la masă pe KAGAN …

Donald Trump urmează să se asigure că abuzurile comise de cele două administrații Obama, vor fi anchetate și cei care au călcat legea vor suporta rigorile acesteia, în frunte cu Microsoft și protectorii lor printre care și Victoria Neuland.

Microsoft și autoritățile SUA și UE insistă pe factorul naivitate, în timp ce în fapt au fost locomotiva acestor fapte grave de corupție și de încălcare a drepturilor fundamentale, în frunte cu Manuel Durao Barroso și cu reprezentanții lui Barack Obama în Romania – vezi Mark Gitenstein (John Podesta) și alți aliați ai familiei Kagan – Neuland.

Coldea – Koveși – Maior nu mai pot reprezenta România, nici în lupta anti corupție, crime cibernetice, și anti terorism și nici în fața administrației Trump, pentru că aceștia nu pot face ceea ce încearcă să facă Microsoft și Nueland – Kagan (și raportul menționat), și anume să treacă de partea puterii de la Washington, aruncînd întreaga vină pe România și Europa …

Vom reveni …

articol mai vechi

articol mai nou