MICROSOFT PROTOCOL CORUPȚIE SRI – DNA

KOVEȘI PROTECTOAREA PROTOCOLULUI


Decît să vă ascundeți după procurorii cinstiți pe care PROTOCOLUL i-a îngenunchiat, mai bine luați exemplu de la sindicatele MAI și publicați protocolul semnat în 2005 de Ilie Botoș și Radu Timofte, și cel pe care l-ați semnat în 2009 cu Coldea (că se pare că Maior mai sperios nu a îndrăznit … după care a fugit să se pună la adăpost).

Dar înainte lecturați-l profund pe fostul coleg condamnatul Max (Șurub) Bălășescu ’ “Din punctul meu de vedere e un clan mafiot: Basescu, Monica Macovei, Livia Stanciu, Daniel Morar, Laura Codruta Kovesi, Marius Iacob, Coldea. Astia si-au facut statul lor de drept”.

Ați jefuit și tîlhărit, ați distrus și distrugeți companii, cariere, vieți, familii, ați torturat și asasinat oameni … fie ei vinovați sau nevinovați – nu sunteți Dumenzeii sunteți niște nemernici – ați distrus țara asta mai rău decît cei mai mari dușmani pe care i-a avut vreodată. Sunteți o bandă de asasini demenți, lași și foarte periculoși.

VEȚI DA SOCOTEALĂ !

MILIȚIENII DAU SĂ DEVINĂ POLIȚIȘTI – FELICITĂRI !

„Doamnă ministru, vă solicităm să dispuneți măsurile necesare pentru verificarea protocoalelor de colaborare încheiate de Ministerul Afacerilor Interne și principalele instituții ale statului, respectiv Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Direcția Națională Anticorupție, Serviciul Român de Informații, Agenția Națională de Integritate etc.”, a declarat președintele SNAPR, Adrian-Ioan Diugu, scrie agerpres.ro.

Cu toate acestea, nu suntem și nu vom fi de acord cu amestecul altora în problemele poliției, cu subordonarea polițistului român în relațiile cu reprezentanții altor instituții sau cu abuzuri pe care unii le comit, invocând ‘protocolul’, a adăugat Adrian-Ioan Diugu.

 

PROCURORII TAC CHITIC … DE FRICA LUI KOVEȘI

 

NICI PROCURORII CORECȚI NU SUNT DE ACORD CU AMESTECUL ALTORA ÎN PROBLEMELE PROCURATURII, CU SUBORDONAREA PROCURORULUI ROMÂN ÎN RELAȚIILE CU REPREZENTANȚII ALTOR INSTITUȚII SAU CU ABUZURI PE CARE UNII LE COMIT, INVOCÎND ’PROTOCOLUL’ vezi ECOSISTEMUL MICROSOFT …

 

MAI ZI-NE MAX DIN SISTEM CĂ SUNĂ BINE …

Simpatic Max (Șurub) Bălășescu ’Ei sunt infractori ca si mine. Degeaba incearca Kovesi sa arunce in ochii opiniei publice ca Ghita este inculpat. A facut o obsesie pentru inculpatul Ghita. La fel poate sa fie si ea, inculpata. Despre mine nu poate sa spuna ca sunt inculpat, poate sa spuna condamnatul Balasescu, dar si eu pot sa spun despre ea infractoarea Kovesi. Pentru ca ea savarseste o fapta de natura penala. Ea a savarsit o fapta de natura penala de favorizare a infractorului in momnentul in care Coldea a fost in Seychelles pe banii lui Ghita. Daca mai discutam despre dosarul Voiculescu sau despre celelalte dosare in care toata lumea invoca abuzul, va dati seama cate infractiuni de abuz in serviciu are si cate favorizari? Pentru ca ea intotdeauna a favorizat pe cel care a facut sesizarea”.

O ISTORIE PROTOCOLARĂ (O BANDĂ DE ASASINI)

Este interesantă istoria protocoalelor scrisă de Dan Andronic și publicată în Evenimentul Zilei (vezi link) – lucrurile încep să devină din ce în ce mai mai clare și mai tulburătoare … noaptea minții …

Deci inițiații știau cum stă treaba cu protocoalele, și știau că pot jefui și tîlhări pe oricine cu condiția să împartă cu Securitatea (SRI – MAI – DNA) în funcție de participațiune și de ”scor”.

2005 – Radu Timofte (Sorin Ovidiu Vîntu) semnează cu Ilie Botoș.

2009 – Florian Coldea semnează cu Laura Codruța Koveși.

MICROSOFT este pe mîini foarte bune … păcat că a venit Donald Trump și o să cadă din brațețele lui Koveși în brațele FBI.

Vom reveni …

 

http://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimente/max-arunca-bomba-kovesi-facuta-mare-la-o-bauta-dupa-ani-de-tacere-fostul-procuror-max-balasescu-face-dezvaluiri-explozive-la-o-bauta-basescu-i-ar-fi-propus-lui-lascu-sa-fie-procuror-general-lascu-i-ar-fi-spus-ca-el-i-o-recomanda-pe-fata-lui-o-tanara-care-

http://www.evz.ro/istoria-secreta-a-protocoalelor-sri-dna-evz-exclusiv-1.html

http://www.cotidianul.ro/csm-sa-aiba-reactie-ferma-la-atacurile-fara-precedent-care-ii-vizeaza-pe-procurori-295382/

http://www.stiripesurse.ro/poli-i-tii-cer-publicarea-protocoalelor-de-colaborare-cu-dna-sri-ani-i-piccj_1176783.html

 

articol mai vechi

articol mai nou