MICROSOFT Micul GÎNDAC .. AL MARELUI LICURICI„

Ma intreaba oamenii ce cred despre dezvaluirile lui Sebastian Ghita (pana acum a spus doar 2% din ce stie cu adevarat)! Pai cred ce zice mai jos Doru Buscu”, scrie Victor Ponta, făcând trimitere la un articol din Cațavencii semnat de Doru Bușcu, care susține referitor la dezvăluirile lui Ghiță că „E doar un colț de perdea ridicat. E doar tusea care prevestește tuberculoza”. Victor Ponta

Doru Bucsu – Ca niște gîndaci care umblă pe sub butucul prăbușit, oamenii ăștia și-au făcut mendrele la adăpostul sloganului anticorupție. La umbra statului de drept, a parteneriatului strategic cu SUA și a ambasadelor UE ei au săpat galerii prin care s-a scurs veninul sistemului. Azi statul e paralizat de această supradoză. Legile întrețin relații conflictuale cu societatea, democrația e confuză, instituțiile alese se simt pîndite de cele nealese, iar pe deasupra tuturor plutește un aer bolnav de violență instituțională.

UDREA DĂ DIN CASA … MORȚII (MICROSOFT)

30 Ianuarie 2015 – Udrea depunse o plîngere penală împotriva lui Florian Coldea – George Maior, referitor la mitele primite de către acestia din fraudele comise de Microsoft, în urma albirii de bani pe care o făceau Claudiu Florică, Dragos Stan și Dinu Pescariu, astfel protejați de MICROSOFT – DNA – SRI – MAI …

Udrea explică pentru prima data mecanismul prin care Laura Codruța Koveși a ajuns Procuror Șef DNA, și prin care Sebastian Ghiță a fost ’însărcinat’ de SRI – DNA să obțină un post de televiziune (inițial de la Vîntu).

Ghiță initial neagă (eu nu fac parte din aceiși lume cu Elena Udrea – el este ofițer … ea este doar aspirantă …)dar revine în forță și cu teama (învățată de la Koveși) și cu riscul vieții sale mizere și ticăloase se ia la întrcere cu Udrea la dat în gît … de data asta profesionist – video – emailuri – numere – cîntece de pîrnaie … și urmează multă Koveși …

Ghiță povestește cum, împreună cu Koveși – Maior – Coldea, l-au ’făcut’ pe Vîntu și l-au băgat și în pușcărie, ca să îi ia afacerea (Realitatea Tv), și cum a înființat pînă la urmă România Tv, cu care le dă în cap foștilor lui stăpîni.

Ghiță la solicitarea lui Coldea îl proteja pe Vasile Blaga (partner cu SRI – MAI – RSC – Medist – Asesoft – Teamnet – SIVECO, etc la mai multe fraude comise de Microsoft), acuzat de mai multe infracțiuni, în timp ce Romania TV o ataca pe Elena Udrea.

Udrea s-a plîns lui Băsescu care i-a solicitat lui Coldea să înceteze sau … atacurile mediatice au încetat … dar Udrea a ajuns în închisoare, în timp ce Vasile Blaga continua să mute sute de mii de euro de la Oradea la București și Florică să se distreze pe banii Microsoft.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-19243479-elena-udrea-anunta-depus-dna-denunt-impotriva-sefului-sri-florian-coldea-coldea-cerut-lui-dorin-cocos-dea-500-000-euro-lui-sebastian-ghita-pentru-rtv.htm

KOVEȘI ÎI PROTEJEAZĂ PE COLDEA – BLAGA – MICROSOFT

Martie 2015 – DNA (Laura Codruța Koveși) închide în taină dosarul lui Florian Coldea, deschis de ’ochii justitției’ (plînși) în urma sesizărilor făcute de Elena Udrea referitor la mita Microsoft redirecționată de SRI pentru România TV și alte destinații, și la manipularea mijloacelor media în favorizarea infractorului Vasile Blaga și a Microsoft (și el de mare ajutor la Koveși).

Vasile Blaga și Microsoft sunt în continuare protejați de SRI – DNA.

http://www.luju.ro/static/files/2017/01_ianuarie_2017/06/Romania-paper.pdf

AVEA DREPTATE UDREA – NU A MINȚIT CUM MINTE GHIȚĂ (PORCU’)

Astăzi Vasile Balga se află în fața judecătorilor de la Înalta Curte pentru a afla dacă va fi judecat pentru mai multe infracțiuni de trafic de influență, mită, etc., comise împreună cu o companie IT (Romsys) și alți ’operatori’ de mite Microsoft.

Aștepîm sî aflăm (căci vom afla cu siguranță) dacă dosarul lui Sergiu Lascu s-a prescris sau s-a închis, sau e încă deschis … la toți nasturii …

http://www.stiripesurse.ro/vasile-blaga-in-fa-a-magistra-ilor-decizie-capitala-a-teptata-de-la-iccj_1173029.html

COLDEA – KOVEȘI DAȚI LA ’CURĂȚAT’

Declarațiile lui Ghiță sunt desființate de jurnalista Sorina Matei, care spune, citând surse judiciare, că întâlnirea ar fi avut loc la invitaţia lui Sebastian Ghiţă şi ar fi fost generată chiar de demisia fostului director al SRI din funcţie, la discuţie participând nu doar adjunctul SRI, Florian Coldea, ci şi proaspătul director demisionar din funcţie al SRI de atunci, George Maior, la acea vreme apropiat de Ghiţă.

Denunțul făcut de Elena Udrea se referea la mai multe persoane, printre care cele mai importante sunt George Maior – Florian Coldea – Sebastian Ghiță și Laura Codruța Koveși (Vasile Blaga).

Este normal ca aceste persoane să se întîlnească, cît mai discret cu putință, pentru a face tot posibilul să administreze o situație de criză.

Se pare că aceștia (împreună cu Microsoft) nu sunt în stare decît să fure, corupă, amenințe, etc. nu să administreze sau imagineze soluții constructive … de unde și ciudatul sfîrși al acetei întreprinderi infracționale.

Sorina Matei spune bine cînd observă că Ghiță minte … dar uită să adreseze minciunile mult mai grave și periculoase pe care le spun (practică) ’organele competente’ Koveși – Coldea – Maior …

http://www.stiripesurse.ro/sorina-matei-il-desfiin-eaza-pe-sebastian-ghi-a-motivul-intalnirii-dintre-fostul-deputat-i-coldea_1173018.html

Îl așteptăm pe Ghiță cu noutăți (vezi Ponta 2%) și vom reveni ….

articol mai vechi

articol mai nou